CHAMPIONS LEAGUE

Ντιναμό Κιέβου – Μπάγερν Μ.: Πόσα θες να μας τρελάνεις ρε Λεβαντόσφκι! Τι έβαλες; (vid)

Ο Πολωνός παραβίαασε ξανά την εστία της Ντιναμό Κιέβου με ένα εκπληκτικό ανάποδο ψαλίδι στο χιονισμένο Ολιμπίνσκι
Ντιναμό Κιέβου – Μπάγερν Μ.: Πόσα θες να μας τρελάνεις ρε Λεβαντόσφκι! Τι έβαλες; (vid)

Παίκτης εδάφους – αέρος. Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι μεγαλουργεί σε όλες τις επιφάνειες και αυτή τη φορά το θύμα του ήταν η Ντιναμό Κιέβου στο χιονισμένο Ολιμπίνσκι.

Το τοπίο στο Κίεβο κάθε άλλο παρά ιδανικό για ποδόσφαιρο δεν είναι. Το στάδιο της Ντιναμό Κιέβου ντύθηκε στα λευκά , όμως αυτό δεν εμπόδισε τον «Λέβα» από το να κάνει πάλι τα μαγικά του. Πάνω στο χιόνι. Με λυμένα κορδόνια. Εκτός ισορροπίας.

Λίγες ώρες έπειτα από τη βράβευσή του ως Golden Player από την Tuttosport, ο Πολωνός απέδειξε για ποιον λόγο αξίζει τη «Χρυσή Μπάλα».

Ντιναμό Κιέβου – Μπάγερν Μ.: Λεβαντόφσκι… on the rocks!

Πριν συμπληρωθεί ένα τέταρτο αγώνα, ο 32χρονος έβαλε πιθανότατα το γκολ της αγωνιστικής στο Champions League. Η Μπάγερν άρχισε να πιέζει με σέντρες στην περιοχή των Ουκρανών.

Έπειτα από μια ασθενή απομάκρυνση της μπάλας, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έκανε δύο βηματάκια και απογειώθηκε. Το ανάποδο ψαλίδι του, αφότου έσκασε στο παγωμένο χορτάρι του «Ολιμπίνσκι», κατέληξε στην εστία του Μπούστσαν.

Ένα ψαλιδάκι… on the rocks που βάζει τις βάσεις για το 5×5 των Βαυαρών. Ένα γκολ που χειροκρότησε όλο το στάδιο, με τους οπαδούς της Ντιναμό Κιέβου, να αναγνωρίζουν το μεγαλείο του.

Γκολ Νο 82 για τον «Λέβα», ο οποίος άνοιξε τη διαφορά του από τον τέταρτο σκόρερ στην ιστορία της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος έχει 75.

  

Είσοδος οπαδού

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού, υπήρξε και ένα περιστατικό με οπαδό.

Αψήφησε το κρύο και εισέβαλε στο γήπεδο ημίγυμνος! Οι άνδρες ασφαλείας βέβαια παρενέβησαν και τον οδήγησαν ξανά εκτός.

Το κυνηγητό στο χιόνι βέβαια ήταν άλλο ένα στιγμιότυπο που έδωσε μια διαφορετική νότα στο παιχνίδι.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ντιναμό Κιέβου – Μπάγερν Μ.: Πόσα θες να μας τρελάνεις ρε Λεβαντόσφκι! Τι έβαλες; (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.