Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Χαραυγιακός – Πλούμης: Ο… «κούκος» που φέρνει την Άνοιξη στην Ηλιούπολη

Ο Νίκος Πλούμης παίρνει από το χέρι τον Χαραυγιακό, οδηγώντας τον στην παραμονή.
Χαραυγιακός – Πλούμης: Ο… «κούκος» που φέρνει την Άνοιξη στην Ηλιούπολη

Χαραυγιακός – Πλούμης: Μπορεί ένας κούκος να φέρει την Άνοιξη; Η απάντηση είναι όχι. Όμως στην ερώτηση αν ένας παίκτης μπορεί να σηκώσει στους ώμους του, μια ολόκληρη ομάδα και να της επιστρέψει την αίγλη και τη φωτεινότητα του παρελθόντος, τότε η απάντηση είναι ναι.

Κι αυτό αφορά τον Νίκο Πλούμη, που στην παρούσα φάση είναι ο… «κούκος» που έχει φέρει την Άνοιξη στον Χαραυγιακό και με το… «όπλο» του, στα δυο τελευταία παιχνίδια συνέβαλε καθοριστικά , ώστε η ομάδα της Ηλιούπολης να πάρει ισάριθμες νίκες και σήμερα όλοι οι Ηλιουπολίτες να μετρούν τα κουκιά που έχουν στο σάκο τους και χαμογελαστά να υπολογίζουν σε μια πιθανή σωτηρία, έστω και την τελευταία στιγμή.

Πάντως ο ίδιος ο επιθετικός του Χαραυγιακού, που διάγει, παρά τα όποια προβλήματα, μια νέα… νιότη (δεν τον έχουν πάρει σβάρνα τα χρόνια), ευγενικά δέχθηκε να μιλήσει για την ομάδα του, αλλά και δια τον ίδιο, όταν ρωτήθηκε σχετικά:

«Φέτος δεν ξεκινήσαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σχεδόν σε όλο τον πρώτο γύρο αλλά στη συνέχεια μετά τα Χριστούγεννα κάναμε κάποια καλά αποτελέσματα και έχουμε φτάσει στο σημείο ακόμα να ελπίζουμε για την παραμονή, παρόλο που δεν είναι στο χέρι μας!! Έχουν μείνει ακόμα δυο παιχνίδια εμείς σαν ομάδα θα τα δώσουμε όλα για να καταφέρουμε να κερδίσουμε και τα δυο και στο τέλος της χρονιάς να κάνουμε ταμείο!

Από τη μεριά μου, όπως και όλα τα παιδιά, προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να τα δίνουμε όλα, με στόχο τη νίκη. Άλλες φορές το έχουμε πετύχει κι άλλες όχι. Η Γ’ Εθνική είναι μια πολύ δύσκολη κατηγορία, όπου παιχνίδι με το παιχνίδι, οι διαφορές που παρουσιάζονται είναι απρόβλεπτες.».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χαραυγιακός – Πλούμης: Ο… «κούκος» που φέρνει την Άνοιξη στην Ηλιούπολη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.