SPORTIME BET

Στοίχημα – Προγνωστικά: Τι παίζουμε στο Champions League – Μάχη στο «Θεράμικα»

Στοίχημα – Προγνωστικά: Η Βιγιαρεάλ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του υπηρεσιακού Κάρικ με φόντο την πρόκριση στους «16»
Στοίχημα – Προγνωστικά: Τι παίζουμε στο Champions League – Μάχη στο «Θεράμικα»

Στοίχημα – Προγνωστικά: Μαζί με το ματς στη Βαρκελώνη, το Βιγιαρεάλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διεκδικεί τον τίτλο του πιο ενδιαφέροντος παιχνιδιού της αγωνιστικής στο Champions League.

Το «κίτρινο υποβρύχιο» υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε μια αναμέτρηση όπου τα βλέμματα των φιλάθλων θα είναι καρφωμένα στον Μάικλ Κάρικ.

Ο πρώην άσος των «κόκκινων διαβόλων» παρέλαβε την «καυτή» πατάτα από τα χέρια του απολυθέντος Όλε Σόλσκιερ ως υπηρεσιακός προπονητής.

Βέβαια, ουδέν μονιμότερον του προσωρινού, μιας και αν τα πάει καλά, δεν το έχουν σε πολύ οι Γκλέιζερ να τον κρατήσουν κανονικά και με το νόμο.

Σε κάθε περίπτωση, ο Κάρικ καλείται να φέρει θετικό αποτέλεσμα για τους Άγγλους. Σε αυτό συμπεριλαμβάνεται και η ισοπαλία, καθώς στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής, η Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Γιουνγκ Μπόις.

Από την άλλη, η Βιγιαρεάλ, όσο περισσότερους βαθμούς πάρει στο «Θεράμικα», τόσο πιο ήρεμη θα πάει στο Μπέργκαμο για το ματς της τελευταίας αγωνιστικής. Άλλο να είναι κάτω από την Αταλάντα και άλλο να έχει ένα αβαντάζ βαθμών.

Συνεπώς, στη μικρή πόλη της Κομουνιτάτ Βαλενσιάνα, προμηνύεται «μάχη». Μια σύγκρουση, όπου η αναγκαιότητα βαθμών μπορεί να φέρει αρκετά γκολ.

Η άμυνα των Άγγλων είναι τόσο μαλακή που κόβεται ακόμα και με την καρδιά ενός μαρουλιού (13 γκολ στα τελευταία πέντε ματς). Αντίθετα, οι Ισπανοί έχουν το know – how απέναντι στους «κόκκινους διαβόλους».

Η επιλογή νικητή ή αποτελέσματος μοιάζει με δύσκολη υπόθεση, γι’αυτό είναι προτιμότερη η προσέγγιση του ματς μέσα από τα γκολ. Το over 2,5 γκολ αγώνα αποτελεί μια σαφώς πιο safe επιλογή.

Ώρα μηδέν για Μπαρτσελόνα, περίπατος για Ζενίτ

Εκείνη που σίγουρα δεν νιώθει ασφαλής στον όμιλό της είναι η Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί είναι στο συν δύο από την Μπενφίκα, την οποία υποδέχονται στο «Καμπ Νόου».

Ακόμα και η ισοπαλία μπορεί να τους αφήσει εκτός, αν ηττηθούν στο Μόναχο από την Μπάγερν και οι Πορτογάλοι επικρατήσουν εντός έδρας της Ντιναμό Κιέβου.

Επομένως, ο Τσάβι, στο ντεμπούτο του στο Champions League χρειάζεται τη νίκη. Μια επικράτηση που θα έρθει με αρκετό κόπο, μιας και η ομάδα του Ζόρζε Ζέζους διαθέτει επικίνδυνα επιθετικά όπλα και μπορεί να βρει γκολ.

 

Στο ματς που ολοκληρώνει την τριάδα, η Ζενίτ φιλοξενείται στο Μάλμε από την ομώνυμη ομάδα. Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα σε Ρώσους και Σουηδούς είναι μεγάλη. Γι’αυτό και προβλέπεται περίπατος για τη Ζενίτ, η οποία ακόμα και με ισοπαλία σφραγίζει την τρίτη θέση του ομίλου.

Ωστόσο, δεν θα επαναπαυτεί, αλλά θα κυνηγήσει τη δεύτερη επικράτηση επί των «γαλάζιων».

Στοίχημα – Προγνωστικά: Η τριάδα

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ         OVER 2,5       1,79  novibet

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ    1+ OVER 1,5  1,91

MAΛΜΕ – ΖΕΝΙΤ     2+OVER 1,5   2,20

⚠️ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η συμμετοχή σε τυχερά παιχνίδια ατόμων κάτω των 21 ετών. Ο στοιχηματισμός ενέχει κίνδυνο εθισμού και απώλειας κεφαλαίου. Παίξτε Υπεύθυνα. Γραμμή Υποστήριξης ΚΕΘΕΑ: 2109237777. Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: To σπίτι που αγοράζει ο Τσιμίκας στη Γλυφάδα φούντωσε τα σενάρια επιστροφής στον Ολυμπιακό

To σπίτι που αγοράζει ο Τσιμίκας στη Γλυφάδα φούντωσε τα σενάρια επιστροφής στον Ολυμπιακό

Ο Κώστας Τσιμίκας φέρεται έτοιμος να αγοράσει σπίτι στη Γλυφάδα, την ώρα που το μέλλον του σε Ρόμα και Λίβερπουλ παραμένει αβέβαιο. Τι σημαίνει αυτό για τον Ολυμπιακό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο νέος Ζιντάν

Ο νέος Ζιντάν

Ο Ζινεντίν Ζιντάν ήταν ένας και μοναδικός, δύσκολο να βγει τέτοιος παίκτης αλλά ο ίδιος μπορεί να χαίρεται

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Ο Ταρεμί κερδίζει το στοίχημα

Ολυμπιακός: Ο Ταρεμί κερδίζει το στοίχημα

Ο Ολυμπιακός σίγουρα θα πρέπει να διαχειριστεί την απουσία του Ελ Κααμπί, ο Ταρεμί πάντως να δείχνει να ξέρει τι θα κάνει

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Σούπερ Καπ: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός με τους περισσότερους τίτλους

Σούπερ Καπ: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός με τους περισσότερους τίτλους

Στην Ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα μπαίνει ξανά το Σούπερ Καπ, για πρώτη φορά από το 2007, που είχε γίνει

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Κόπα Άφρικα: Αυτή είναι η χώρα με τις περισσότερες κατακτήσεις

Κόπα Άφρικα: Αυτή είναι η χώρα με τις περισσότερες κατακτήσεις

Έχει ξεκινήσει καλά το Κόπα Άφρικα, που διεξάγεται στο Μαρόκο, αυτή είναι η χώρα με τις περισσότερες κατακτήσεις

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Λούκα Γιόβιτς: Θυμήθηκαν τα 5 γκολ, που είχε βάλει μόνο σε ένα ματς στη Γερμανία

Λούκα Γιόβιτς: Θυμήθηκαν τα 5 γκολ, που είχε βάλει μόνο σε ένα ματς στη Γερμανία

Τα γενέθλια του Λούκα Γιόβιτς έδωσαν την αφορμή να θυμηθούν όλοι και τα 5 γκολ που είχε βάλει μόνο σε ένα ματς στη Γερμανία

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Θα πάρει αριστερό μπακ;

Ολυμπιακός: Θα πάρει αριστερό μπακ;

Ο Ολυμπιακός είναι στη διαδικασία παίρνω, δεν παίρνω παίκτη, τι θα γίνει με το θέμα του αριστερού μπακ που είναι κομβικό

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Να μην κάνει το λάθος με τον δεξιό μπακ

ΑΕΚ: Να μην κάνει το λάθος με τον δεξιό μπακ

Η ΑΕΚ καλό θα είναι να προσθέσει στο ρόστερ της ένα δεξιό μπακ τον Ιανουάριο και να μην το πάει το θέμα το καλοκαίρι

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Τι συμβαίνει με τον Τετέ

Παναθηναϊκός: Τι συμβαίνει με τον Τετέ

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει πάρει αυτά που θα ήθελε από τον Τετέ, με την κατάλληλη πρόταση θα το συζητούσε για να φύγει

Ποδόσφαιρο