MEDIA

Τηλεθέαση: Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα σε απίθανη βραδιά – «Πάτωσαν» τα ριάλιτι

Οι συμπέθεροι απ' τα Τίρανα συνεχίζουν να σαρώνουν την τηλεθέαση της βραδινής prime time ζώνης ενώ όλο και πιο χαμηλά πέφτουν τα ριάλιτι.
Τηλεθέαση: Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα σε απίθανη βραδιά – «Πάτωσαν» τα ριάλιτι

Τηλεθέαση: Άλλη μία εξαιρετική βραδιά για τη νέα σειρά του Mega «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» αλλά και για το Μεγάλο Κανάλι συνολικά.

Την μεγαλύτερη τηλεθέαση σημείωσε χτες η κωμική σειρά των Ρέππα – Παπαθανασίου στην βραδινή ζώνη. Συγκεκριμένα στο Δυναμικό Κοινό έφτασε το 28,4% ενώ στο Γενικό Σύνολο είχε 31,1%.

Συνολικά για άλλη μια Παρασκευή το Mega βρέθηκε στην κορυφή των προτιμήσεων του κοινού αποδεικνύοντας πως έχει «χτίσει» ένα πολύ δυνατό πρόγραμμα για τα βράδια της Παρασκευής.

Την κωμική σειρά ακολούθησε το Celebrity Game Night με παρουσιάστρια την Σμαράγδα Καρύδη που με την ευχάριστη και διασκεδαστική χροιά του προσφέρει άφθονες στιγμές γέλιου. Το παιχνίδι σημείωσε 15,2% στο δυναμικό κοινό.

Σα να μην έφταναν αυτά, ήρθε αργά το βράδυ και η Αγγελική Νικολούλη με το Φως στο Τούνελ για να επικυρώσει την πρωτοκαθεδρία του καναλιού. Η δημοφιλής παρουσιάστρια με το φανατικό κοινό μπορεί να μην πέτυχε τα υψηλά νούμερα της πρεμιέρας αλλά δεν είχε αντίπαλο με το 15,9% στο δυναμικό κοινό και το 18,1% στο σύνολο.

Από τα αντίπαλα κανάλια, οι μόνοι άξιοι συναγωνιστές αποδείχτηκαν η «Μουρμούρα» στον Alpha με 16,5% στο δυναμικό κοινό και ο Ήλιος του ΑΝΤ1 με 10,2%.

Τα ριάλιτι κινήθηκαν για άλλη μια φορά σε χαμηλά επίπεδα με το «The Bachelor» και το Big Brother να φτάνουν το 10,2% και το 8,9% αντίστοιχα.

Αναλυτικά η τηλεθέαση στην prime time χτες, Παρασκευή 30/10:

Δυναμικό Κοινό

Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα: 28,4%
Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: 16,5%
Φως στο Τούνελ: 15,6%
Celebrity Game Night: 15,2%
Ήλιος: 12,8%
The Bachelor: 10,2%
Big Brother: 8,9%
Χαιρέτα μου τον πλάτανο: 6,8%
1821: Οι Ήρωες: 5,2%
Σε ξένα χέρια: 5,1%
Σ΄αγαπάω μεν… αλλά: 4,4%
Δυνατά: 4,4%
After Dark: 2,7%

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2025.

Media
Πρωτοσέλιδο Sportime: Πρωτοσέλιδο Sportime (31/12): Ευχές για καλό αγώνα και μετάνοια σε όλους μας. 

Πρωτοσέλιδο Sportime (31/12): Ευχές για καλό αγώνα και μετάνοια σε όλους μας. 

Πρωτοσέλιδο Sportime (31/12): Ο χρόνος αλλάζει είτε το θέλουμε είτε όχι.  Εμείς καλούμαστε να αλλάξουμε μόνο αν το θέλουμε και μόνο αν το επιλέξουμε.  

Πρωτοσέλιδο Sportime
Media: Γη της ελιάς – Spoiler MEGA: Ο Μανώλης σώζει τη Δάφνη από τη μανία του Παύλη – Δραματική ανατροπή

Γη της ελιάς – Spoiler MEGA: Ο Μανώλης σώζει τη Δάφνη από τη μανία του Παύλη – Δραματική ανατροπή

Σοκαριστικές εξελίξεις φέρνουν τα επόμενα επεισόδια της σειράς Η γη της ελιάς, καθώς η ζωή της Δάφνης κρέμεται από μια κλωστή και ο Μανώλης παρεμβαίνει την τελευταία στιγμή...

Media
Media: Σπίτι δίπλα στο ποτάμι – Ανατροπή στα επόμενα επεισόδια: Η Μελισσάνθη τα παίρνει όλα με τον Αστέρη

Σπίτι δίπλα στο ποτάμι – Ανατροπή στα επόμενα επεισόδια: Η Μελισσάνθη τα παίρνει όλα με τον Αστέρη

Καταιγιστικές εξελίξεις φέρνουν τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σπίτι δίπλα στο ποτάμι στον Alpha, με τη Μελισσάνθη να περνά στην αντεπίθεση και να μπλέκει τον Αστέρη σε ένα παιχνίδι χωρίς επιστροφή.

Media
Media: Όταν το κέντρο της Αθήνας μεταμορφώνεται σε catwalk: Ο Λάκης Γαβαλάς ξετυλίγει το «Κόκκινο Χαλί» του μαζί με το ΣΚΡΑΤΣ

Όταν το κέντρο της Αθήνας μεταμορφώνεται σε catwalk: Ο Λάκης Γαβαλάς ξετυλίγει το «Κόκκινο Χαλί» του μαζί με το ΣΚΡΑΤΣ

Λάμψη και …fashion icons της διπλανής πόρτας κατέκλυσαν το κέντρο της Αθήνας, όταν ο Λάκης Γαβαλάς εμφανίστηκε απρόσμενα με το red carpet του.

Media
Media: Παιχνίδια Εκδίκησης επόμενα επεισόδια: Ο Άγης καταρρέει – Μετανιώνει για όλα και παίρνει τη μεγάλη απόφαση

Παιχνίδια Εκδίκησης επόμενα επεισόδια: Ο Άγης καταρρέει – Μετανιώνει για όλα και παίρνει τη μεγάλη απόφαση

Συγκλονιστικές εξελίξεις φέρνουν τα επόμενα επεισόδια της σειράς Παιχνίδια Εκδίκησης στον ΑΝΤ1, με τον Άγη να περνά από την άρνηση στη μετάνοια και να οδηγείται σε μια απόφαση που αλλάζει τα πάντα.

Media
Media: Survivor 2026 : Αυτοί είναι οι 12 παίκτες που μπαίνουν – Ποιος είναι ο Ελληνοαμερικανός

Survivor 2026 : Αυτοί είναι οι 12 παίκτες που μπαίνουν – Ποιος είναι ο Ελληνοαμερικανός

Οι 12 παίκτες που έχουν κλειδώσει έως τώρα για το Survivor. Όλα όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής...

Media
Media: Σειρά του MEGA πήρε σχεδόν 1 εκατ. ευρώ επιδότηση – Δείτε ποια και γιατί

Σειρά του MEGA πήρε σχεδόν 1 εκατ. ευρώ επιδότηση – Δείτε ποια και γιατί

Έντονη αίσθηση προκαλεί η επιδότηση που εγκρίθηκε για κωμική σειρά του MEGA, με το ποσό να αγγίζει τα επτά ψηφία και να φέρνει νέο γύρο συζητήσεων για τις τηλεοπτικές παραγωγές.

Media
Media: ERTFLIX: Οι 50 ταινίες που αλλάζουν το παιχνίδι – Το χαρτί που παίζει η ΕΡΤ στις γιορτές

ERTFLIX: Οι 50 ταινίες που αλλάζουν το παιχνίδι – Το χαρτί που παίζει η ΕΡΤ στις γιορτές

Η ΕΡΤ ρίχνει στη μάχη των γιορτών ένα δυνατό χαρτί και το ERTFLIX γεμίζει με 50 ταινίες που ανεβάζουν τον πήχη.

Media