ΑΡΗΣ

Άρης – Μπεναλουάν: «Ο Σάσα είναι αδερφός μου» (pic)

Λήξαν θεωρείται για τους Μπεναλουάν και Λούκας Σάσα το μεταξύ τους επεισόδιο σε προπόνηση του Άρη.
Άρης – Μπεναλουάν: «Ο Σάσα είναι αδερφός μου» (pic)

Πρώτος ο Λούκας Σάσα σε ανάρτησή του εξήγησε ότι ήταν κάτι στιγμιαίο, ενώ σε δική του ανάρτηση λίγο αργότερα -που μπορείτε να δείτε παρακάτω-, ο Γιοχάν Μπεναλουάν ανέβασε φωτογραφία του μαζί με τον Βραζιλιάνο στην οποία τον αγκαλιάζει.

«Το DNA του Άρη στο αίμα μας» αναφέρει ο Μπεναλουάν στην πρώτη ανάρτησή του, ενώ λίγο αργότερα σε νεότερη, τόνισε πως συμφωνεί με όσα αναφέρει ο Σάσα, χαρακτηρίζοντάς τον αδερφό:

«Νομίζω πως ο Λούκας τα έχει ήδη πει όλα με την ανάρτησή του. Συμφωνώ 100% μαζί του. Δίνουμε πάντα τα πάντα στους αγώνες μας. Έχουμε πάθος, καρδιά και αγαπάμε αυτό το παιχνίδι. Πιο πολύ όμως έχουμε το DNA του ΑΡΗ στο αίμα μας. Είμαστε πολεμιστές. Για εμένα ο Σάσα είναι αδερφός. Τον αγαπώ και αν πήγαινα στον πόλεμο θα ήταν ο πρώτος που θα ήθελα στο πλευρό μου.

Είμαι πολύ λυπημένος που δεν θα βρίσκομαι στον αγώνα, γιατί έχω δει να συμβαίνουν χειρότερα στο ποδόσφαιρο και δεν έγινε τίποτα μετά. Όμως αποδέχομαι την απόφαση. Όλα ανήκουν πλέον στο παρελθόν και τη Δευτέρα θα κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Θα σας στηρίζω από το σπίτι!», εξήγησε ο Γαλλοτυνήσιιος.

Δείτε παρακάτω

Η ανάρτηση του Μπεναλουάν για το επεισόδιο με Σάσα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης – Μπεναλουάν: «Ο Σάσα είναι αδερφός μου» (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.