MEDIA

Ο Κιούσης των «Αρβύλα» απαντά με ΜΕΘ σε όσους κριτικάρουν!

Ο Χρήστος Κιούσης έγραφε πονήματα σε αθλητική ιστοσελίδα για την παιδεία των Ελλήνων και την αξία της σάτιρας. Προφανώς και δεν το ασπάζεται αν κρίνουμε από απάντησή του σε κάποιον που τον κριτίκαρε.
Ο Κιούσης των «Αρβύλα»  απαντά με ΜΕΘ σε όσους κριτικάρουν!

Αν κρίνουμε τουλάχιστον από την απάντηση που έδωσε ο Χρήστος Κιούσης στο Twitter τότε θα πρέπει να ξανακοιτάξει τα γραπτά του.

Ο Κιούσης, εκ των συμπαρουσιαστών του Αντώνη Κανάκη στο «Ράδιο Αρβύλα» βρήκε τον τρόπο να απαντήσει σε έναν χρήστη του Twitter ο οποίος κριτίκαρε μια ανάρτησή του. Και τι χρησιμοποίησε; Τις ΜΕΘ! Τρομερό αν μη τι άλλο.

Σε μια περίοδο όπου οι ΜΕΘ ασφυκτιούν, όπου ο κόσμος φοβάται, όπου τα κρούσματα έχουν εκτοξευτεί, ο Κιούσης θεώρησε ότι ο καλύτερος τρόπος για να απαντήσει σε έναν διαφωνούντα είναι ο παρακάτω.

Για να το συνοψίσουμε. Το στέλεχος των «Αρβύλα» σχολίασε ειρωνικά «το τελευταίο μίλι προς την πανδημία» που είχε αναφέρει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο μήνυμά του στις 9 Φεβρουαρίου 2021.

Ένας χρήστης του Twitter του απάντησε ειρωνικά, με τρόπο που παρέπεμπε στα τελευταία επεισόδια και στα μπλεξίματα που έχει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος με τη Δικαιοσύνη.

Πως απάντησε ο Κιούσης; Με αυτό ακριβώς τον τρόπο που είδατε στη φωτογραφία. Σα να «καταριέται» εκείνον που του απάντησε ειρωνικά (και δεικτικά) να περιμένει στην ουρά της ΜΕΘ.

Δε μπορώ να πω, μιλάμε για εκπληκτικό χιούμορ. Ακόμα κι αν διαφωνείς με την απάντηση κάποιου, ακόμα κι αν σε θίγει προσωπικά, το σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στις απαντήσεις σου. Ειδικά αν είσαι δημόσιο πρόσωπο, οπότε αναπόφευκτα υπόκεισαι σε έκθεση και σε κριτική.

Φυσικά και δεν πρόκειται να σχολιάσω το σύνολο των απαντήσεων στον παρουσιαστή, που αφορούν στην επάρκειά του επαγγελματικά. Θεωρώ λάθος να τον κρίνουν με αυτό τον τρόπο αλλά και χτύπημα κάτω από τη μέση. Εκείνο που προκαλεί εντύπωση πάντως είναι ότι η απάντησή του αυτή δε συνάδει με το σύνολο των σχολίων του στην αθλητική ιστοσελίδα που μπλογκάρει. Εκεί που κάνει διαρκώς λόγο για ανωτερότητα στη συμπεριφορά και για την αξία της σάτιρας.

Επίσης ένα πρόσωπο της τηλεόρασης να έχει έλλειψη συναίσθησης όταν γύρω μας γίνεται ο χαμός και να ρίχνει κατάρες για ΜΕΘ δεν είναι και ό,τι καλύτερο.

Νίκος Μπουρλάκης

Στις 5 Σεπτεμβρίου του 1989 δημοσιεύτηκε το πρώτο του κείμενο στο «7ήμερο του μπάσκετ» κι ακολούθησε μια μακρά διαδρομή σε «Φως των Σπορ», «Αθλητική Ηχώ», «Goal News» και από το 2017 στο «Sportime». Έχει εργαστεί σε ιστοσελίδες ως σχολιογράφος (sentragoal.gr, basketblog.gr μεταξύ άλλων), στα περιοδικά μπάσκετ «Τρίποντο» και «All Star Basket», στους ραδιοφωνικούς σταθμούς «Sentra 103,3» και «AlphaSport» όπως και ως υπεύθυνος Τύπου σε ομάδες της Basket League αλλά και στον ΕΣΑΚΕ. Επίσης εργάστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 ενώ επί σειρά ετών ήταν καθηγητής στο New York College, στο ΙΕΚ Ομηρος και στο City Unity College

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: ΑΝΤ1: Ανακάτεμα στην απογευματινή ζώνη – Τι αλλάζει με το Κάτι ψήνεται

ΑΝΤ1: Ανακάτεμα στην απογευματινή ζώνη – Τι αλλάζει με το Κάτι ψήνεται

Σε τροχιά αλλαγών μπαίνει η απογευματινή ζώνη του ΑΝΤ1, με το Κάτι ψήνεται να επιστρέφει ανανεωμένο και το κανάλι να ετοιμάζει μετακινήσεις που φέρνουν ντόμινο στο πρόγραμμα.

Media
Media: Survivor 14/1 spoiler : ΒΟΜΒΑ! Οικειοθελής αποχώρηση στα σκαριά – Προσπαθούν να τον μεταπείσουν

Survivor 14/1 spoiler : ΒΟΜΒΑ! Οικειοθελής αποχώρηση στα σκαριά – Προσπαθούν να τον μεταπείσουν

Έρχεται οικειοθελής αποχώρηση βόμβα στο Survivor...

Media
Media: Survivor spoiler αποχώρηση 14/1 : Αυτή το φαβορί να αποχωρήσει στη μονομαχία – Η αλλαγή που φέρνει το τουρκικό Survivor!

Survivor spoiler αποχώρηση 14/1 : Αυτή το φαβορί να αποχωρήσει στη μονομαχία – Η αλλαγή που φέρνει το τουρκικό Survivor!

Ποιος παίκτης ή παίκτρια είναι το φαβορί να αποχωρήσει από το Survivor στο επεισόδιο της Τετάρτης; Τι συμβαίνει στο τουρκικό Survivor…

Media
Media: Restart στην prime time από 19 Ιανουαρίου: Πώς ξαναμπαίνουν στη μάχη MEGA, ALPHA και ΑΝΤ1 – Όλες οι επιστροφές

Restart στην prime time από 19 Ιανουαρίου: Πώς ξαναμπαίνουν στη μάχη MEGA, ALPHA και ΑΝΤ1 – Όλες οι επιστροφές

Μετά από παύση σχεδόν ενός μήνα, η prime time επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς από Δευτέρα 19 Ιανουαρίου, με MEGA, ALPHA και ΑΝΤ1 να επαναφέρουν σειρές και να ανοίγουν νέο κύκλο πρεμιερών.

Media
Media: Porto Leone: Στη γειτονιά με τα κόκκινα φανάρια – Όσα έγιναν

Porto Leone: Στη γειτονιά με τα κόκκινα φανάρια – Όσα έγιναν

Δες από την αρχή την ιστορία σε πέντε ασπρόμαυρες τηλεταινίες.

Media
Media: Κάμπινγκ: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας κωμωδίας του MEGA

Κάμπινγκ: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας κωμωδίας του MEGA

Η νέα σειρά του MEGA «Κάμπινγκ» μπήκε σε γυρίσματα, με Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο και Γιώργο Χρυσοστόμου και υπόσχεται μαύρη κωμωδία με χιούμορ τρυφερότητα και μυστικά.

Media
Media: Survivor: Σαρώνει την τηλεθέαση για τρίτη σερί μέρα – Άφησε τον ανταγωνισμό στα μονοψήφια

Survivor: Σαρώνει την τηλεθέαση για τρίτη σερί μέρα – Άφησε τον ανταγωνισμό στα μονοψήφια

Δεν λέει να κατεβάσει ταχύτητα το Survivor, που συνεχίζει να κυριαρχεί στην prime time του ΣΚΑΪ, καταγράφοντας για τρίτη συνεχόμενη ημέρα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης

Media
Media: Survivor spoiler 14/1 : Αυτόν σώζει το κοινό, αυτοί πάνε σε μονομαχία!

Survivor spoiler 14/1 : Αυτόν σώζει το κοινό, αυτοί πάνε σε μονομαχία!

Εύκολο και σχεδόν βέβαιο αποτέλεσμα για το ποιον παίκτη θα σώσει το κοινό στο επεισόδιο της Τετάρτης. Ποιοι πάνε σε μονομαχία.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2026.

Media