ΑΕΚ

Με 1.000 οπαδούς το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στις 9 Ιανουαρίου

Το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ θα είναι το πρώτο ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος με τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε η ελληνική κυβέρνηση
Με 1.000 οπαδούς το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στις 9 Ιανουαρίου

Τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της νέας έξαρσης της πανδημίας του κορονοϊού, συμπεριέλαβαν και τα γήπεδα.

Και πλέον στα γήπεδα με τα όσα αποφασίστηκαν στη συνεδρίαση της Επιτροπής εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας, έρχεται μεγάλη μείωση αναφορικά με την πληρότητα τους. Συγκεκριμένα για τα γήπεδα αποφασίστηκε πληρότητα 10% και με πλαφόν 1.000 θεατές (και όχι 2.000).

Ετσι, το μεγάλο ντέρμπι της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ την Κυριακή 9 Ιανουαρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο για την 17η αγωνιστική της Super League θα έχει μόλις 1.000 οπαδούς στο γήπεδο. Κάτι που προφανώς δυσκολεύει την ζωή της Ενωσης με δεδομένο ότι έχει 16.043 εισιτήρια διαρκείας η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ. Αρα θα πρέπει να πάει σε νέα πολιτική και να… κόψει όσους πλήρωσαν το περασμένο καλοκαίρι διαρκείας για να βλέπουν την αγαπημένη τους ομάδα. Κάτι που ισχύει για όλες τις ομάδες.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Με 1.000 οπαδούς το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στις 9 Ιανουαρίου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Καπετανάκος

Ρεπορτάζ ΑΕΚ από το 2004. Λίγο καιρό μετά την «ανάσταση» της με τον Ντέμη μπροστάρη. Εκτοτε έχουμε ζήσει μαζί της τα πάντα. Τίτλους, διακρίσεις στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, ταξίδια στο εξωτερικό, υποβιβασμό, χωράφια στην Γ’ εθνική, ταξίδι μέχρι και τη… Νάξο με 8-9 μποφόρ και μετά την μεγάλη επιστροφή με Μελισσανίδη. Στα ΜΜΕ έχουμε «γράψει» αρκετά χιλιόμετρα και κάτι εκατομμύρια σε λέξεις («ΩΡΑ» σε 3-4 διαφορετικές version της, «Score», «Livesport», «Δικέφαλος» σε χαρτί και internet, enwsi.gr, aek365.gr, iefimerida.gr, coppa.gr). Κατά βάση ποδόσφαιρο και εκεί μείναμε στα πρώτα και δεύτερα άντα μας, αλλά κάναμε και πέρασμα νωρίτερα από το μπάσκετ και το χάντμπολ της ΑΕΚ. «Δημοσιογράφος» λέει ο τιμητικός τίτλος. Ρεπόρτερ πέντε ηπείρων και επτά θαλασσών θα προτιμούσα εγώ. Και συνεχίζουμε...