ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η συσπείρωση στο Ρέντη και οι συζητήσεις για ΠΑΟΚ – Το πλάνο του Πέδρο Μαρτίνς για την ενδεκάδα

Ο Ολυμπιακός δούλεψε έντονα και στο ψυχολογικό κομμάτι για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.
Ολυμπιακός: Η συσπείρωση στο Ρέντη και οι συζητήσεις για ΠΑΟΚ – Το πλάνο του Πέδρο Μαρτίνς για την ενδεκάδα

Ο Ολυμπιακός προετοιμάστηκε και ψυχολογικά για το ντέρμπι απέναντι στον ΠΑΟΚ με την συσπείρωση στο Ρέντη να είναι στο φουλ.

Η εικόνα που είχε ο Ολυμπιακός στο ματς με την Άιντραχ Φρανκφούρτης πείραξε πολύ. Περισσότερο από την ήττα. Και κυρίως η απόδοση παικτών που θεωρούνται κλειδιά.

Ο Πέδρο Μαρτίνς πέρασε τα μηνύματα του στους παίκτες, τονίζοντας τους πως είναι εξαιρετικοί και δεν πρέπει να αδικούν τους εαυτούς τους.

Φυσικά και όλοι μαζί είπαν πως θα τα δώσουν όλα για τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ. Με πειστική εμφάνιση. Για να χαροποιήσουν τον κόσμο της ομάδας, που θα απουσιάζει, αλλά και τον πρόεδρο.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης σαφώς και δυσαρεστήθηκε με την εικόνα που είχαν οι παίκτες. Βέβαια και ο ίδιος γνωρίζει τι μπορούν να προσφέρουν και την αξία τους. Και είναι σίγουρος πως θα δώσουν απαντήσεις.

Η συσπείρωση είναι στο φουλ και μεταξύ τους οι ερυθρόλευκοι συζήτησαν ότι έγινε το βράδυ της Πέμπτης. Και είναι έτοιμοι να αντιστρέψουν το κλίμα.

Από όλο αυτό καταλαβαίνει κανείς πως η συγκέντρωση είναι πολύ μεγάλη. Όσο και η επιθυμία για μια μεγάλη εμφάνιση.

Αναφορικά με την ενδεκάδα ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έδειξε κάτο το Σάββατο. Προφανώς και στο χαλάρωμα της Κυριακής, όπου δοκιμάζει στημένες φάσεις.

Με βάση το τι έχει δείξει στο παρελθόν σε ανάλογα παιχνίδια είναι λίγες οι πιθανότητες να μην παίξουν οι βασικοί. Με τον Γκάρι Ροντρίγκες να έχει πολλές πιθανότητες να μπει σφήνα. Ανάλογα βέβαια με το σύστημα που θα επιλέξει ο Πορτογάλος τεχνικός. Το 4-3-3 ή το 4-2-3-1.

Έτσι μια πιθανή ενδεκάδα είναι η: Βατσλίκ, Λαλά (Ανδρούτσος), Σωκράτης, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μ. Καμαρά, Ονιεκούρου (Γκ. Ροντρίγκες), Αγκ. Καμαρά, Μασούρας, Ελ Αραμπί (Τικίνιο). Υπάρχουν σενάρια για συμμετοχή των Ρόνι Λόπες, Κούντε, αλλά είναι δύσκολο να επαληθευτούν.

Αν επιλέξει το 4-3-3, τότε είναι πολύ πιθανό να παίξουν οι ένδεκα της Φρανκφούρτης.

Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Μαρινάκης: Ο συνεργάτης του που χάνει πόντους

Μαρινάκης: Ο συνεργάτης του που χάνει πόντους

Ο… σύμβουλος του Βαγγέλη Μαρινάκη που δεν τον έχει πείσει.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Μπορεί να φύγει και Γενάρη ο Μουζακίτης

Ολυμπιακός μεταγραφές: Μπορεί να φύγει και Γενάρη ο Μουζακίτης

Δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο μεταγραφής ο Χρήστος Μουζακίτης, ακόμα και αν αυτή γίνει τον Γενάρη αλλά ούτε και ο Ολυμπιακός λέει «όχι».

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα: Το… μυστήριο με το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον Τζολάκη και όχι στον Ρέτσο

Ολυμπιακός νέα: Το… μυστήριο με το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον Τζολάκη και όχι στον Ρέτσο

Θα... πέρναγε απαρατήρητο αλλά στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, αρχηγός του Ολυμπιακού ήταν ο Τζολάκης και όχι ο Ρέτσος.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Τελείωσε τον Σαντίνο Αντίνο ο Μεντιλίμπαρ – Τον έπαιρνε (παίρνει) όποτε θέλει ο Ολυμπιακός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Τελείωσε τον Σαντίνο Αντίνο ο Μεντιλίμπαρ – Τον έπαιρνε (παίρνει) όποτε θέλει ο Ολυμπιακός

Ο λόγος που ο Ολυμπιακός έπαψε να ασχολείται με τον παίκτη είναι ένας και μοναδικός και ακούσει στο όνομα Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός – Γιαζίτσι: Το διαφορετικό που έλειπε και το μήνυμα προς Μεντιλίμπαρ

Ολυμπιακός – Γιαζίτσι: Το διαφορετικό που έλειπε και το μήνυμα προς Μεντιλίμπαρ

Ο Γιουσούφ Γιαζίτσι δεν ταιριάζει απόλυτα στο πρέσινγκ του Μεντιλίμπαρ, όμως όσο έπαιξε βασικός έκανε τον Ολυμπιακό πιο απειλητικό και αυτό δεν περνά απαρατήρητο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Γιατί δεν υπάρχει περίπτωση για Αντρέ Λουίς

Ολυμπιακός μεταγραφές: Γιατί δεν υπάρχει περίπτωση για Αντρέ Λουίς

Ο Ολυμπιακός επιμένει να κοιτάζει την περίπτωση του Αντρέ Λουίς, όμως όλα δείχνουν πως η υπόθεση δεν έχει ρεαλιστικές πιθανότητες.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Και δεύτερος αριστεροπόδαρος εξτρέμ για τον Ολυμπιακό

Ολυμπιακός μεταγραφές: Και δεύτερος αριστεροπόδαρος εξτρέμ για τον Ολυμπιακό

Ο Τιάγκο Παλάσιος επανέρχεται στο ραντάρ του Ολυμπιακού, με τους ερυθρόλευκους να έχουν ανοίξει νέο κύκλο αξιολόγησης για τον 24χρονο της Εστουδιάντες που παίζει στα άκρα και πίσω από τον φορ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Η τρελή πρόταση που ήρθε στον Ολυμπιακό για Ποντένσε και Ελ Κααμπί

Ολυμπιακός μεταγραφές: Η τρελή πρόταση που ήρθε στον Ολυμπιακό για Ποντένσε και Ελ Κααμπί

Τρέλαναν... τους ανθρώπους του Ολυμπιακού οι Σαουδάραβες με την πρόταση που έκαναν.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Βρήκε τον αριστεροπόδαρο εξτρέμ που έψαχνε από το καλοκαίρι

Ολυμπιακός μεταγραφές: Βρήκε τον αριστεροπόδαρο εξτρέμ που έψαχνε από το καλοκαίρι

Ο Αντάμ Ουνάς βρίσκεται στο επίκεντρο σεναρίων, καθώς από το εξωτερικό βγαίνει πως η Αλ Φάιχα ετοιμάζει κίνηση, με Ολυμπιακό, Ριέκα και Μόντσα να εμφανίζονται επίσης στο παιχνίδι

Ποδόσφαιρο