MEDIA

Στέλιος Ρόκκος: Υποστηρίζει τον γιο του για τις αναρτήσεις του για την Ιωάννα Τούνη

Τοποθετήθηκε ο Στέλιος Ρόκκος για την ανάρτηση που είχε κάνει ο γιος του Δημήτρης στην οποία έριχνε τα βέλη του στην Ιωάννα Τούνη.
Στέλιος Ρόκκος: Υποστηρίζει τον γιο του για τις αναρτήσεις του για την Ιωάννα Τούνη

Ο Στέλιος Ρόκκος μίλησε στην κάμερα του Mega και την εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μεταξύ άλλων σχολιάστηκε η δημοσίευση του γιου του.

Συγκεκριμένα, ο γιος του Ρόκκου, Δημήτρης Ρόκκος, είχε κάνει μία ανάρτηση το καλοκαίρι την περίοδο των πυρκαγιών του Αυγούστου στην οποία τα «έχωνε» στην Ιωάννα Τούνη και τους ομοίους της «influencer». Αφορμή είχαν σταθεί οι αναρτήσεις της Ιωάννας για τους Παξούς και αυτά που είπε για τους εργαζόμενους τότε.

«Μ’ αρέσει που πριν μερικές ημέρες κάποιες β… συγγνώμη influencers, έκραζαν μέσω social media τους ανθρώπους που είχαν κλειστά τα ταβερνάκια τους στις 4 το μεσημέρι με 42 βαθμούς. Τώρα ξαφνικά τις έπιασε ο πόνος να ανεβάσουν stories κλπ από τις καταστροφικές πυρκαγιές μπας και πάρουν κανένα like για το πόσο πολύ συμπονούν τον συνάνθρωπό τους. Αφού βρε Ιωάννα (τυχαίο όνομα) πρώτη θα είσαι να πας να διαφημίσεις τα ξενοδοχεία στις εκεί περιοχές όταν ανοίξουν», έγραψε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης.

Στέλιος Ρόκκος

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Ρόκκος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Mega Καλημέρα» στις αρχές Σεπτεμβρίου, υποστήριξε τα λεγόμενα του.

«Με τέτοιους ανθρώπους που κάνουν αυτά δεν θέλω να έχω καμία σχέση. Έχω πρόβλημα με τους ανθρώπους που έχουν μια δύναμη και την χρησιμοποιούν στους ανθρώπους του μεροκάματου. Σε πιάνει ο πόνος μετά για το τι συμβαίνει στη χώρα. Έλα, είναι υποκρισία και μάλιστα πολύ», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Οι δηλώσεις του Στέλιου Ρόκκου για το συμβάν – «Έχει δίκιο ο γιος μου» 

Ο Στέλιος Ρόκκος στη συνέντευξη που έγινε στο πλαίσιο της πρεμιέρας των εμφανίσεών του με την Πάολα στη Θεσσαλονίκη, κλήθηκε να σχολιάσει το συμβάν και την στάση του γιου του. Ο Ρόκκος ήρεμα χωρίς να θέλει να ρίξει λάδι στη φωτιά, δήλωσε:

«Είχε δίκιο ο γιος μου για την Ιωάννα Τούνη. Όταν τον ρώτησα τι έγινε, μετά εντάξει, του λέω όλα καλά.», είπε ο τραγουδιστής.

«Είχε πάρει ο Δημήτρης το μέρος κάποιων υπαλλήλων, οι οποίοι δεν είναι υποχρεωμένοι ρε παιδί μου να δουλεύουν 14 ώρες. Έκλειναν κάποια στιγμή, αυτή δεν βρήκε να φάει. Δεν το διάβασα, μου το μετέφεραν, αν δεν είναι έτσι, τότε έχει άδικο. Αν είναι έτσι, τότε έχει πολύ δίκιο ο μικρός.» συμπλήρωσε.

Κώστας Παπαδόπουλος

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2026

Media
Media: Μαζωνάκης – ΣΚΑΪ: Πάγωσε το νέο project μετά το The Voice – Τι αποφασίστηκε στο παρασκήνιο

Μαζωνάκης – ΣΚΑΪ: Πάγωσε το νέο project μετά το The Voice – Τι αποφασίστηκε στο παρασκήνιο

Αλλαγή πλεύσης στη συνεργασία Γιώργου Μαζωνάκη και ΣΚΑΪ, με το κανάλι να «παγώνει» προσωρινά τη νέα μουσική εκπομπή που ετοιμαζόταν, μετά το φινάλε του The Voice

Media
Πρωτοσέλιδο Sportime: Πρωτοσέλιδο Sportime (16/1): Ήττα που δεν έπρεπε να έρθει

Πρωτοσέλιδο Sportime (16/1): Ήττα που δεν έπρεπε να έρθει

Πρωτοσέλιδο Sportime (16/1): Ο Παναθηναϊκός με χιλιάδες οπαδών του στο γήπεδο δεν κατάφερε να κερδίσει την Μπάγερν

Πρωτοσέλιδο Sportime
Media: Porto Leone: Η Αντζέλα μαθαίνει ότι ο Στράτος άφησε έγκυο τη Λένα – Οι αποκαλύψεις που τη σοκάρουν

Porto Leone: Η Αντζέλα μαθαίνει ότι ο Στράτος άφησε έγκυο τη Λένα – Οι αποκαλύψεις που τη σοκάρουν

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς Porto Leone στον Alpha, καθώς η Αντζέλα μαθαίνει ότι ο Στράτος είχε αφήσει έγκυο τη Λένα και τίποτα πια δεν θα είναι ίδιο.

Media
Media: Μια νύχτα μόνο: Η Κατερίνη χωρίζει οριστικά Οδυσσέα και Αρετή – Τέλος η σχέση τους

Μια νύχτα μόνο: Η Κατερίνη χωρίζει οριστικά Οδυσσέα και Αρετή – Τέλος η σχέση τους

Σαρωτικές εξελίξεις φέρνουν τα επόμενα επεισόδια της σειράς Μια νύχτα μόνο στο MEGA, καθώς η Κατερίνη παίρνει τον απόλυτο έλεγχο και οδηγεί τον Οδυσσέα και την Αρετή στον οριστικό χωρισμό.

Media
Media: Η Μεγάλη Χίμαιρα επόμενα επεισόδια: Το πλοίο Μαρίνα βυθίζεται – Η οικογένεια στο χείλος της οικονομικής καταστροφής

Η Μεγάλη Χίμαιρα επόμενα επεισόδια: Το πλοίο Μαρίνα βυθίζεται – Η οικογένεια στο χείλος της οικονομικής καταστροφής

Καταιγιστικές εξελίξεις φέρνουν τα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Μεγάλη Χίμαιρα στην ΕΡΤ, καθώς η βύθιση του πλοίου Μαρίνα τινάζει στον αέρα τη ζωή της οικογένειας και ανοίγει έναν νέο, σκοτεινό κύκλο απωλειών και αποφάσεων.

Media
Media: Survivor 2026 : Πληρωμένη απάντηση ο Άρης Σοϊλέδης στον Μιχάλη Σηφάκη…

Survivor 2026 : Πληρωμένη απάντηση ο Άρης Σοϊλέδης στον Μιχάλη Σηφάκη…

Απάντησε με τον δικό του τρόπο στον Μιχάλη Σηφάκη για όσα του.. είπε, ο Άρης Σοϊλέδης.

Media
Media: Ηλέκτρα ΕΡΤ επόμενα επεισόδια: Αποκάλυψη Ισμήνης, απειλή Νικήτα και αποφάσεις ζωής

Ηλέκτρα ΕΡΤ επόμενα επεισόδια: Αποκάλυψη Ισμήνης, απειλή Νικήτα και αποφάσεις ζωής

Καταιγιστικές ανατροπές φέρνουν τα επόμενα επεισόδια της σειράς Ηλέκτρα στην ΕΡΤ, με την Ισμήνη να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και τον Νικήτα να αποκαλύπτεται ως απειλή, όχι ως στήριγμα.

Media
Media: Ο ΑΝΤ1 δεν περιμένει κανέναν: Στον «αέρα» το 5Χ5 λόγω χαμηλών επιδόσεων

Ο ΑΝΤ1 δεν περιμένει κανέναν: Στον «αέρα» το 5Χ5 λόγω χαμηλών επιδόσεων

Σε μια σεζόν που ο ΑΝΤ1 δείχνει αποφασισμένος να προχωρά χωρίς καθυστερήσεις, το 5Χ5 μπαίνει στο κάδρο των προγραμμάτων που κρίνονται αυστηρά, με τα νούμερα τηλεθέασης να μην αφήνουν πολλά περιθώρια.

Media