MEDIA

Survivor 14/5: ο Αρης Σοϊλέδης θα ξεπεράσει τη νέα τιμωρία – Οι νέες ομάδες φέρνουν κοντά του την Σταυρούλα!

Οι πρώτες μέρες θα είναι δύσκολες για τον Άρη Σοϊλέδη μετά τον διαχωρισμό των νέων ομάδων. Παρηγοριά για τον Άρη, η Σταυρούλα Χρυσαειδή.
Survivor 14/5: ο Αρης Σοϊλέδης θα ξεπεράσει τη νέα τιμωρία – Οι νέες ομάδες φέρνουν κοντά του την Σταυρούλα!

Survivor 14/5: Το Survivor μπαίνει σε μια διαφορετική φάση. Η τελευταία του θα είναι. Διότι, το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ είναι στην τελική του ευθεία. Μέσα στον Ιούνιο είναι ο τελικός. Εκεί θέλει να φτάσει ο Άρης Σοϊλέδης. Βοήθεια στις δυσκολίες που έχουν οι νέες ομάδες θα είναι η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Νέες ομάδες έχουμε στο Survivor λοιπόν. Με άλλα λόγια, τα προγνωστικά δεν είναι εύκολα από εδώ και πέρα για τις δύο ομάδες. Πιο δύσκολα από όλους θα περάσει ο Άρης. Το αναφέραμε και εχθές. Ο Άρης Σοϊλέδης τιμωρείται για δεύτερη φορά με τις νέες ομάδες από την παραγωγή. Τους λόγους εξηγήσαμε στη χθεσινή ανάρτηση τελικά. Το πρόβλημα είναι κυρίως στην ψυχολογία που θα έχει.

Η ψυχολογία είναι το «Α» και το «Ω» στο Survivor. Αυτή καθορίζει το πόσο καλός και πόσο παραγωγικός είναι ένας παίκτης. Παίκτης που φέρνει τηλεθέαση. Οι πρώτες μέρες θα είναι δύσκολες για τον Άρη Σοϊλέδη. Διότι, δεν θα έχει κανέναν από τους δικούς του ανθρώπους μαζί.

Θα πει κάποιος πως δεν είναι τόσο σκληρή η κατάσταση από τη στιγμή που έχει γίνει η ένωση και όλοι είναι στην ίδια παραλία. Αυτό δεν μετράει τόσο. Διότι τα αγωνίσματα είναι αυτά που σε δένουν και σε κρατάμε. Καμιά φορά είναι ακόμα πιο δύσκολο επίσης να πρέπει να αντιμετωπίσεις τους φίλους σου. Ειδικά όταν θα ματσάρουν συνέχεια ο Στάθης και ο Τάλα.

Survivor 14/5: Η Σταυρούλα θα είναι το αποκούμπι του Άρη

Μιας και το αναφέραμε αυτό με τον Τάλα. Ο Γιώργος Ταλάντσεβ όταν μπήκε στο παιχνίδι ήταν εξαιρετικός με την κόκκινη ομάδα. Την πρώτη μέρα έδειξε… ταύρος. Την επόμενη μέρα ήρθαν τα ζόρια. Ο Τάλα πήγε στους μπλε και είχε κάτω από 50% στις νίκες. Μέχρι που ήρθε μαζί του ο Άρης Σοϊλέδης. Αυτός έβγαλε τον καλό εαυτό του Τάλα προς τα έξω από τη μία, αλλά από την άλλη δεν τον είχε και αντίπαλο.

Τι θα κάνει στο αγωνιστικό κομμάτι ο Σοϊλέδης; Αναπόφευκτα θα είναι αναγκασμένος να κάνει νέες συμμαχίες. Δεν είναι όλα μαύρα. Να το αναφέρουμε κι αυτό. Διότι, στην ομάδα έχει μαζί του τους Νικογιάννη και την Σταυρούλα Χρυσαειδή. Η Σταυρούλα είναι μία παίκτρια που έχει κάνει πολλά χουνέρια στον Σοϊλέδη. Ειδικά σε τελευταίους πόντους και flag races. Με αυτή θα έρθει κοντά ο Άρης και θα αρχίσει να καταστρώνει τακτική για νίκες.

Από κοντά θα είναι και η Ασημίνα! Ο Άρης Σοϊλέδης θα είναι από τους παίκτες που μπορούν να την κάνουν να βρει τον καλό χαμένο της εαυτό. Κι αν ξυπνήσει το «βουνό», διότι εσχάτως είναι σε ύπνωση, τότε αυτή η 4άδα (Σοϊλέδης, Σταυρούλα, Νικογιάννης, Ασημίνα) μπορεί να αποδειχθεί πανίσχυρη.

Ειδήσεις σήμερα

Σοφιάννα: «Ο Άρης Σοϊλέδης δεν είναι ο μόνος παίκτης που έχει παρανομήσει στο Survivor»

Κατσαούνης: Αυτό έγινε με τον Τάκη Καραγκούνια και τον κλώτσησε

Αδιανόητο το ποσό που πήρε ο Απόστολος Ρουβάς

Στοίχημα: Τρομερές ευκαιρίες – Πολύ μεγάλες αποδόσεις σε Ελλάδα και Αγγλία

Αστείες στιγμές από το Survivor

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor 14/5: ο Αρης Σοϊλέδης θα ξεπεράσει τη νέα τιμωρία – Οι νέες ομάδες φέρνουν κοντά του την Σταυρούλα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!