MEDIA

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Άγρια επίθεση του Στάθη στην Αρετή – Η Εύα παράφορα ερωτευμένη

Όλες οι ραγδαίες εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς, η Γη της ελιάς.
Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Άγρια επίθεση του Στάθη στην Αρετή – Η Εύα παράφορα ερωτευμένη

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Γεμάτα από ανατρεπτικές εξελίξεις αναμένονται να είναι τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Megaη Γη της ελιάς σύμφωνα με όσα έρχεται για να αποκαλύψει το νέο «Η Γη της ελιάς spoiler» του Sportime.

Η ιστορία από την Μάνη συνεχίζει να συναρπάζει και τα όσα θα δείτε στη συνέχεια υπόσχονται ακόμη περισσότερα στη μάχη για την τηλεθέαση της prime time ζώνης.

Μέσα από το Sportime διαβάσατε ήδη για το πότε θα κάνει πρεμιέρα η 2η σεζόν της σειράς όμως δεν μένουμε εκεί καθώς φροντίζουμε να σας αποκαλύψουμε όλα όσα θα δείτε στη συνέχεια.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Άγρια επίθεση του Στάθη στην Αρετή

Στο επίκεντρο των εξελίξεων θα βρεθούν για ακόμη μια φορά οι Καπερνάροι καθώς η Αρετή είναι έτοιμη για όλα και κάνει δύσκολη τη ζωή του Στάθη που όμως δεν σκοπεύει να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια.

Αφορμή θα σταθούν οι επιθέσεις που δέχεται η Εύα σε καθημερινή βάση από την Αρετή που την έχουν κάνει έξω φρενών καθώς δεν μπορεί πλέον ούτε να κυκλοφορήσει στην Αρεόπολη.

Το μοναδικό άτομο που θα στηρίξει πραγματικά τον Στάθη είναι η Βασιλική ενώ ο Στέφανος θα ταχθεί εναντίον του θεωρώντας πως κατέστρεψε την οικογένεια τους.

Την ίδια στιγμή, η Αθηνά και ο Ιάκωβος συνειδητοποιούν για μια ακόμα φορά πως οποιαδήποτε σχέση μεταξύ τους θα ήταν αδιέξοδη υπό τις υπάρχουσες συνθήκες.

Και αυτοί όμως θα πέσουν θύματα της Αρετής που έχει στηθεί έξω από το σπίτι του Ιάκωβου για να παρακολουθήσει τον Στάθη ενώ ο κλοιός για εκείνον σφίγγει μετά την απόφαση της να αιτηθεί διαζύγιο θέλοντας να του τα πάρει όλα.

Δύσκολες ώρες θα περάσει ο Λεωνίδας και η Άννα με τον πρώτο να την κατηγορεί πως εκείνη είναι που ευθύνεται για την αποτυχία με το θερμοκήπιο και απαιτεί να το πουλήσουν για να πάρουν έστω κάποια από τα χρήματά τους πίσω.

Ο Ισίδωρος από την πλευρά του καταφέρνει και στριμώχνει τη Μυρτάλη για να μάθει αν είναι διατεθειμένη να ασχοληθεί ενεργά με την επιχείρηση.

Η Μαρίνα είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τους φόβους της και έτσι ξεκινά μαθήματα καράτε και αυτοάμυνας ενώ βοηθάει τη Μυρτάλη να μετακομίσει στο νέο της σπίτι.

Την ίδια ώρα, η Αρετή είναι έτοιμη να πληγώσει την κόρη και παίρνει πίσω από τη Βασιλική τις ρίζες που τις είχε δωρίσει, πιστεύοντας πως η Βασιλική θα συμμαχήσει με τον Στάθη για να τον ενισχύσει οικονομικά.

Όλες οι ειδήσεις

Survivor: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος για αποχώρηση!

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Τέλος από τον ΑΝΤ1 στις 14/4 – Τι έχει συμβεί

Σασμός επόμενα επεισόδια: Καραπάνος και Γεράσιμος σε συμφωνία «με τον διάολο» – Απολογία σοκ του Αστέρη!

MasterChef spoiler 11/4: Ποιος είναι το φαβορί για την κάρτα ασυλίας;

Survivor διαρροή 11/4: Οριστικό spoiler! Αυτοί κερδίζουν την 2η ασυλία!

Survivor trailer 11/4: Σταμάτα τα μιλάς – Θα τους χτυπάω εκεί που πονάνε!

Masterchef trailer 11/4: Απογοήτευσε τους πάντες στο τεστ δημιουργικότητας – Υποψήφιος προς αποχώρηση

Δείτε το trailer από το σημερινό επεισόδιο της σειράς:

 

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2026

Media
Media: Το Παιδί: Η σειρά της ΕΡΤ που «αδικείται» από την τηλεθέαση – Τι δείχνει η πραγματική εικόνα

Το Παιδί: Η σειρά της ΕΡΤ που «αδικείται» από την τηλεθέαση – Τι δείχνει η πραγματική εικόνα

Η σειρά Το Παιδί της ΕΡΤ έχει καταφέρει κάτι σπάνιο: το κοινό γνωρίζει τους χαρακτήρες, λέει ατάκες, συζητά την υπόθεση και την αναζητά ενεργά, όμως τα επίσημα νούμερα τηλεθέασης δεν αποτυπώνουν αυτή την πραγματικότητα.

Media
Media: Survivor spoiler : Ποια ομάδα ξεχωρίζει στο Survivor 2026 – Τι θα δούμε στην πρεμιέρα (11/1)

Survivor spoiler : Ποια ομάδα ξεχωρίζει στο Survivor 2026 – Τι θα δούμε στην πρεμιέρα (11/1)

Το Survivor 2026 κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 11 Ιανουαρίου στον ΣΚΑΪ και τα πρώτα σημάδια από τον Άγιο Δομίνικο αρχίζουν να δείχνουν ποια ομάδα μπαίνει πιο δυνατά. Είναι νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα, όμως οι πρώτες εικόνες έχουν ήδη ενδιαφέρον.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2026.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τo Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τo Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τo Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2026.

Media
Media: Η γυναίκα πίσω από τον Elgin: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ της Μιμής Ντενίση στην ΕΡΤ

Η γυναίκα πίσω από τον Elgin: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ της Μιμής Ντενίση στην ΕΡΤ

Ένα ντοκιμαντέρ με ιστορικό, πολιτιστικό και διεθνές βάρος ετοιμάζει η ΕΡΤ, καθώς ξεκίνησαν τα γυρίσματα του έργου Η γυναίκα πίσω από τον Elgin, σε σενάριο της Μιμής Ντενίση.

Media
Media: Οι Αθώοι: Οι βασικοί ρόλοι της νέας σειράς του MEGA – Πρόσωπα που θα καθορίσουν την ιστορία

Οι Αθώοι: Οι βασικοί ρόλοι της νέας σειράς του MEGA – Πρόσωπα που θα καθορίσουν την ιστορία

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την πρεμιέρα της νέας σειράς Οι Αθώοι στο MEGA και οι βασικοί ρόλοι αποκαλύπτουν μια ιστορία γεμάτη πάθη, ενοχές και εκδίκηση.

Media
Media: MEGA Γεγονότα: Νέο ρεκόρ τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό 18-54

MEGA Γεγονότα: Νέο ρεκόρ τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό 18-54

Ασταμάτητη πορεία συνεχίζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων MEGA Γεγονότα, καταγράφοντας νέο ρεκόρ τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό 18-54 την Πέμπτη 8 Ιανουαρίου.

Media
Media: Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι: Η Ιουλία επιτίθεται στην Ασπασία – οικογενειακή σύγκρουση χωρίς επιστροφή

Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι: Η Ιουλία επιτίθεται στην Ασπασία – οικογενειακή σύγκρουση χωρίς επιστροφή

Σκηνές έντασης και βαθιάς σύγκρουσης έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι στον Alpha, με την Ιουλία να επιτίθεται στην Ασπασία και την οικογένεια να διαλύεται.

Media