MEDIA

Survivor – Κωνσταντάρας: «Όποιος κάνει σαματά μένει στο παιχνίδια»

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μίλησε για την περιπέτεια του στο Survivor!
Survivor – Κωνσταντάρας: «Όποιος κάνει σαματά μένει στο παιχνίδια»

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, που επέστρεψε διαφορετικός άνθρωπος από το Survivor.

Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε στο «S» για όσα έμαθε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και στο πόσο τον άλλαξε τόσο εσωτερικά αλλά και εξωτερικά αφού έχασε πάνω από 25 κιλά.

«Έχω ανοίξει πάνω από 10.000 μηνύματα από ανθρώπους που μου έλεγαν -Τι καλά που έκανες και τι ωραία που φέρθηκες.

Άρα αυτό σημαίνει ότι υπήρχε μια μεγάλη μερίδα τηλεθεατών που ήθελαν να βλέπουν, εκτός από φωνακλάδες και ανθρώπους που κάνουν σαματά, και έναν άνθρωπο που έχει, όπως μου έγραψαν, τη φωνή της λογικής», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια τόνισε ότι ο ίδιος μπορούσε να παραμείνει και άλλο, αλλά δεν ήθελα να αλλάξει και να κάνει κάτι διαφορετικό από αυτό που έκανε.

«Μπήκα στο παιχνίδι πολύ συνειδητοποιημένος. Ήξερα τι θα αντιμετωπίσω. Το παιχνίδι σού προσφέρει απλόχερα τον τρόπο να μείνεις έως το τέλος, αν είσαι διατεθειμένος να το υπηρετήσεις. Εγώ δεν ήμουν.

Εγώ μπήκα πραγματικά για την εμπειρία, για τί ήθελα να το ζήσω η οποία εμπειρία συνοδεύτηκε, φυσικά, και από μια πολύ ικανοποιητική αμοιβή.

Μπορείς να δημιουργήσεις έναν ντόρο γύρω από εσένα, ούτως ώστε είτε ο κόσμος είτε οι παραγωγή να θέλει να σε κρατήσει μέσα, για να συνεχίσει να βλέπει εντάσεις, να βλέπει νεύρα», ήταν τα λόγια του.

Από κει και πέρα, μίλησε για τις συνθήκες που συνάντησε, οι οποίοι ήταν πάρα πολύ δύσκολες:

«Μεγάλη ταλαιπωρία, στη βροχή και στο κρύο, να στεκόμαστε όρθιοι όλο το βράδυ, άυπνοι. Τραγικές συνθήκες, που σε δοκιμάζουν και σε φτάνουν στα όριά σου, Καμία αμοιβή δεν αξίζει αυτό που περνάμε τώρα, έλεγα, αλλά πού θα ξαναβρεθείς σε μια τέτοια κατάσταση, σκεφτόμουν.

Καμία ερωτική δια θέση δεν υφίσταται, γιατί είναι το τελευταίο πράγμα που σκέφτεσαι εκεί, καθώς είναι άσχημες οι συνθήκες, τις οποίες βιώνεις κάθε μέρα. Σκέψου την απλυσιά, ότι έχουμε μία μπλούζα 52 ημέρες, σκέψου την πείνα», κατέληξε.

https://youtu.be/_uXPM6dTICc

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2026.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τo Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τo Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τo Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2026.

Media
Media: Η γυναίκα πίσω από τον Elgin: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ της Μιμής Ντενίση στην ΕΡΤ

Η γυναίκα πίσω από τον Elgin: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ της Μιμής Ντενίση στην ΕΡΤ

Ένα ντοκιμαντέρ με ιστορικό, πολιτιστικό και διεθνές βάρος ετοιμάζει η ΕΡΤ, καθώς ξεκίνησαν τα γυρίσματα του έργου Η γυναίκα πίσω από τον Elgin, σε σενάριο της Μιμής Ντενίση.

Media
Media: Οι Αθώοι: Οι βασικοί ρόλοι της νέας σειράς του MEGA – Πρόσωπα που θα καθορίσουν την ιστορία

Οι Αθώοι: Οι βασικοί ρόλοι της νέας σειράς του MEGA – Πρόσωπα που θα καθορίσουν την ιστορία

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την πρεμιέρα της νέας σειράς Οι Αθώοι στο MEGA και οι βασικοί ρόλοι αποκαλύπτουν μια ιστορία γεμάτη πάθη, ενοχές και εκδίκηση.

Media
Media: MEGA Γεγονότα: Νέο ρεκόρ τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό 18-54

MEGA Γεγονότα: Νέο ρεκόρ τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό 18-54

Ασταμάτητη πορεία συνεχίζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων MEGA Γεγονότα, καταγράφοντας νέο ρεκόρ τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό 18-54 την Πέμπτη 8 Ιανουαρίου.

Media
Media: Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι: Η Ιουλία επιτίθεται στην Ασπασία – οικογενειακή σύγκρουση χωρίς επιστροφή

Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι: Η Ιουλία επιτίθεται στην Ασπασία – οικογενειακή σύγκρουση χωρίς επιστροφή

Σκηνές έντασης και βαθιάς σύγκρουσης έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι στον Alpha, με την Ιουλία να επιτίθεται στην Ασπασία και την οικογένεια να διαλύεται.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2026

Media
Media: Survivor 2026 : Αυτοί είναι οι 24 παίκτες – Κανονικά ο Σηφάκης στην πρεμιέρα

Survivor 2026 : Αυτοί είναι οι 24 παίκτες – Κανονικά ο Σηφάκης στην πρεμιέρα

Με 24 παικτες η πρεμιέρα του Survivor 2026. Ανάμεσα σε αυτούς θα είναι και ο Μιχάλης Σηφάκης. Τι άλλο έδειξε το trailer.

Media
Πρωτοσέλιδο Sportime: Πρωτοσέλιδο Sportime (9/1): RIP Χρήστο Πολίτη…

Πρωτοσέλιδο Sportime (9/1): RIP Χρήστο Πολίτη…

Πρωτοσέλιδο Sportime (9/1): Ο Χρήστος Πολίτης έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από την παρουσία του στη Λάμψη του Φώσκολου

Πρωτοσέλιδο Sportime