MEDIA

Συριώτης: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ό,τι χειρότερο έχω ζήσει»

Τις κακές εμπειρίες που έζησε από την συνύπαρξη με τον Πέτρο Φιλιππίδη, αποκάλυψε ο Χρήστος Συριώτης σε συνέντευξή του.
Συριώτης: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ό,τι χειρότερο έχω ζήσει»

O Χρήστος Συριώτης παραχώρησε μια πολύ αποκαλυπτική συνέντευξη σε συνέντευξή στην «Espresso» κυρίως για τις άσχημες συμπεριφορές που είχε απέναντί του ο Πέτρος Φιλιππίδης σε κοινή τους συνύπαρξη στο θέατρο.

Ο ηθοποιός είχε συνεργαστεί με τον Φιλιππίδη το 2011, την περίοδο όπου πολεμούσε με τον καρκίνο. Θυμίζουμε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι προφυλακισμένος με την κατηγορία ενός βιασμού και δυο απόπειρων βιασμού.

«Ξυπνάνε εφιαλτικές μνήμες από αυτήν την συνεργασία. Τολμώ να πω πως δεν είναι ό,τι χειρότερο έχω ζήσει στο θέατρο αλλά ό,τι χειρότερο έχω ζήσει στην ζωή μου. Πονάει το στομάχι μου, η ψυχή μου. Ήταν λάθος μου που πίστεψα πως η παραμονή μου στο καλοκαιρινό σχήμα της περιοδείας εκείνης θα βοηθούσε την καταρρακωμένη μου ψυχολογία», είπε αρχικά ο Συριώτης.

Και συνέχισε λέγοντας: «Έπρεπε να είχα σταματήσει και να είχα αποχωρήσει όταν έμαθα για το σοβαρό πρόβλημα υγείας μου με τον καρκίνο και όταν έκανα το πρώτο χειρουργείο κατά την διάρκεια των προβών. Πίστεψα όμως πως η παραμονή μου στις πρόβες θα μου έκανε καλό στην ψυχή. Και έπειτα σκεφτόμουν ως επαγγελματίας ηθοποιός.

“Στρατιώτης οφείλω να είμαι στην δουλειά μου, ότι και αν συμβαίνει” είπα. Που να ήξερα όμως αυτό που θα ζούσα, αυτά που θα ζούσαμε εκείνο το φρικτό καλοκαίρι. Ούτε στους χειρότερους εφιάλτες μου δεν πίστευα πως σε μία επαγγελματική συνθήκη θα βιώναμε μια κόλαση εξευτελισμών της ύπαρξης και του επαγγέλματός μας.

Ντροπή, πόνος, θλίψη! Μου είναι αδιανόητο ακόμα και σήμερα, που έχουν ακουστεί όλα αυτά, να σκεφτώ πώς ένας άνθρωπος που θέλει να ονομάζεται καλλιτέχνης και μάλιστα θεωρεί τον εαυτό του υπερταλαντούχο ασκεί σε τέτοιο βαθμό τη βία της εξουσίας. Έπαρση, οίηση, αλαζονεία κι ένα εξουσιαστικό “εγώ”».

Επίσης ο Χρήστος Συριώτης ανέφερε: «Και να σας πω την αλήθεια δεν με νοιάζει για εμένα, αλλά θεώρησα χρέος μου να μιλήσω για έναν συνάδελφο που πόνεσε τότε πολύ και δεν βρίσκεται πια στην ζωή. Έτσι, εδώ και αρκετό καιρό από τότε που ξέσπασε το #MeToo, έχουμε κάνει μαζικά ορισμένοι συνάδελφοι μια καταγγελία στο ΣΕΗ. Το οφείλουμε στην μνήμη του. Συγχωρέστε με, μα δεν θέλω να σας πω κάτι παραπάνω για αυτό. Έχουμε απευθυνθεί για τα δέοντα στα αρμόδια όργανα και αν ποτέ με καλέσει η Δικαιοσύνη θα καταθέσω. Δεν σας κρύβω πως μιλώντας για όλα αυτά σκέφτομαι και πολύ τον Δημήτρη, τον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη.

Στενοχωριέμαι που ακούγονται όλα αυτά για τον πατέρα του και συναισθάνομαι την όποια απόγνωσή του. Ας με συγχωρήσει. Ο ίδιος δεν φταίει σε κάτι»

Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Η Μεγάλη Χίμαιρα επόμενα επεισόδια: Το πλοίο Μαρίνα βυθίζεται – Η οικογένεια στο χείλος της οικονομικής καταστροφής

Η Μεγάλη Χίμαιρα επόμενα επεισόδια: Το πλοίο Μαρίνα βυθίζεται – Η οικογένεια στο χείλος της οικονομικής καταστροφής

Καταιγιστικές εξελίξεις φέρνουν τα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Μεγάλη Χίμαιρα στην ΕΡΤ, καθώς η βύθιση του πλοίου Μαρίνα τινάζει στον αέρα τη ζωή της οικογένειας και ανοίγει έναν νέο, σκοτεινό κύκλο απωλειών και αποφάσεων.

Media
Media: Survivor 2026 : Πληρωμένη απάντηση ο Άρης Σοϊλέδης στον Μιχάλη Σηφάκη…

Survivor 2026 : Πληρωμένη απάντηση ο Άρης Σοϊλέδης στον Μιχάλη Σηφάκη…

Απάντησε με τον δικό του τρόπο στον Μιχάλη Σηφάκη για όσα του.. είπε, ο Άρης Σοϊλέδης.

Media
Media: Ηλέκτρα ΕΡΤ επόμενα επεισόδια: Αποκάλυψη Ισμήνης, απειλή Νικήτα και αποφάσεις ζωής

Ηλέκτρα ΕΡΤ επόμενα επεισόδια: Αποκάλυψη Ισμήνης, απειλή Νικήτα και αποφάσεις ζωής

Καταιγιστικές ανατροπές φέρνουν τα επόμενα επεισόδια της σειράς Ηλέκτρα στην ΕΡΤ, με την Ισμήνη να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και τον Νικήτα να αποκαλύπτεται ως απειλή, όχι ως στήριγμα.

Media
Media: Ο ΑΝΤ1 δεν περιμένει κανέναν: Στον «αέρα» το 5Χ5 λόγω χαμηλών επιδόσεων

Ο ΑΝΤ1 δεν περιμένει κανέναν: Στον «αέρα» το 5Χ5 λόγω χαμηλών επιδόσεων

Σε μια σεζόν που ο ΑΝΤ1 δείχνει αποφασισμένος να προχωρά χωρίς καθυστερήσεις, το 5Χ5 μπαίνει στο κάδρο των προγραμμάτων που κρίνονται αυστηρά, με τα νούμερα τηλεθέασης να μην αφήνουν πολλά περιθώρια.

Media
Media: Να μ’ αγαπάς: Ο Λευτέρης γίνεται διευθυντής του ξενοδοχείου και “ξηλώνει” Θεόφιλο – Ορφέα σε μία σκηνή-σοκ

Να μ’ αγαπάς: Ο Λευτέρης γίνεται διευθυντής του ξενοδοχείου και “ξηλώνει” Θεόφιλο – Ορφέα σε μία σκηνή-σοκ

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Να μ’ αγαπάς στον Alpha, ο Άγγελος προχωρά το σχέδιό του και βάζει τον Λευτέρη σε θέση-κλειδί. Το αποτέλεσμα; Θεόφιλος και Ορφέας “πετιούνται” έξω από το γραφείο… και το ξενοδοχείο μπαίνει σε νέα εποχή.

Media
Media: Άγιος Έρωτας – Δεν έχει ξαναγίνει : Τις πιάνει στα πράσα και βασανίζει την Άννα – Η σκηνή που παγώνει το αίμα

Άγιος Έρωτας – Δεν έχει ξαναγίνει : Τις πιάνει στα πράσα και βασανίζει την Άννα – Η σκηνή που παγώνει το αίμα

Ο απαγορευμένος έρωτας αποκαλύπτεται στον Άγιο Έρωτα και η αντίδραση είναι ακραία: τις πιάνει στα πράσα, χάνει τον έλεγχο και η Άννα βιώνει εφιάλτη.

Media
Media: Survivor τηλεθέαση: Δεν «σπάει» με τίποτα – Κρατάει 20% και στέλνει μήνυμα στον ανταγωνισμό

Survivor τηλεθέαση: Δεν «σπάει» με τίποτα – Κρατάει 20% και στέλνει μήνυμα στον ανταγωνισμό

Ακόμα και με καθυστερημένη έναρξη και επεισόδιο που τράβηξε μέχρι αργά, το Survivor συνεχίζει ακάθεκτο στην κορυφή της τηλεθέασης, δείχνοντας πως έχει ήδη «χτίσει» κοινό για όλη τη σεζόν.

Media
Media: Αλέξανδρος Ρήγας: Από τη μεγάλη οθόνη στη μικρή – Η νέα σειρά που ετοιμάζει για την ΕΡΤ

Αλέξανδρος Ρήγας: Από τη μεγάλη οθόνη στη μικρή – Η νέα σειρά που ετοιμάζει για την ΕΡΤ

Το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα ετοιμάζει ο Αλέξανδρος Ρήγας, μετά την επεισοδιακή πορεία της ταινίας Η ψυχή θα παραδώσει μαθήματα, με το βλέμμα στραμμένο αυτή τη φορά στη μικρή οθόνη και την ΕΡΤ.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2026

Media