ΧΑΝΤΜΠΟΛ

ΑΕΚ – Πέλιστερ 27-30: Πρώτη ήττα στο European League

Πρώτη ήττα στους ομίλους του EHF European League για την ΑΕΚ, συγκεκριμένα με σκορ 27-30 από την Πέλιστερ (ομάδα από το Σκόπια), για την 3η αγωνιστική του 4ου ομίλου. Η Πέλιστερ εκμεταλλεύθηκε τα λάθη της ΑΕΚ, έχτισε από νωρίς μια διαφορά την οποία και κράτησε ως το τέλος. Στο πρώτο ημίχρονο η Πέλιστερ ήταν αυτή...
ΑΕΚ – Πέλιστερ 27-30: Πρώτη ήττα στο European League

Πρώτη ήττα στους ομίλους του EHF European League για την ΑΕΚ, συγκεκριμένα με σκορ 27-30 από την Πέλιστερ (ομάδα από το Σκόπια), για την 3η αγωνιστική του 4ου ομίλου.

Η Πέλιστερ εκμεταλλεύθηκε τα λάθη της ΑΕΚ, έχτισε από νωρίς μια διαφορά την οποία και κράτησε ως το τέλος.

Στο πρώτο ημίχρονο η Πέλιστερ ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ, με τον Ντρανκουέτ, με την «Ένωση» να έχει άμεση απάντηση με τον Μπεριά. Η φιλοξενούμενη ομάδα πέτυχε 3 μαζεμένα τέρματα κάνοντας το 4-1 υπέρ της, αποκτώντας μια διαφορά ασφαλείας.

Η ΑΕΚ το μόνο που κατάφερε πριν λήξει το ημίχρονο ήταν να πετύχει δυο γκολ με τους Μυλωνά και Παπαδιονυσίου και να μειώσει σε 13-16.

Ανάλογη εικόνα και στην αρχή του δεύτερου μέρους. Η Πέλιστερ μπήκε πιο δυνατά, παρά το γρήγορο γκολ του Ουγκάλντε.

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να αφυπνιστεί σε καμία στιγμή του ημιχρόνου και απλά κατάφερε να περιορίσει την έκταση της ήττας προσωρινά (18-21, 22-26), μέχρι το τελικό 27-30.

ΑΕΚ – Πέλιστερ 27-30 (13-16 ημχ.)

ΑΕΚ(Δημήτρης Δημητρούλιας): Αραμπατζής (3), Μπριάτκα, Τζηράς (6), Νικολαΐδης, Αντέλιτς, Μυλωνάς (6), Ηλιόπουλος, Μπουκοβίνας, Πλάθα, Μόγια (2), Κοτσιώνης (1),Παπαδιονυσίου (2) Ουγκάλντε (3) Μπετζινάλι, Καλόμοιρος (2) Μπεριά (2).

Πέλιστερ( Ζέλικο Μπάμπιτς): Μάρας, Οτζλέσκι (2), Μαρκόσκι (1), Μαντζόφσκι (1), Μανταλίνιτς (3) Ζέσκελι, Τανκόσκι, Πέριτς (8), Κοστέσκι (1), Κουκόσκι, Βελκόφσκι (1), Μπόζιτς (3), Γραντγιάν (2), Ομπράντοβιτς (2), Ντρανκουέτ (6), Κίζιτς

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ – Πέλιστερ 27-30: Πρώτη ήττα στο European League», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.