ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: «Θέμα» στα χαφ – Παγωμάρα με Λούντκβιστ

Ο Παναθηναϊκός «χάνει» για έναν μήνα τον Λούντκβιστ, ενώ δεν θα έχει και τον Ρούμπεν σε ένα από τα επόμενα παιχνίδια του λόγω καρτών.
Παναθηναϊκός: «Θέμα» στα χαφ – Παγωμάρα με Λούντκβιστ

Με πειραματικό κέντρο πήγε ο Παναθηναϊκός να παίξει κόντρα στον ΠΑΟΚ και φαίνεται πως τα προβλήματα θα συνεχιστούν. Ο Ραμόν Πασκάλ Λούντκβιστ τραυματίστηκε και τα νέα δεν είναι ευχάριστα για τους «πράσινους».

Ο Σουηδός υποβλήθηκε σε μαγνητική και αυτή έδειξε ρήξη μηνίσκου στο αριστερό πόδι. Την Τετάρτη (9/2) θα κάνει αρθροσκόπηση και θα επιστρέψει σε περίπου έναν μήνα. Αυτό σημαίνει πως εκτός απροόπτου ο Παναθηναϊκός θα τον έχει ξανά για τα πλέι οφ εφόσον έχουν πάει όλα καλά και έχει εξασφαλιστεί η είσοδος σε αυτά.

Αντιθέτως, ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερο πρόβλημα. Μία σύσπαση στον οπίσθιο μηριαίο τον ταλαιπωρεί. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα προλάβει το παιχνίδι της Κυριακής (13/7) με τη Λαμία.

Ακόμη, κάρτες συμπλήρωσες ο Ρούμπεν και θα χρειαστεί να λείψει σε ένα από τα επόμενα ματς. Το θετικό είναι ότι γυρνάει ο Βιγιαφάνιες έχοντας εκτίσει την ποινή του. Τέλος, καλύτερα είναι ο Μαουρίσιο. Το πιο πιθανό είναι να τον έχει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τα επόμενα παιχνίδια. Μένει να φανεί σε τι κατάσταση θα είναι ο Βραζιλιάνος.

Ωστόσο, γίνεται αντιληπτό με τον έναν ή τον άλλον τρόπο πως υπάρχουν ποδοσφαιριστές στα χαφ που δεν βρίσκονται στο 100% αυτό τον καιρό. Ενδεχομένως, έτσι να ανοίξει και ο δρόμος για την είσοδο του Γκατσίνοβιτς στο αρχικό σχήμα.

Κώστας Παπαδόπουλος

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Η κίνηση του Μπενίτεθ που κουβεντιάστηκε στα αποδυτήρια!

Παναθηναϊκός: Η κίνηση του Μπενίτεθ που κουβεντιάστηκε στα αποδυτήρια!

Κοιταζόντουσαν κάποιοι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού με αυτό που έκανε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ο Μπενίτεθ!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αυτόν θέλουν στην Κηφισιά από τον Παναθηναϊκό!

Αυτόν θέλουν στην Κηφισιά από τον Παναθηναϊκό!

Η Κηφισιά καλοβλέπει την περίπτωση του Μαντσίνι, τον οποίο όμως δύσκολα θα πείσει!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Μόνοι τους και ο Μπενίτεθ στον… κόσμο του!

Παναθηναϊκός: Μόνοι τους και ο Μπενίτεθ στον… κόσμο του!

Μόνοι τους οι παίκτες του Παναθηναϊκού και χωρίς καμία βοήθεια από τον πάγκο προσπαθούσαν να βρουν λύσεις στη Τούμπα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός μεταγραφές: Κλείνει για άμεσα τον Σωτήρη Κοντούρη από τον Παναιτωλικό

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Κλείνει για άμεσα τον Σωτήρη Κοντούρη από τον Παναιτωλικό

Μία ακόμα... ελληνική μεταγραφή ολοκληρώνει ο Παναθηναϊκός, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Παναιτωλικό για την απόκτηση του Σωτήρη Κοντούρη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Τετέ: Έκανε το αδιανόητο, φωτογραφία με τη φανέλα της Γκρέμιο

Τετέ: Έκανε το αδιανόητο, φωτογραφία με τη φανέλα της Γκρέμιο

Ο Τετέ βάζει μπουρλότο μια και έβγαλε φωτογραφία με τη φανέλα της Γκρέμιο και ενώ γίνεται χαμός για το ενδιαφέρον

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ πρέπει να πει το ναι για τον Παντελίδη

Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ πρέπει να πει το ναι για τον Παντελίδη

Ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη από παίκτες όπως ο Παύλος Παντελίδης και υπάρχει παραπάνω από ένας λόγος για αυτό

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Πόσο κινδυνεύει η θέση του Μπακασέτα

Παναθηναϊκός: Πόσο κινδυνεύει η θέση του Μπακασέτα

Ο Παναθηναϊκός δεν αποκλείεται να προχωρήσει και σε αγωνιστικές δομικές αλλαγές, τι θα γίνει με τον Μπακασέτα

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ πρέπει να προστατέψει τον Γεντβάι

Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ πρέπει να προστατέψει τον Γεντβάι

Ο Παναθηναϊκός έχει πάει στη διακοπή με αρκετό σκεπτικισμό, όλα είναι ανοικτά, ο Μπενίτεθ πρέπει να βοηθήσει και παίκτες που υπολογίζει

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Έδωσε απάντηση για τον Τετέ

Παναθηναϊκός: Έδωσε απάντηση για τον Τετέ

Ο Παναθηναϊκός βγήκε στο προσκήνιο προκειμένου να σχολιάσει τα όσα λέγονταν στη Βραζιλία για τον Τετέ και την Γκρέμιο

Ποδόσφαιρο