SUPER LEAGUE 2

Super League 2 νέα (15/3): «Όχι» στους επτά Έλληνες, η «σπόντα» Βελιτζέλου και ο άδειος πάγκος του ΑΟΤ!

Super League 2 νέα (15/3): Τα… πάντα όλα που αφορούν στη δεύτερη την τάξει επαγγελματική διοργάνωση!
Super League 2 νέα (15/3): «Όχι» στους επτά Έλληνες, η «σπόντα» Βελιτζέλου και ο άδειος πάγκος του ΑΟΤ!

Super League 2 νέα (15/3): O απόηχος της 24ης αγωνιστικής, το «όχι» των ομάδων για τους επτά Έλληνες στην 11άδα, ο… περίγυρος στον Βλαχιώτη, τα παραπτώματα στη Ξάνθη και η Έφεση του Λεβαδειακού για τις κάρτες υγείας της Καλαμάτας.

Πρόταση για (υποχρεωτικά) επτά Έλληνες στην 11άδα των ομάδων της Super League 2, κατέθεσε η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, ωστόσο ο πρόεδρος της Λίγκας, Λεωνίδας Λεουτσάκος μετέφερε οτι δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτό από τις ομάδες.
Παράλληλα, η διοργανώτρια μετά από κάποια… ευτράπελα, αποφάσισε αυστηρή εφαρμογή του υγειονομικού πρωτοκόλλου, όπου με τη συνδρομή του ΕΟΔΥ θα μπορεί να εκτελεί αυτόνομους ελέγχους, όπου τα κρούσματα Covid απαιτούν αναβολή αγώνα!

 

Λεβαδειακός: Στην ΕΠΟ για τις κάρτες υγείας της Καλαμάτας!

Στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ προσέφυγαν οι Βοιωτοί μετά την απόρριψη της ένστασης που κατέθεσαν οι Βοιωτοί για ληγμένες κάρτες υγείας της Καλαμάτας, από το αρμόδιο όργανο της Λίγκας. Η υπόθεση θα εκδικαστεί από τη Δευτεροβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Ομοσπονδία την Τετάρτη 16 Μαρτίου.

 

Hρόδοτος: Βρήκε στο «καπάκι» ομάδα ο Βούζας

Ο Ηλίας Φυντάνης αποχώρησε από τον Ηρόδοτο, λόγω… διαφορά φιλοσοφίας, παρά τα θετκά αποτελέσματα. Οι Κρητικοί δεν άργησαν να βουν τον αντικαταστάτη του. Ο Βασίλης Βούζας που αποχώρησε προ ημερών από τον Ολυμπιακό Βόλου, είναι ο διάδοχος του στην τεχνική ηγεσία!

 

Super League 2 νέα (15/3) – Αστέρας Βλαχιώτη: Τα… καρφιά του Βελιτζέλου!

Φημολογία πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό Β‘ για αλλαγή προπονητή στους Λάκωνες. Μάλιστα δημοσιεύματα ήθελαν τον… επόμενο, Ηλία Φυντάνη να είναι στις εξέδρες, περιμένοντας το αρνητικό αποτέλεσμα για να πιάσει δουλειά. Ο Βλαχιώτης με ανατροπή (3-1) κέρδισε τους «πράσινους», αλλά ο Kώστας Βελιτζέλος παρά τις διαψεύσεις αποτελεί παρελθόν. Στις τελευταίες του δηλώσεις το… πέταξε το καρφί του: «Ελπίζουμε να ευχαριστήθηκε το παιχνίδι ο συνάδελφος»!

Αληθεύει οτι αρκετοί είχαν «πέσει» πάνω στον ιδιοκτήτη να αλλάξει προπονητή, αλλά τρώνε «άκυρα»; Προφανώς τα έχουν λύσει τα προβλήματα στις δικές τους ομάδες και θέλουν να…ρίξουν κι άλλες!

 

Ξάνθη: Πειθαρχικά παραπτώματα

Δεν πάει καλά η ιστορία στη Ξάνθη. Εκτός από τον αγωνιστικό κατήφορο των Ακριτών, έχουν προκύψει και εξωαγωνιστικά προβλήματα. Ιμπραΐμι και ο Μονρόζ έχουν κληθεί σε απολογία, μετά από πειθαρχικά παραπτώματα που υπέπεσαν. Δεν αποκλείεται να κληθούν αμφότεροι να λύσουν τα συμβόλαια τους.

 

Oλυμπιακός Βόλου: Τροχαίο για τρεις ποδοσφαιριστές!

Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκησαν τρεις ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου και συγκεκριμένα οι Οσκαρ Σιαφά, Αλέξις Ντος Σάντος και Μαλίς Ασαμόα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ευτυχώς ελαφριά.

 

AEΛ: Αποδοκιμασίες για τη «γκέλα»

Κάτω του μετρίου η εμφάνιση της ΑΕΛ κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου. Προφανώς και τα συνεχόμενα παιχνίδια έχουν επηρεάσει τους ποδοσφαιριστές του Παναγιώτη Γκουτσίδη που δεν απείλησαν καθόλου την ομάδα της Καλαμαριάς. Μάλιστα ακούστηκαν και κάποιες αποδοκιμασίες από τους φίλους τους «βυσσινί» κατά τη διάρκεια του αγώνα.

 

Tρίκαλα: Μόνο ένα μέλος στο τεχνικό τιμ!

Στον… αυτόματο όλα στα Τρίκαλα. Άπαντες έχουν αποχωρήσει από το τεχνικό τιμ εκτός από τον Βασίλη Καλογιάννη, ο οποίος εκτελεί χρέη προπονητή. Οι Θεσσαλοί δεν διαθέτουν ούτε γυμναστή, ούτε προπονητή τερματοφυλάκων. Από τα εισιτήρια του αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας, πληρώθηκαν πέντε ακόμα ποδοσφαιριστές!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Super League 2 νέα (15/3): «Όχι» στους επτά Έλληνες, η «σπόντα» Βελιτζέλου και ο άδειος πάγκος του ΑΟΤ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!