ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Η πιθανή ενδεκάδα του δικεφάλου

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ετοίμασε την ομάδα του με το μυαλό και στον προημιτελικό Κυπέλλου με τον Άρη
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Η πιθανή ενδεκάδα του δικεφάλου

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Με μοναδικό στόχο της νίκη ώστε να μην αφήσει τον Ολυμπιακό να μεγαλώσει τη διαφορά, ο δεύτερος στη βαθμολογία ΠΑΟΚ, αντιμετωπίζει σήμερα (6/2) στις 19:30 τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα.

Με επτά νίκες στις 8 τελευταίες αναμετρήσεις του και μοναδική απώλεια την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό, ο ΠΑΟΚ αποσπάστηκε πέντε βαθμούς από την ΑΕΚ.

Οι ασπρόμαυροι θέλουν να συνεχίσουν αυτήν την πορεία στο πρωτάθλημα. Από την άλλη ο προπονητής του δικεφάλου Ραζβάν Λουτσέσκου, έχει στο μυαλό του και στη ρεβάνς των προημιτελικών του κυπέλλου που θα διεξαχθεί την Τετάρτη με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ουσιαστικά το γεγονός ότι υπάρχει και ο αγώνας με την ΑΕΚ αναγκαζει τον Λουτσέσκου να είναι έτοιμος να χρησιμοποιήσει δύο ενδεκάδες με αλλαγές ώστε να μπορέσει να προχωρήσει σε ένα πετυχημένο ροτέισον γνωρίζοντας βέβαια ότι ο Παναθηναϊκός είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και τον Μιτρίτσα να επιστρέφουν στην αποστολή του Δικεφάλου.

Ο Λουτσέσκου δεν έδειξε τα πλάνα του για την ενδεκάδα ωστόσο είναι πολύ πιθανό μία πιθανή σύνθεση να είναι με τον Πασχαλάκη κάτω απ’ όταν δοκάρια, τους Κρέσπο-Ίνγκασον στο κέντρο της άμυνας και στα άκρα της να αγωνιστούν οι Σάστρε-Σίντκλεϊ.

Κούρτιτς και Τσιγγάρας θα παίξουν στο κέντρο και εξτρέμ οι Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ.

Ο Αουγκούστο θα είναι αυτός που πιθανότατα τοποθετηθεί στη θέση «10» πίσω από τον προωθημένο στην επίθεση Τσούμπα Άκπομ.

Θυμίζουμε πως ο τεχνικός των Κυπελλούχων Ελλάδας, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, εκτός από αυτά των μακροχρόνια απόντων, Ομάρ Ελ Καντουρί και Νέλσον Ολιβέιρα.

Οι 20 ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή του Δικεφάλου για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Τέιλορ, Σάστρε, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Σοάρες, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Μιτρίτσα, Α.Ζίβκοβιτς, Άκπομ, Τσόλακ.

Ο 52χρονος τεχνικός του ΠΑΟΚ σε δηλώσεις του για το ματς ανέφερε: «Για εμάς κάθε ματς είναι ντέρμπι, έχει αποδειχθεί ότι έτσι όπως αντιμετωπίζουμε τα παιχνίδια αυτό τον χαρακτήρα αποκτούν.

Έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα, κοιτάμε όμως το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, αυτό έχουμε μάθει να κάνουμε όλη τη σεζόν, σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Δίνουμε τον χαρακτήρα του ντέρμπι σε κάθε παιχνίδι για να μπορέσουμε να παρουσιαζόμαστε όπως πρέπει. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που παίζει με πολύ ένταση και καλά τρεξίματα, αρέσκεται να πιέζει αρκετά ψηλά τον αντίπαλο, παρόλα αυτά είναι και μια ομάδα που έχει κάποιες ιδέες στο να ξεκινήσει το παιχνίδι της.

Έχουμε κληθεί να αντιμετωπίσουμε και μεγαλύτερες δυσκολίες ή διαφορετικούς αντιπάλους και έχουμε ανταπεξέλθει πολύ καλά, αυτό θα πρέπει να κάνουμε και αύριο αν θέλουμε να παρουσιαστούμε όπως πρέπει και όπως αρμόζει σε αυτό το παιχνίδι».

Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Πως να μην ανανεώσει τον Τάισον

ΠΑΟΚ: Πως να μην ανανεώσει τον Τάισον

Αυτό που ακουγόταν ως φήμη πλέον μάλλον είναι πιο κοντά στο να γίνει πραγματικότητα, να συνεχίσουν ΠΑΟΚ και Τάισον

Ποδόσφαιρο
Διαιτησία - ΕΠΟ: Γι’  αυτό ο Λανουά έβαλε τέλος στα βίντεο με τις αναλύσεις των επίμαχων φάσεων από την ΚΕΔ

Γι’ αυτό ο Λανουά έβαλε τέλος στα βίντεο με τις αναλύσεις των επίμαχων φάσεων από την ΚΕΔ

H κεντρική επιτροπή διαιτησίας αποφάσισε να βάλει φρένο στην εβδομαδιαία ανάλυση των επίμαχων φάσεων της Super League από τον Στεφάν Λανουά...

Διαιτησία - ΕΠΟ
Ποδόσφαιρο: Απασφάλισε ο Παπαθεοδώρου – Τα έβαλε με Μεντιλίμπαρ και είπε για Ολυμπιακό πως «στο σπίτι των Αλεξανδρή και Γιαννακόπουλου δεν μιλάνε για διαιτησία»

Απασφάλισε ο Παπαθεοδώρου – Τα έβαλε με Μεντιλίμπαρ και είπε για Ολυμπιακό πως «στο σπίτι των Αλεξανδρή και Γιαννακόπουλου δεν μιλάνε για διαιτησία»

Σταθερός στις απόψεις του ο Βασίλης Παπαθεοδώρου έκανε το καυστικό του σχόλιο για τον Ολυμπιακό και τη διαιτησία

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ : Ο Μύθου είναι ο λόγος που ο Λουτσέσκου διάλεξε Γερεμέγεφ

ΠΑΟΚ : Ο Μύθου είναι ο λόγος που ο Λουτσέσκου διάλεξε Γερεμέγεφ

Ξάφνιασε ή όχι τους φίλους του ΠΑΟΚ η απόκτηση Γερεμέγεφ, υπάρχει εξήγηση για την επιλογή του Λουτσέσκου…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ανέστης Μύθου: Συνεχίζει την παράδοση των γκολτζήδων στον ΠΑΟΚ

Ανέστης Μύθου: Συνεχίζει την παράδοση των γκολτζήδων στον ΠΑΟΚ

Ο Ανέστης Μύθου έρχεται να βάλει το όνομά του ως συνέχεια των παικτών που έβαζαν πρόσφατα γκολ για τον ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο
Media: Χάνει κατά κράτος στο ποδόσφαιρο ο Αλαφούζος, αλλά στις αθλητικές εκπομπές Μαρινάκης, Σαββίδης και ΕΡΤ βλέπουν την πλάτη του

Χάνει κατά κράτος στο ποδόσφαιρο ο Αλαφούζος, αλλά στις αθλητικές εκπομπές Μαρινάκης, Σαββίδης και ΕΡΤ βλέπουν την πλάτη του

Μπορεί στο ποδόσφαιρο ο Παναθηναϊκός να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, αλλά στα τηλεοπτικά ο Γιάννης Αλαφούζος κερδίζει τους αντιπάλους του

Media
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Ούτε ένα ματς την εβδομάδα!

ΠΑΟΚ: Ούτε ένα ματς την εβδομάδα!

Ο παίκτης του ΠΑΟΚ που δεν μπορεί να βγάλει ούτε ένα παιχνίδι την εβδομάδα.

Ποδόσφαιρο
Sportime BET: Super League: Αλλαγή στην κορυφή και στις αποδόσεις για τον πρωταθλητή!

Super League: Αλλαγή στην κορυφή και στις αποδόσεις για τον πρωταθλητή!

Η κορυφή της Super League έχει νέο κάτοχο την ΑΕΚ και αυτό έφερε αλλαγές στις αποδόσεις κατάκτησης από τη Novibet.

Sportime BET
Ποδόσφαιρο: Ήταν κόκκινη το φάουλ πάνω στον Παβλένκα;

Ήταν κόκκινη το φάουλ πάνω στον Παβλένκα;

Ο Παναγιώτης Βαρούχας πήρε θέση για τη φάση στην οποία τραυματίστηκε ο Γίρι Παβλένκα.

Ποδόσφαιρο