ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Νέντοβιτς: Έξαλλος με τον Νικολαΐδη (pic)

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς σχολίασε με καυστικό τρόπο το μαρκάρισμα που δέχθηκε από τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη και αποκόμισε διάστρεμμα, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις.
Νέντοβιτς: Έξαλλος με τον Νικολαΐδη (pic)

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς μετά το τέλος του αγώνα με το Λαύριο σχολίασε στο Twitter τη φάση του τραυματισμού του και τα έβαλε με τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη.

Ο Νέντοβιτς 6:47” πριν από το φινάλε σε μαρκάρισμα από τον Νικολαΐδη (και οι διαιτητές το χρέωσαν αντιαθλητικό) που δέχθηκε τραυματίστηκε και υπάρχει έντονη ανησυχία.

Ο Σέρβος γκαρντ του Παναθηναϊκού έγραψε στο Twitter σχετικά με αυτό που έγινε με τον παίκτη του Λαυρίου (που είναι δανεικός από τον Ολυμπιακό): «Δεν με ενδιαφέρει ποιος ήταν ο αμυνόμενος ή πόσο χρονών είναι, απλά αυτό δεν το κάνεις. Ναι, μπορεί να συμβεί, αλλά επίσης δεν θα μπορούσε να συμβεί. Τέλος της κουβέντας».

Και η σχετική ανάρτηση:

Στη συνέχεια επανήλθε με νέο tweet και τα μάζεψε, τονίζοντας ότι δεν ήξερε ότι ο Νικολαϊδης ανήκει στον Ολυμπιακό.

«Αρχικά δεν είχα ιδέα ότι αυτό το παιδί ανήκει στον Ολυμπιακό, μόλις το έμαθα. Δεύτερον, αν το κάνετε θέμα μεταξύ Παναθηναϊκού- Ολυμπιακού το IQ σας είναι κάτω από μηδέν και δεν έχει νόημα να διαφωνήσουμε. Τρίτον,  δεν κατηγορώ κανέναν, για αυτόν είπα δεν με ενδιαφέρει ποιος είναι ο αμυντικός  και φυσικά δεν το έκανε επίτηδες», έγραψε χαρακτηριστικά.

Και κατέληξε λέγοντας: «Οι διαιτητές πρέπει να κάνουν καλύτερη δουλειά και να προστατεύουν του παίκτες, έτσι ώστε να μην συμβαίνουν τέτοιες καταστάσεις. Καληνύχτα και μην είστε ηλίθιοι».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νέντοβιτς: Έξαλλος με τον Νικολαΐδη (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαντώ Καψάλη

Εργάζεται στο Sportime από το 2017 και από την πρώτη ημέρα της έκδοσης της εφημερίδας όπως κι από τότε που βγήκε στον αέρα η ιστοσελίδα Sportime.gr. Βασικό της αντικείμενο είναι το μπάσκετ χωρίς βέβαια να «κλείνεται» σε αυτό καθώς όσο ζεις, πρέπει να μαθαίνεις. Είναι τακτικό μέλος του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ