ΠΑΡΑFOOTBALL

Ο μάνατζερ Γιάννης Στάθης έκανε το πρώτο του deal!

Ο Γιάννης Στάθης ως μάνατζερ έκανε το πρώτο του deal
Ο μάνατζερ Γιάννης Στάθης έκανε το πρώτο του deal!

Γιάννης Στάθης: Δεν είναι λίγοι εκείνοι που φορούν το κοστούμι του μάνατζερ τα τελευταία χρόνια.

Το επάγγελμα, βέβαια, είναι πιο δύσκολο απ’ ό,τι φαντάζεται κανείς αρχικά, αλλά εφόσον ορισμένοι έχουν χτίσει τον κύκλο τους, θέλουν να τον εκμεταλλευτούν. Kαι με το δίκιο τους. Όπως αναφέρει το Sportime της Πέμπτης και η στήλη «Agent Greek», ο Γιάννης Στάθης είναι ένας εξ αυτών.

Μέχρι πέρυσι έπαιζε μπάλα στην Ξάνθη. Φέτος δεν υπολογιζόταν και μαθαίνω πως δεν έχει καμία πρεμούρα να ξαναπαίξει. Ενδεχομένως έτσι εξηγείται και γιατί δεν βρήκε νέα ποδοσφαιρική στέγη ο 34χρονος. Ήδη έχει ξεκινήσει τα πρώτα του βήματα για την επόμενη μέρα του στον χώρο.

Απ’ ό,τι μαθαίνω κάνει κάποιες κινήσεις. Βοηθάει όπου μπορεί και όποιον μπορεί κατά κύριο λόγο στη Super League 2 και ήδη άνοιξε λογαριασμό. Ο Ελίνι Δημούτσος και μέχρι πρότινος συμπαίκτης του στην Ξάνθη, πήγε στην Αναγέννηση Καρδίτσας –προς επιβεβαίωση του Sportime– με τη δική του συμβολή. Καλή αρχή να πούμε στον άλλοτε παίκτη του Πλατανιά, του ΠΑΣ Γιάννινα και του ΟΦΗ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο μάνατζερ Γιάννης Στάθης έκανε το πρώτο του deal!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.