MEDIA

Survivor: Τι λένε για οι φίλοι της Μυριέλλας και του Κατσαούνη για αυτούς – «Ο Κατσαούνης σίγουρα νιώθει πράγματα για τη Μυριέλλα»

Οι φίλοι των πρωταγωνιστών του φετινού «ειδυλλίου» στο Survivor μίλησαν για αυτούς αλλά και σχολίασαν τη στενή σχέση που έχουν αναπτύξει.
Survivor: Τι λένε για οι φίλοι της Μυριέλλας και του Κατσαούνη για αυτούς  – «Ο Κατσαούνης σίγουρα νιώθει πράγματα για τη Μυριέλλα»

Survivor: Ο Γιώργος Κατσαούνης και η Μυριέλλα Κουρεντή βρίσκονται στο προσκήνιο στα τελευταία επεισόδια του Survivor με την καλή τους σχέση να έχει φέρει αντιδράσεις και ξεσπάσματα από τον Βαλάντη.

Μετά την αποχώρηση του Γιάννη Χαταζηγεωργίου η Μυριέλλα με τον Βαλάντη φαίνεται πως τα «βρίσκουν» ενόψει της συνέχειας του παιχνιδιού με την αντίδραση του «αγρότη» από την άλλη ομάδα να τραβάει τα βλέμματα. Ενόψει και του σημερινού αγώνα επάθλου για το οποίο σας έχουμε ήδη οριστικό spoiler με το νικητή του επάθλου οι τηλεοράσεις συντονίζονται και πάλι σήμερα το βράδυ στη συχνότητα του ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Για να «ζεσταθούμε» για το σημερινό επεισόδιο σας παρουσιάζουμε τις αποκαλύψεις που έκαναν δύο στενοί φίλοι των πρωταγωνιστών του φετινού «ειδυλλίου» στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα!».

Survivor: «Η Μυριέλλα είναι φιλότιμο παιδί – Έκανε προπονήσεις για το παιχνίδι»

Ο πολύ καλός φίλος της Μυριέλλας Κουρεντή και προπονητής της, Φίλιππος, αποκάλυψε τον χαρακτήρα της ηθοποιού ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την «απαράδεκτη» συμπεριφορά που είχε ο Βαλάντης απέναντί της.

«Τη Μυριέλλα τη προπονώ περίπου τρία χρόνια, είναι από τις καλύτερες μου μαθήτριες και πολύ καλή μου φίλη. Όταν ήταν να μπει στο Survivor της έκανα ειδικές προπονήσεις. Είναι πολύ καλό και φιλότιμο παιδί και μπράβο της που λέει ότι κάνει ότι κάνει για να βοηθήσει οικονομικά την οικογένειά της. Πίστεψε με δε το κάνει για να κλέψει τις εντυπώσεις.»

Στη συνέχεια αναφερόμενος στον Βαλάντη τον χαρακτήρισε «απαράδεκτο».

«Για μένα είναι απαράδεκτος ο Βαλάντης. Δε μιλάς έτσι, δε φέρεσαι έτσι, παθαίνει συνέχεια εκρήξεις. Τώρα το αν προέκυψε ένα φλερτ της Μυριέλλας με τον Κατσαούνη είναι δικαίωμά τους. Εγώ δε το γνώριζα ότι έχει σύντροφο. Τον Κατσαούνη τον συμπαθώ πάρα πολύ. Αλλά από τη στιγμή που έχει δεσμό θεωρώ ότι δε θα συμβεί γιατί είναι τέτοιο παιδί η Μυριέλλα.»

«Σίγουρα νιώθει πράγματα για τη Μυριέλλα ο Γιώργος – Είναι ευαίσθητο παιδί»

Ο φίλος του Γιώργου Κατσαούνη, Νίκος Σιδηρόπουλος, μίλησε επίσης στην κάμερα της εκπομπής αναφέροντας:

«Ο Γιώργος ασχολείται με τα χωράφια. Έχει μάθει από μικρός στη φύση. Δεν περιμέναμε ότι θα μπει στο Survivor.

Πιστέυω ότι και ο Βαλάντης αλλά και ο Γιώργος οξύθυμοι χαρακτήρες. Γενικά ο Γιώργος είναι πολύ οξύθυμος αλλά είναι και πολύ ευαίσθητος. Έχει πολύ φιλότιμο μέσα του, είναι πάρα πολύ δοτικός και είναι αληθινός. Ότι ακριβώς δείχνει εκεί έτσι είναι και έξω. Αν κάποιος στην παρέα είναι πιο αδύναμος τον προστατεύει. Όλη η Θεσσαλία είναι μαζί του»

Αναφορικά με τη Μυριέλλα ο φίλος του Κατσαούνη είπε: «Πιστεύω ότι νιώθει υπεύθυνος για το ότι βγήκε στον τάκο η Μυριέλλα. Σίγουρα νιώθει πράγματα για αυτή από τη στιγμή που το είπε.»

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor: Τι λένε για οι φίλοι της Μυριέλλας και του Κατσαούνη για αυτούς – «Ο Κατσαούνης σίγουρα νιώθει πράγματα για τη Μυριέλλα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα