MEDIA

Ξέσπασε η Ελεονώρα Μελέτη: «Εύχομαι κάποια στιγμή να ξεβρακωθούν πρόσωπα της τηλεόρασης»

Σε ένα απίστευτο ξέσπασμα προχώρησε η Ελεονώρα Μελέτη που είπε πως θέλει να δει κάποια στιγμή πρόσωπα της τηλεόρασης να ξεβρακώνονται!
Ξέσπασε η Ελεονώρα Μελέτη: «Εύχομαι κάποια στιγμή να ξεβρακωθούν πρόσωπα της τηλεόρασης»

Ελεονώρα Μελέτη: Η παρουσιάστρια της εκπομπής, MEGA Καλημέρα, βρέθηκε ως καλεσμένης στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη και εκεί είπε πολλά και ενδιαφέρονται πράγματα.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελεονώρα Μελέτη, ξέσπασε εναντίον ορισμένων προσώπων που υπάρχουν στην τηλεόραση και που όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, εύχεται να τους δει να ξεβρακώνονται!

Αναλυτικά τα όσα είπε η παρουσιάστρια του MEGA:

Το να μπορείς να σηκώνεσαι να πηγαίνεις στη δουλειά σου χαρούμενος είναι ανεκτίμητο. Έχω ανθρώπους δίπλα μου που τους πιστεύω, που ήθελα πολύ να συνεργαστώ. Ήθελα πολύ να γυρίσω και σε αυτήν την ζώνη και με αυτόν τον τρόπο. Ένιωθα έτοιμη και πολύ αποφασισμένη. Έκανα τις περιπλανήσεις μου, έκανα άλλα πράγματα στην τηλεόραση, απομακρύνθηκα από αυτή λόγω της μικρής και τώρα νιώθω καλύτερα να βγω να κάνω τη δουλειά που αγαπώ. Δεν ξέρω αν έχω αλλάξει, νιώθω ότι αλλάζει το πρίσμα κάτω από το οποίο βλέπουμε τα πράγματα. Μεγαλώνω, ωριμάζω»

«Με τα πρέπει δεν τα πηγαίνω καλά. Νομίζω πρέπει εσύ να την απαντήσεις εσύ Ελένη. Το δικό μου εγχειρίδιο; Πως πορεύομαι εγώ αυτά τα χρόνια. Μου αρέσει να παίζω καλά και καθαρά με τους συνεργάτες μου, τους φροντίζω και τους αγαπώ. Μπορούν να το επιβεβαιώσουν και οι ίδιοι. Η τηλεόραση είναι σκληρός χώρος. Ο κόσμος πια ξέρει, είναι γάτα! Ελπίζω κάποια στιγμή θα ξεβρακωθούν πρόσωπα της τηλεόρασης επιτέλους. Όλοι κάνουμε λάθη και ατοπήματα. Είναι σκληρό σπορ. Δεν είναι καλός ανταγωνισμός είναι τοξικός. Πρέπει να έχεις έναν καλό ηθικό αξιακό σύστημα. Το θέμα είναι να γίνονται λάθη, αλλά να διορθώνονται.

Σε στιγμές κρίσεις κλείνομαι στον εαυτό μου. Τρεις είναι οι άνθρωποι που εμπιστεύομαι. Είναι οι γονείς μου και άντρας μου, ο οποίος είναι ρεαλιστής. Ακούω την άποψη τους, αλλά στο τέλος την δική μου γνώμη θα ακούσω για να πάρω το κόστος επάνω μου», αποκάλυψε η Ελεονώρα Μελέτη.

Δείτε τα όσα είπε:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ξέσπασε η Ελεονώρα Μελέτη: «Εύχομαι κάποια στιγμή να ξεβρακωθούν πρόσωπα της τηλεόρασης»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα