MEDIA

42 βαθμοί: Η υπόθεση της συγκλονιστικής σειράς που ξεκινάει στον ANT1

Πρεμιέρα πραγματοποιεί σήμερα Τετάρτη 12 Ιανουαρίου η νέα σειρά του ΑΝΤ1, 42 βαθμοί (42°C) στις 22:15.
42 βαθμοί: Η υπόθεση της συγκλονιστικής σειράς που ξεκινάει στον ANT1

Η μίνι σειρά οκτώ επεισοδίων «42 βαθμοί» της «COSMOTE TV» κάνει πρεμιέρα σήμερα και στην ελεύθερη τηλεόραση μέσω της συχνότητας του ΑΝΤ1.

Πρόκειται για ένα δυνατό ερωτικό-ψυχολογικό θρίλερ της Ναταλύ Δούκα με μία παραγωγή υψηλών προδιαγραφών και έντονων συναισθημάτων. Μία πλοκή που κόβει την ανάσα, διαδοχικές ανατροπές, μυστικές σχέσεις αναπάντητα ερωτήματα.

Η σειρά «42 βαθμοί» με το εντυπωσιακό καστ και τους καταξιωμένους συντελεστές κάνει πρεμιέρα σήμερα, 12/1, στον ΑΝΤ1 στις 22:15 το βράδυ.

Διαβάστε επίσης: 42 βαθμοί: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια – Η ιστορία και η υπόθεση του ερωτικού θρίλερ που παίζει στον ANT1

42 βαθμοί: Η υπόθεση της σειράς «42°C» :

Ένα έγκλημα συντελείται κάτω από τον ελληνικό ήλιο. Μία οικογένεια και ολόκληρη η τοπική κοινωνία της Κέρκυρας κλονίζονται από τον απροσδόκητο θάνατο μιας έφηβης κοπέλας.

Η ημέρα του θανάτου της είναι η ημέρα επιστροφής της αδελφής της, Λένας (Ναταλία Swift), η οποία βρίσκεται αντιμέτωπη με το τραγικό συμβάν και μια τραγική σύμπτωση: η αδελφή της βρίσκεται νεκρή στην ίδια τοποθεσία που είχε εντοπιστεί η σωρός της μητέρας της, έξι χρόνια πριν. Τυχαίο γεγονός ή προμελετημένη πράξη;

Στην προσπάθειά της να ανακαλύψει τους υπεύθυνους, η Λένα θα βρει ένα σύμμαχο στο πρόσωπο του εφηβικού της έρωτα, του Νίκου (Κώστας Νικούλι), ενώ θα έρθει αντιμέτωπη με την οικογένειά της, με μυστικά και μνήμες να επιστρέφουν για να την στοιχειώσουν.

Ο Χρήστος Λούλης, στον ρόλο του αστυνομικού, προσπαθεί να ανακαλύψει την αλήθεια σε μια ιστορία θανάτου, όπου τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται. Η Κατερίνα Λέχου και η Έμιλυ Κολιανδρή, στους ρόλους των θείων της Λένας, προσπαθούν να έχουν πάντα τον έλεγχο της οικογένειας. Ο Theo Alexander, o θείος της, κρύβει καλά ένα σκοτεινό μυστικό, ενώ και ο Αλέξανδρος Λογοθέτης, που υποδύεται τον πατριό της Λένας, ανακαλύπτει το βάθος της υποκρισίας μιας οικογένειας που νόμιζε ότι γνώριζε…

Ένα ερωτικό θρίλερ το οποίο αναμένεται να «ανεβάσει τη θερμοκρασία» με τους πρωταγωνιστικούς ρόλους να μοιράζονται σε καταξιωμένους ηθοποιούς αλλά και ένα νεανικό ανερχόμενο καστ.

Τη σκηνοθεσία «υπογράφει» ο βραβευμένος Γιώργος Παπαβασιλείου (Slave, Der Bergdoktor, The storm tide, Special Unit) και το σενάριο οι Σέργιος Κωνσταντινίδης και Κάλλια Παπαδάκη.

Η πρωτότυπη μουσική επένδυση είναι του Σταύρου Μαρκόνη (Buma Award [Winner] (2019) για τη σειρά «Ik Weet Wie Je Bent»).

Η σειρά «42 ο C», θα προβληθεί σε διπλά επεισόδια την Τετάρτη 12/1, την Πέμπτη 13/1, την Τετάρτη 19/1 και την Πέμπτη 20/1, στις 22:15, στον ΑΝΤ1.

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Αλέξανδρος Ρήγας: Από τη μεγάλη οθόνη στη μικρή – Η νέα σειρά που ετοιμάζει για την ΕΡΤ

Αλέξανδρος Ρήγας: Από τη μεγάλη οθόνη στη μικρή – Η νέα σειρά που ετοιμάζει για την ΕΡΤ

Το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα ετοιμάζει ο Αλέξανδρος Ρήγας, μετά την επεισοδιακή πορεία της ταινίας Η ψυχή θα παραδώσει μαθήματα, με το βλέμμα στραμμένο αυτή τη φορά στη μικρή οθόνη και την ΕΡΤ.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2026

Media
Media: Survivor spoiler αποχώρηση 15/1 : Αυτά τα χρήματα θα πάρει η Σταυρούλα Ποτήρη

Survivor spoiler αποχώρηση 15/1 : Αυτά τα χρήματα θα πάρει η Σταυρούλα Ποτήρη

Αποχώρησε η Σταυρούλα Ποτήρη από το Survivor 2026. Ποια είναι τα χρήματα που θα πάρει…

Media
Media: ΑΝΤ1: Ανακάτεμα στην απογευματινή ζώνη – Τι αλλάζει με το Κάτι ψήνεται

ΑΝΤ1: Ανακάτεμα στην απογευματινή ζώνη – Τι αλλάζει με το Κάτι ψήνεται

Σε τροχιά αλλαγών μπαίνει η απογευματινή ζώνη του ΑΝΤ1, με το Κάτι ψήνεται να επιστρέφει ανανεωμένο και το κανάλι να ετοιμάζει μετακινήσεις που φέρνουν ντόμινο στο πρόγραμμα.

Media
Media: Survivor 14/1 spoiler : ΒΟΜΒΑ! Οικειοθελής αποχώρηση στα σκαριά – Προσπαθούν να τον μεταπείσουν

Survivor 14/1 spoiler : ΒΟΜΒΑ! Οικειοθελής αποχώρηση στα σκαριά – Προσπαθούν να τον μεταπείσουν

Έρχεται οικειοθελής αποχώρηση βόμβα στο Survivor...

Media
Media: Survivor spoiler αποχώρηση 14/1 : Αυτή το φαβορί να αποχωρήσει στη μονομαχία – Η αλλαγή που φέρνει το τουρκικό Survivor!

Survivor spoiler αποχώρηση 14/1 : Αυτή το φαβορί να αποχωρήσει στη μονομαχία – Η αλλαγή που φέρνει το τουρκικό Survivor!

Ποιος παίκτης ή παίκτρια είναι το φαβορί να αποχωρήσει από το Survivor στο επεισόδιο της Τετάρτης; Τι συμβαίνει στο τουρκικό Survivor…

Media
Media: Restart στην prime time από 19 Ιανουαρίου: Πώς ξαναμπαίνουν στη μάχη MEGA, ALPHA και ΑΝΤ1 – Όλες οι επιστροφές

Restart στην prime time από 19 Ιανουαρίου: Πώς ξαναμπαίνουν στη μάχη MEGA, ALPHA και ΑΝΤ1 – Όλες οι επιστροφές

Μετά από παύση σχεδόν ενός μήνα, η prime time επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς από Δευτέρα 19 Ιανουαρίου, με MEGA, ALPHA και ΑΝΤ1 να επαναφέρουν σειρές και να ανοίγουν νέο κύκλο πρεμιερών.

Media
Media: Porto Leone: Στη γειτονιά με τα κόκκινα φανάρια – Όσα έγιναν

Porto Leone: Στη γειτονιά με τα κόκκινα φανάρια – Όσα έγιναν

Δες από την αρχή την ιστορία σε πέντε ασπρόμαυρες τηλεταινίες.

Media
Media: Κάμπινγκ: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας κωμωδίας του MEGA

Κάμπινγκ: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας κωμωδίας του MEGA

Η νέα σειρά του MEGA «Κάμπινγκ» μπήκε σε γυρίσματα, με Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο και Γιώργο Χρυσοστόμου και υπόσχεται μαύρη κωμωδία με χιούμορ τρυφερότητα και μυστικά.

Media