MEDIA

Τζούλια Αλεξανδράτου: Ξανά σε δίκη ο Μένιος Φουρθιώτης για υπεξαίρεση 200.000 ευρώ

«Στο σκαμνί» ο Μένιος Φουρθιώτης. Η Τζούλια Αλεξανδράτου τον κατηγορεί για κλοπή 200.000 ευρώ!
Τζούλια Αλεξανδράτου: Ξανά σε δίκη ο Μένιος Φουρθιώτης για υπεξαίρεση 200.000 ευρώ

Τζούλια Αλεξανδράτου και Μένιος Φρουρθιώτης. Μια σχέση που έχει περάσει από 40 κύματα. Μια φιλία που πλέον έχει μετατραπεί σε δικαστικό πόλεμο. Τώρα έρχεται ακόμη ένα επεισόδιο.

Κι αυτό διότι ο παρουσιαστής και μάνατζερ θα καθίσει την ερχόμενη Δευτέρα (18/10) στο ειδώλιο για κλοπή 200.000 ευρώ από το σπίτι του μοντέλου και πρώην συνεργάτιδάς του.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Μένιος Φουρθιώτης εμφανίζεται να μπήκε στο σπίτι της Τζούλιας Αλεξανδράτου στα νότια προάστια της Αθήνας τον Αύγουστο του 2010, να άνοιξε το χρηματοκιβώτιό της και να πήρε από μέσα 200.000 ευρώ.

Λέτε να έχουμε το δέκα το καλό; Η δίκη έχει αναβληθεί εννέα φορές μέχρι σήμερα και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει να συμβεί ξανά κάτι ανάλογο.

Μην ξεχνάμε, πως ο Φουρθιώτης είχε μεταφερθεί στο ΚΑΤ με πολλαπλά κατάγματα, λίγες ώρες μετά την αποφυλάκιση στις 5 Οκτωβρίου από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τζούλια Αλεξανδράτου: Ξανά σε δίκη ο Μένιος Φουρθιώτης για υπεξαίρεση 200.000 ευρώ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα