MEDIA

Σμαράγδα Καρύδη: «Δεν με ήθελαν για το Παρά Πέντε»

Η Σμαράγδα Καρύδη μίλησε για έναν από τους πιο εικονικούς της ρόλους!
Σμαράγδα Καρύδη: «Δεν με ήθελαν για το Παρά Πέντε»

Καλεσμένη στο Ενώπιος Ενωπίω που παρουσιάζει ο Νίκος Χατζηνικολάου βρέθηκε η Σμαράγδα Καρύδη, που μίλησε για την καριέρα και τη ζωή της.

Η γνωστή ηθοποιός, δεν θα μπορούσε φυσικά να μη μιλήσει και για το ρόλο που την έκανε πιο γνωστή από όλους στην Ελλάδα.

Μιλάμε φυσικά για την Ντάλια, στην άκρως πετυχημένη σειρά του Mega «Στο Παρά Πέντε», με τη γνωστή παρέα και το μυστήριο που καλούνται να λύσουν.

Η Σμαράγδα Καρύδη έκανε πολλές αποκαλύψεις, μέσα στις οποίες ήταν και το ότι αρχικά δεν την ήθελαν για το ρόλο.

Σύμφωνα με την ίδια, πίστευαν ότι δε θα δέσει με την υπόλοιπη ομάδα, αφού ήταν σχετικά πιο γνωστή και είχαν μία άλλη εικόνα για εκείνη.

Τελικώς όμως τα πράγματα ήρθαν έτσι ώστε να της προταθεί ο ρόλος και να υπάρξει αυτό το μοναδικό πραγματικά αποτέλεσμα.

«Ήταν μια τεράστια έμπνευση όλο το Παρά Πέντε. Όντως δεν με ήθελαν αυτοί οι δύο (ο Γιώργος Καπουτζίδης κι ο Μιχάλης Μαρίνος). Μάλιστα το βράδυ έπαιζαν χαρτιά κι επιτραπέζια και σκέφτονταν οποιονδήποτε να παίξει για να μην είμαι εγώ γιατί ο Μιχάλης είχε όντως την εντύπωση ότι θα είμαι κάποια που δεν θα μιλά σε κανένα και θα είμαι μέσα στα βιβλία. Ο Αντώνης Αγγελόπουλος, το λέω πάντα και τον ευγνωμονώ, μου πρότεινε αυτόν το ρόλο.

Όταν το διάβασα ξέκλεισα κάτι άλλο που είχα σχεδόν κλείσει. Το έκλεισα με λιγότερα λεφτά γιατί ήθελα να το κάνω οπωσδήποτε. Δούλεψα λίγο το ρόλο στην αρχή για να το φανταστώ. Ο Γιώργος δεν είχε γράψει το ρόλο για εμένα αλλά για άλλο πρόσωπο», ήταν τα λόγια της.

https://youtu.be/E4LAi_qOvww

Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Τσουβέλας – Τότε και Τώρα: 1.178.124 τηλεθεατές στο επεισόδιο Κοπή Πίτας

Τσουβέλας – Τότε και Τώρα: 1.178.124 τηλεθεατές στο επεισόδιο Κοπή Πίτας

Με τον Αλέξανδρο Τσουβέλα σε πρώτο πλάνο, το Τότε και Τώρα επέστρεψε μετά τις γιορτές με εντυπωσιακή τηλεθέαση, αποδεικνύοντας ότι παραμένει μία από τις πιο δυνατές κωμικές σειρές του ΣΚΑΪ.

Media
Media: Σπίτι δίπλα στο ποτάμι: Κίνδυνος για τη ζωή της Μαγδαληνής στα επόμενα επεισόδια

Σπίτι δίπλα στο ποτάμι: Κίνδυνος για τη ζωή της Μαγδαληνής στα επόμενα επεισόδια

Δραματικές στιγμές έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σπίτι δίπλα στο ποτάμι, καθώς η Μαγδαληνή φέρνει στον κόσμο το παιδί της, με τη ζωή της να κρέμεται από μια κλωστή και τον Οδυσσέα να ζει τον απόλυτο εφιάλτη.

Media
Media: Η Γη της Ελιάς: Η Φρύνη σε αδιέξοδο – Ο απαγορευμένος έρωτας με τον Κωνσταντίνο και η αποκάλυψη που σοκάρει τον Λυκούργο

Η Γη της Ελιάς: Η Φρύνη σε αδιέξοδο – Ο απαγορευμένος έρωτας με τον Κωνσταντίνο και η αποκάλυψη που σοκάρει τον Λυκούργο

Καταιγιστικές εξελίξεις φέρνουν τα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Γη της Ελιάς στο MEGA, με τη Φρύνη να παγιδεύεται σε έναν παράφορο και επικίνδυνο έρωτα, ενώ μια αποκάλυψη της Ασπασίας απειλεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα.

Media
Media: Survivor στατιστικά 16/1 : Δύο γυναίκες στην κορυφή!

Survivor στατιστικά 16/1 : Δύο γυναίκες στην κορυφή!

Ιωάννα και Μαντίσα έκαναν πλάκα στην πρώτη εβδομάδα του Survivor 2026 έχοντας το απόλυτο των νικών.

Media
Media: Η Μεγάλη Χίμαιρα: Πάνω από 600.000 προβολές στο ERTFLIX σε χρόνο-ρεκόρ (ΑΝΤΩΝΕΛΛΟΣ)

Η Μεγάλη Χίμαιρα: Πάνω από 600.000 προβολές στο ERTFLIX σε χρόνο-ρεκόρ (ΑΝΤΩΝΕΛΛΟΣ)

Η σειρά Η Μεγάλη Χίμαιρα εξελίσσεται σε ένα από τα μεγάλα στοιχήματα της ΕΡΤ, με τα πρώτα επεισόδια να καταγράφουν εντυπωσιακή απήχηση στο ERTFLIX και να επιβεβαιώνουν τη δυναμική της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.

Media
Media: Ο Δημήτρης Μακαλιάς σκίζει το σενάριο και μετατρέπει το GAME TIME σε stand-up show

Ο Δημήτρης Μακαλιάς σκίζει το σενάριο και μετατρέπει το GAME TIME σε stand-up show

Ο δημοφιλής ηθοποιός σε ρόλο Θεσσαλονικιού οπαδού, Κρητικού προπονητή και influencer απογειώνει το challenge της εκπομπής.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2026

Media
Media: Μαζωνάκης – ΣΚΑΪ: Πάγωσε το νέο project μετά το The Voice – Τι αποφασίστηκε στο παρασκήνιο

Μαζωνάκης – ΣΚΑΪ: Πάγωσε το νέο project μετά το The Voice – Τι αποφασίστηκε στο παρασκήνιο

Αλλαγή πλεύσης στη συνεργασία Γιώργου Μαζωνάκη και ΣΚΑΪ, με το κανάλι να «παγώνει» προσωρινά τη νέα μουσική εκπομπή που ετοιμαζόταν, μετά το φινάλε του The Voice

Media
Πρωτοσέλιδο Sportime: Πρωτοσέλιδο Sportime (16/1): Ήττα που δεν έπρεπε να έρθει

Πρωτοσέλιδο Sportime (16/1): Ήττα που δεν έπρεπε να έρθει

Πρωτοσέλιδο Sportime (16/1): Ο Παναθηναϊκός με χιλιάδες οπαδών του στο γήπεδο δεν κατάφερε να κερδίσει την Μπάγερν

Πρωτοσέλιδο Sportime