MEDIA

The Voice: Η παίκτρια που τρέλανε τον Μουζουράκη

Ο Πάνος Μουζουράκης στο The Voice, ενθουσιάστηκε με την παίκτρια Βίκυ Καψάλη. Μάλιστα ήταν ο μοναδικός που την επέλεξε και την ενέταξε στην ομάδα του.
The Voice: Η παίκτρια που τρέλανε τον Μουζουράκη

To The Voice συνεχίστηκε χθες στον ΣΚΑΪ με τους κριτές να επιλέγουν τραγουδιστές στο blind audition, με τον Πάνο Μουζουράκη να «τρελαίνεται» με παίκτρια.

Πιο συγκεκριμένα η μελαχρινή, Βίκυ Καψάλη ανέβηκε στην σκηνή και ερμήνευσε το «Layla» του Eric Clapton.

Η τραγουδίστρια που πήγε στο σόου από τις Σέρρες δεν έκανε την Έλενα Παπαρίζου (αν και το σκέφτηκε), τον Σάκη Ρουβά και τον Κωνσταντίνο Αργυρό να γυρίσουν τις καρέκλες τους.

Ο Πάνος Μουζουράκης όμως το έπραξε και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του γι’ αυτή. Έτσι την ενέταξε στην ομάδα του.

Η ίδια η Βίκυ Καψάλη πρέπει να αισθάνεται δικαιωμένη. Καθώς στις δηλώσεις της πριν να τραγουδήσει, είχε τονίσει πως ήθελε να αποδείξει σε όσους δεν την πίστεψαν, πως έκαναν λάθος.

Όσο για το ίδιο το The Voice, φαίνεται πως… κέρδισε το κοινό. Καθώς όσον αφορά την τηλεθέαση, πήρε διπλή νίκη απέναντι στο J2US.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «The Voice: Η παίκτρια που τρέλανε τον Μουζουράκη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα