ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συνάντηση ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣΑΠ: Στα 30 εκ. ευρώ τα χρέη περασμένων ετών!

Όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση που είχαν οι αρμόδιοι φορείς για τον αθλητισμό του ΣΥΡΙΖΑ με την αντιπροσωπεία του ΠΣΑΠ έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον
Συνάντηση ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣΑΠ: Στα 30 εκ. ευρώ τα χρέη περασμένων ετών!

Συνάντηση με τους φορείς αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ είχε αντιπροσωπεία του ΠΣΑΠ ενημερώνοντας ταυτόχρονα για τα χρέη των 30 εκ. ευρώ!

Συγκεκριμένα ο Τομεάρχης Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Θάνος Μωραϊτης και οι συντονιστές του τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός και Κώστας Αλεξίου, ενημερώθηκαν για τα σοβαρά προβλήματα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Βεβαίως το μείζον θέμα είναι τα χρέη από παρελθόντα έτη προς τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Τα οποία, όπως έγινε γνωστό, αγγίζουν τα 30 εκατομμύρια ευρώ.

Παράλληλα, ο ΠΣΑΠ, ενημέρωσε για της ενέργειες που έχει κάνει για το συγκεκριμένο θέμα. Και συγκεκριμένα κατέθεσε  τις απόψεις και τις προτάσεις του Συνδέσμου για την οριστική επίλυση του τόσο σοβαρού θέματος.

Βεβαίως υπήρξε μεγάλη κουβέντα από πλευράς του Συνδέσμου για το σύνολο των προβλημάτων που απασχολούν το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Επιγραμματικά, για τις αμοιβές των ποδοσφαιριστών, την απαξίωση του επαγγέλματος, την ανύπαρκτη ασφαλιστική κάλυψη. Όπως και για την αναγνώριση της εργασιακής σχέσης που διέπει τους ποδοσφαιριστές.

Μάλιστα συζητήθηκε και η ενίσχυση του θεσμικού ρόλου του ΠΣΑΠ. Και η προσπάθεια δημιουργίας Ταμείου Αρωγής των ποδοσφαιριστών. Όπως και στη διεκδίκηση δικαιωμάτων σε ό,τι έχει να κάνει με τη διαχείριση της εικόνας των αθλητών του ποδοσφαίρου.

Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ άκουσε με προσοχή όλα αυτά τα ζητήματα. Μάλιστα υπογραμμίστηκε η απόλυτη ταύτιση απόψεων σε ό,τι έχει να κάνει με τα δεδουλευμένα. Αλλά και με τα γενικότερα προβλήματα που τέθηκαν και συζητήθηκαν.

Μάλιστα ο ΣΥΡΙΖΑ, που είχε και την πρωτοβουλία της συνάντησης δεσμεύτηκε για την ανάληψη κοινοβουλευτικής πρωτοβουλίας με σκοπό να προωθηθούν λύσεις. Τόσο σε ό,τι αφορά στα χρέη όσο και στα γενικότερα θέματα που αναλύθηκαν.

Βεβαίως συμφωνήθηκε η συνέχιση του διαλόγου προκειμένου ο ΣΥΡΙΖΑ να συμβάλει στην προώθηση των αιτημάτων του ΠΣΑΠ.

Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία δεσμεύτηκε για ανάληψη κοινοβουλευτικής πρωτοβουλίας, προκειμένου να προωθηθούν λύσεις, τόσο στο θέμα των χρεών προς τους ποδοσφαιριστές, όσο και για τα γενικότερα θέματα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, όπως τέθηκαν από τον ΠΣΑΠ.

Το Σύνδεσμο εκπροσώπησαν ο πρόεδρός του Γιώργος Μπαντής, ο αντιπρόεδρος Γιώργος Γεωργίου και οι νομικοί σύμβουλοι Μακρυνιώτης και Καλούδης.

Νίκος Μπουρλάκης

Στις 5 Σεπτεμβρίου του 1989 δημοσιεύτηκε το πρώτο του κείμενο στο «7ήμερο του μπάσκετ» κι ακολούθησε μια μακρά διαδρομή σε «Φως των Σπορ», «Αθλητική Ηχώ», «Goal News» και από το 2017 στο «Sportime». Έχει εργαστεί σε ιστοσελίδες ως σχολιογράφος (sentragoal.gr, basketblog.gr μεταξύ άλλων), στα περιοδικά μπάσκετ «Τρίποντο» και «All Star Basket», στους ραδιοφωνικούς σταθμούς «Sentra 103,3» και «AlphaSport» όπως και ως υπεύθυνος Τύπου σε ομάδες της Basket League αλλά και στον ΕΣΑΚΕ. Επίσης εργάστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 ενώ επί σειρά ετών ήταν καθηγητής στο New York College, στο ΙΕΚ Ομηρος και στο City Unity College

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ήρθε στον Ολυμπιακό για βασικός αριστερός μπακ και ακόμα… αλλάζει ομάδες

Ήρθε στον Ολυμπιακό για βασικός αριστερός μπακ και ακόμα… αλλάζει ομάδες

Η Ιντερνασιονάλ ολοκληρώνει την επιστροφή του Ραμόν από τη Βιτόρια, αλλά δεν τον υπολογίζει για το 2026, με νέο δανεισμό να βρίσκεται στο τραπέζι.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η τεχνολογία SubAir που μετατρέπει τα γήπεδα του Μαρόκου σε «χαλί» ακόμα και με καταρρακτώδη βροχή

Η τεχνολογία SubAir που μετατρέπει τα γήπεδα του Μαρόκου σε «χαλί» ακόμα και με καταρρακτώδη βροχή

Το σύστημα SubAir εξασφαλίζει άριστους αγωνιστικούς χώρους στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής 2025, παρά τις ακραίες καιρικές συνθήκες στο Μαρόκο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ομάρι Χάτσινσον: «Ήμουν μπερδεμένος» – Χαοτικό ξεκίνημα στη Νότιγχαμ Φόρεστ

Ομάρι Χάτσινσον: «Ήμουν μπερδεμένος» – Χαοτικό ξεκίνημα στη Νότιγχαμ Φόρεστ

Ο Όμαρι Χάτσινσον μιλά για το δύσκολο και χαοτικό ξεκίνημά του στη Νότιγχαμ Φόρεστ, τις αλλαγές προπονητών και τη νέα του αρχή με τον Σον Ντάις.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Ο Ριμπάλτα το παίρνει πάνω του και πάλι

ΑΕΚ: Ο Ριμπάλτα το παίρνει πάνω του και πάλι

Οι μεταγραφικές υποθέσεις που απασχολούν την ΑΕΚ είναι αρκετές και ο Ριμπάλτα το παίρνει πάνω του και πάλι

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Ο Πιερό δεν είναι εύκολο να φύγει

ΑΕΚ: Ο Πιερό δεν είναι εύκολο να φύγει

Ακούγεται έντονα περί φυγής του Πιερό από την ΑΕΚ, έστω και με τη μορφή δανεισμού, δεν είναι τόσο εύκολο να γίνει

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αγιούμπ Ελ Κααμπί: Θα τον δει ο Εμπαπέ

Αγιούμπ Ελ Κααμπί: Θα τον δει ο Εμπαπέ

Ο Εμπαπέ θα δει live τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, μια και είναι στο Μαρόκο για διακοπές και θα παρακολουθήσει το ματς με το Μάλι

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Χρήστος Μουζακίτης: Οι νέοι μνηστήρες που αγχώνουν τον Ολυμπιακό

Χρήστος Μουζακίτης: Οι νέοι μνηστήρες που αγχώνουν τον Ολυμπιακό

Ο Χρήστος Μουζακίτης δείχνει να ανεβαίνει στη λίστα ακόμα δύο σημαντικών ομάδων που έχουν μεγάλο μπάτζετ να διαθέσουν

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Σφαγή Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ για τον παικταρά

Σφαγή Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ για τον παικταρά

Η Μάντσεστερ Σίτι και η Λίβερπουλ είναι πρωταγωνίστριες σε μεταγραφικό θρίλερ άλλων εποχών για τον παικταρά

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Έκλεισε ο Τετέ στην Γκρέμιο – Λένε οι Βραζιλιάνοι

Παναθηναϊκός: Έκλεισε ο Τετέ στην Γκρέμιο – Λένε οι Βραζιλιάνοι

Ο Παναθηναϊκός και η... ηρεμία δεν πηγαίνουν μαζί το τελευταίο διάστημα, έκλεισε ο Τετέ στην Γκρέμιο λένε στη Βραζιλία

Ποδόσφαιρο