ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Απόλλων Σμύρνης: Και πως να σωθεί! (vid)

Απόλλων Σμύρνης: Οι αριθμοί έχουν... υποβιβάσει εδώ και καιρό την «Ελαφρά Ταξιαρχία»!
Απόλλων Σμύρνης: Και πως να σωθεί! (vid)

Το πρώτο και το «τελευταίο» του χαρτί έπαιξε στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, ο Απόλλων Σμύρνης, αλλά τράβηξε από… 21!

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» κατάφερε να χάσει ένα παιχνίδι που στο 88′ έμοιαζε να το κερδίζει! Αλλά ο Παμλίδης παίρνοντας αυτοβούλως την πρωτοβουλία να εκτελέσει το πέναλτι, από ήρωας έγινε αποδιοπομπαίος «τράγος» και πλέον, μετά το επεισόδιο με τον Μπάμπη Τεννέ στα αποδυτήρια, έχει κληθεί και σε απολογία από τη διοίκηση Μονεμβασιώτη, που θέλει να του λύσει το συμβόλαιο!

Ο Απόλλωνας, σύμφωνα με τους αριθμούς, δεν υποβιβάστηκε το απόγευμα του Σαββάτου στη Super League 2. Έχει «πέσει» εδώ και καιρό!
Τα νούμερα είναι… αμείλικτα για την ομάδα της Ριζούπολης.

Έχει αλλάξει πέντε προπονητές σε 27 παιχνίδια! Ξεκίνησε ο Πετράκης, τον διαδέχθηκε ο Φέστα, ήρθε Γκρότε, για να ξαναέρθει ο Φέστα και να καταλήξει στον Τεννέ!

Έίχε και πριν το παιχνίδι στο Περιστέρι την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος, έχοντας δεχθεί 47 γκολ! Πλέον έφτασε τα 48!

Είχε και (θα) έχει μακράν την χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος, έχοντας σκοράρει μόλις εννιά φορές. Ένα γκολ ανά τρία παιχνίδια! Oυσιαστικά τα ποσοστά είναι χειρότερα, αφού στην πραγματικότητα έχει σκοράρει μόνο σε έξι από τα 27 παιχνίδια!

Στα τελευταία 15 παιχνίδια, σκόραρε μόνο στη νίκη στη Λαμία (2-1). Είναι και τα μοναδικά μέσα στο 2022!

Οπως μια και μοναδική είναι και η νίκη που πήρε στο ΔΑΚ το ημερολογιακό έτος που διανύουμε, είτε εντός, είτε εκτός έδρας! Άλλη μια έχει όλη την αγωνιστική σεζόν, κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής!

Μόλις τέσσερις βαθμοί μακριά από τη Ριζούπολη. Οι τρεις στη Λαμία και άλλος ένας στο «Βικελίδης»!

Τέλος, πλην της Λαμίας, δεν κέρδισε καμία από τις ομάδες των play out στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Έξι βαθμούς σε 14 ματς, με Αστέρα, Παναιτωλικό, Βόλο, Ιωνικό, ΟΦΗ, Λαμία και Ατρόμητο. Και θέλει οκτώ περισσότερους από τη Λαμία στα εναπομείναντα έξι ματς!

Τον Απόλλωνα δεν τον έριξε ο Παμλίδης, εννοείται. Ο Απόλλωνας ήταν μήνες τώρα σε… μηχανική υποστήριξη, με τον εξτρέμ του απλά το απόγευμα του Σαββάτου να τραβάει την… πρίζα!

Με τέτοια νούμερα, πως να σωθεί;

https://youtu.be/7YoFhSY2UlQ

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απόλλων Σμύρνης: Και πως να σωθεί! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!