SUPER LEAGUE 2

Super League 2 – 2oς όμιλος: Ισόπαλο το ντέρμπι – Αποτελέσματα – Βαθμολογία

Super League 2 - 2ος όμιλος: Λεβαδειακός και Καλαμάτα έμειναν στο 0-0, πλησίασαν Καλλιθέα και Αιγάλεω.
Super League 2 – 2oς όμιλος: Ισόπαλο το ντέρμπι – Αποτελέσματα – Βαθμολογία

Super League 2 – 2oς όμιλος: «Λευκή» ισοπαλία στο Λεβαδειακός Καλαμάτα (0-0) με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται δικαίως για πέναλτι. Διπλό ο Διαγόρας στη Ζάκυνθο, νίκησαν οι γηπεδούχοι στα υπόλοιπα παιχνίδια.

Super League 2 – 2oς όμιλος: Μόνο το γκολ έλλειψε στο ντέρμπι κορυφής του 2ου ομίλου. Λεβαδειακός και Καλαμάτα έμειναν στο 0-0, σε ένα παιχνίδι που έλλειψε το γκολ και τους γηπεδούχους να φωνάζουν δικαίως για πέναλτι που δεν καταλογίστηκε σε ανατροπή του Συμελίδη από τον Μπακαγιόκο στο 50′.

Ο Διαγόρας έκανε τη μοναδική νίκη φιλοξενούμενου στην αγωνιστική, επικρατώντας 1-0 στη Ζάκυνθο της ομώνυμης ομάδας με γκολ του Σίνγκ. Σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια της 14ης αγωνιστικής, επικράτησαν οι γηπεδούχοι.

Ματσάρα στο «Γ. Λαμπράκης» με την Καλλιθέα να κερδίζει 3-2 τον Εργοτέλη, με δύο γκολ του Μουνιέ και το τελικό σκορ να διαμορφώνεται από το πρώτο ημίχρονο!

Τρίποντα για τις άλλες ομάδες της Κρήτης. Η Επισκοπή επικράτησε 1-0 της Καλλιθέας και ο ΟΦ Ιεράπετρας με κεκτημένη ταχύτητα από τη νίκη επί του Εργοτέλη, εύκολα 3-1 τον Αστέρα Βλαχιώτη.

Νίκη και για το 5ο της βαθμολογίας Αιγάλεω. Το «Σίτι» κέρδισε 1-0 τον Καραϊσκάκη Άρτας, μάζεψε τη διαφορά από την 2η Καλαμάτα στους δύο βαθμούς και παρέμεινε στο -1 από την Καλλιθέα.

 

2ος όμιλος

Ηρόδοτος – Παναθηναϊκός Β’ 0-0

Ζάκυνθος – Διαγόρας 0-1

Ο.Φ. Ιεράπετρας – Αστέρας Βλαχιώτη 3-1

Καλλιθέα – Εργοτέλης 3-2

Αιγάλεω – Καραϊσκάκης Άρτας 1-0

Λεβαδειακός – Καλαμάτα 0-0

Επισκοπή – Κηφισιά 1-0

Ρόδος – ΑΕΚ Β’ Αναβολή

Ρεπό: Χανιά

 

Super League 2: Βαθμολογία 1ος όμιλος

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Super League 2 – 2oς όμιλος: Ισόπαλο το ντέρμπι – Αποτελέσματα – Βαθμολογία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!