MEDIA

Survivor 9/5 ατομική ασυλία: Γυρίζει το μπιφτέκι η Ναυσικά – Δίνει «δικό» της άνθρωπο

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έχοντας κερδίσει την ατομική ασυλία οφείλει να υποδείξει κάποιον κόκκινο υποψήφιο προς αποχώρηση.
Survivor 9/5 ατομική ασυλία: Γυρίζει το μπιφτέκι η Ναυσικά – Δίνει «δικό» της άνθρωπο

Survivor 9/5 ατομική ασυλία: Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είναι η παίκτρια των κόκκινων που θα κληθεί να υποδείξει παίκτη προς αποχώρηση από το Survivor. Η «Ναυ» δεν έχει πολλές επιλογές. Το νεαρό μοντέλο θα πάρει δύσκολη απόφαση υποδεικνύοντας άτομο από την παρέα της. Πως θα δικαιολογήσει το γύρισμα της μπιφτέκας;

Σας το λέγαμε. Βούιξε ο τόπος για την Ναυσικά. Η «Νaf» πήρε το κολιέ της ατομικής ασυλίας για μία ακόμα φορά και μαζί και την ευθύνη της επιλογής του δεύτερου κόκκινου υποψηφίου. Σας έχουμε πει από νωρίς ποια ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία. Με δυο λόγια, όλα γνωστά είναι σε εσάς.

Οι κόκκινοι πάνε ως θεατές στο δεύτερο συμβούλιο του νησιού. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως δεν θα έχουν δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση. Η Ναυσικά υποδεικνύει τον Απόστολο Ρουβά ως υποψήφιο προς αποχώρηση. Με άλλα λόγια, μετά την Ασημίνα Χατζηανδρέου αυτός θα είναι ο δεύτερος κόκκινος υποψήφιος.

Survivor 9/5 ατομική ασυλία: Πως έγινε η κωλοτούμπα;

Η Ναυσικά δεν έχει πολλούς fans στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Το καταλαβαίνει ακόμα κι αν δεν έχει ενημερωθεί. Αν βγει στον τάκο, μοιάζει δύσκολο να τη γλιτώσει. Αν δεν είχε το κολιέ, θα ήταν ήδη υποψήφια προς αποχώρηση. Αν δεν είχε την παρέα να τη στηρίζει, επίσης θα την είχαμε δει να φεύγει εδώ και καιρό. Τα στατιστικά δείχνουν πως η Ναυσικά έχει πιάσει πάτο. Αγωνίστηκε και στην ατομική ενώ έλεγε πως δεν θα το κάνει, οπότε…

Σημασία έχει πως η Ναυσικά θεώρησε πως αν δώσει την Σταυρούλα ή τον Νίκο Γιάννη θα έσκαβε τον λάκκο της ακόμα πιο βαθιά. Γεγονός είναι πως δεν μπορεί να δώσει τους πιο καλούς παίκτες της ομάδας της. Ειδικά μετά την αποχώρηση του Γιώργου Κατσαούνη. Κατόπιν συνεννόησης με τον Απόστολο Ρουβά, λοιπόν, γυρίζει την μπιφτέκα. Διότι, η Ναυσικά έλεγε πως ένας παίκτης είναι χρήσιμος ακόμα κι αν δεν φέρνει πολλές νίκες.

Καλά πανέξυπνη είναι και με πολύ ωραίο λέγειν. Θα βρει τον τρόπο να δικαιολογήσει την απόφασή της. Θα το κάνει και μάλιστα θα το κάνει και καλά. Επιλογή είχε κι άλλη. Να δώσει τον Στάθη Σχίζα, αλλά δεν ήταν κι αυτό δυνατό. Καλός παίκτης επίσης. Προφανώς οι κόκκινοι πιστεύουν πως δεν θα χάσουν παίκτη και παίρνουν το ρίσκο του Ρουβά.

Ειδήσεις σήμερα

Αυτοί είναι οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση – Αυτός φαβορί να αποχωρήσει!

Απίστευτο! Αυτόν υποδεικνύει ο Τάκης Καραγκούνιας για υποψήφιο προς αποχώρηση!

Masterchef spoiler: Αυτοί πάνε τελικό!

Αλλεργίες: Ποια τα συμπτώματα και πώς μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε

Όσα είπε η Ναυσικά μετά τη νίκη της στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor 9/5 ατομική ασυλία: Γυρίζει το μπιφτέκι η Ναυσικά – Δίνει «δικό» της άνθρωπο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!