ΑΓΓΛΙΑ

Μαρινάκης: Υποσχέθηκε τρόπαια με τη Νότιγχαμ, σε αγγλική εκπομπή – «Τίποτα δεν είναι αδύνατο για μένα»!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε στην γνωστή εκπομπή «Talk Sport» και έθεσε τον πήχη για τη Νότιγχαμ Φόρεστ πολύ ψηλά εξ αρχής!
Μαρινάκης: Υποσχέθηκε τρόπαια με τη Νότιγχαμ, σε αγγλική εκπομπή – «Τίποτα δεν είναι αδύνατο για μένα»!

Μαζί με τη Λίβερπουλ και τον χαμένο τελικό του Champions League, η άνοδος της Νότιγχαμ Φόρεστ στην Premier League αποτελεί ένα από τα πιο «καυτά» θέματα στην ποδοσφαιρική Αγγλία. Άλλωστε η Φόρεστ ανέβηκε στην μεγάλη κατηγορία μετά από 23 ολόκληρα χρόνια, ενώ θα βάλει στα ταμεία της έως 265 εκατομμύρια λίρες!

Μάλιστα  ο ισχυρός άνδρας της ομάδας Βαγγέλης Μαρινάκης μιλώντας σε μία από τις πιο δημοφιλείς ραδιοφωνικές εκπομπές στο Νησί, έθεσε πολύ υψηλούς στόχους με το καλημέρα! Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ιδιοκτήτης και του Ολυμπιακού δεν αρκέστηκε στην παραμονή της ομάδας του στην Premier League, αλλά έκανε λόγο για κατάκτηση τίτλων!

Συγκεκριμένα  μιλώντας στη γνωστή εκπομπή «talkSPORT» του Σάιμον Τζόρνταν (επιχειρηματίας, πρώην ιδιοκτήτης της Κρίσταλ Πάλας και νυν σχολιαστής της ποδοσφαιρικής επικαιρότητας) είπε αρχικά:

«Τώρα επιστρέψαμε και τώρα πάμε για τρόπαια. Τίποτα δεν είναι αδύνατο για μένα! Αν δείτε τι έχω κάνει στη ζωή μου, τίποτε δεν είναι αδύνατο. Πρέπει να είστε υπομονετικοί και θα δείτε τι έχουμε για τη συνέχεια. Ετοιμαστείτε για τρόπαια».

Στη συνέχεια ο Βαγγέλης Μαρινάκης συμπλήρωσε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε παίκτες και προσωπικό. Ήταν μια συλλογική προσπάθεια, οπότε τώρα ας το απολαύσουν. Τώρα ας μιλήσουμε για το μέλλον».

Από την πλευρά του ο Σάιμον Τζόρνταν σχολίασε: «Είναι πολύ συναισθηματικός μετά το παιχνίδι και είναι γεμάτος ευφορία. Πάντα πιστεύω ότι πρέπει να κρατάς χαμηλούς τόνους, όταν πηγαίνεις σε ένα πρωτάθλημα εξίσου καλό. Αλλά τι κακό έχει η φιλοδοξία; Είναι κακό να πηγαίνεις στην Premier League λέγοντας “δεν σε φοβάμαι”;»

Ενώ πρόσθεσε απευθυνόμενος στον Μαρινάκης: «Θα σας δούμε να υπογράφετε τις επιταγές και να δούμε πώς θα τα πάτε! Πηγαίνετε στην Premier League με τέτοια συμπεριφορά, γι’ αυτό η Νότιγχαμ είναι εκεί! Όταν πήρα την Πάλας στην Πρέμιερ Λιγκ, δεν το απόλαυσα όσο θα έπρεπε και το κοιτάω πίσω… Αυτές είναι οι στιγμές. Είναι σύμφωνος με τον προπονητή και τους υπόλοιπους, αυτές είναι οι στιγμές. Αυτή είναι η στιγμή».

Στο μεταξύ νωρίτερα έγινε το… έλα να δεις στο Νότιγχαμ όπου χιλιάδες κόσμου υποδέχθηκε την ομάδα που πήρε τη μεγάλη άνοδο στο Γουέμπλεϊ απέναντι στη Χάντερσφιλντ.

 

Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Η Λίβερπουλ νίκησε αλλά δεν βλέπεται, πάλι πρώτη η Άρσεναλ

Η Λίβερπουλ νίκησε αλλά δεν βλέπεται, πάλι πρώτη η Άρσεναλ

Η Λίβερπουλ δεν εμφανίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο αλλά νίκησε 2-1 τη Γουλβς, με το ίδιο σκορ επιτυχία και της Άρσεναλ

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Νότιγχαμ Φόρεστ: Την πάτησε στο τέλος από τη Σίτι

Νότιγχαμ Φόρεστ: Την πάτησε στο τέλος από τη Σίτι

Η Νότιγχαμ Φόρεστ πήγαινε για σπουδαίο αποτέλεσμα με τη Σίτι αλλά δέχθηκε γκολ προς το τέλος του ματς και έχασε 1-2

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ομάρι Χάτσινσον: «Ήμουν μπερδεμένος» – Χαοτικό ξεκίνημα στη Νότιγχαμ Φόρεστ

Ομάρι Χάτσινσον: «Ήμουν μπερδεμένος» – Χαοτικό ξεκίνημα στη Νότιγχαμ Φόρεστ

Ο Όμαρι Χάτσινσον μιλά για το δύσκολο και χαοτικό ξεκίνημά του στη Νότιγχαμ Φόρεστ, τις αλλαγές προπονητών και τη νέα του αρχή με τον Σον Ντάις.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Σφαγή Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ για τον παικταρά

Σφαγή Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ για τον παικταρά

Η Μάντσεστερ Σίτι και η Λίβερπουλ είναι πρωταγωνίστριες σε μεταγραφικό θρίλερ άλλων εποχών για τον παικταρά

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Θα πάρει πολλά λεφτά από την Μπαρτσελόνα ο Μαρινάκης – Σχεδόν όσα όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού μαζί

Θα πάρει πολλά λεφτά από την Μπαρτσελόνα ο Μαρινάκης – Σχεδόν όσα όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού μαζί

Στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα ο Μουρίγιο της Νότιγχαμ Φόρεστ. Επαφές με το περιβάλλον του παίκτη και μεγάλα οικονομικά οφέλη στον ορίζοντα για τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Μαρινάκης φουλάρει για νέο City Ground 52.000 θέσεων – 20 εκατ. τα επιπλέον κέρδη το χρόνο

Ο Μαρινάκης φουλάρει για νέο City Ground 52.000 θέσεων – 20 εκατ. τα επιπλέον κέρδη το χρόνο

Η Forest σχεδιάζει επέκταση του City Ground έως 52.000 θέσεις, με εκτιμώμενο όφελος έως 20 εκατ. λίρες τον χρόνο σύμφωνα με τον Νταν Πλάμλεϊ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Λίβερπουλ μεταγραφές: Ο Σλοτ μιλά και ανοίγουν τα σενάρια

Λίβερπουλ μεταγραφές: Ο Σλοτ μιλά και ανοίγουν τα σενάρια

Η Λίβερπουλ μπαίνει σε ρυθμούς Ιανουαρίου με τον Άρνε Σλοτ να μιλά πριν το ματς με τη Γουλβς και τα μεταγραφικά σενάρια να φουντώνουν.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Συναγερμός στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τραυματισμό του Μπρούνο Φερνάντες

Συναγερμός στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τραυματισμό του Μπρούνο Φερνάντες

Ανησυχία στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την αναγκαστική αλλαγή του Μπρούνο Φερνάντες με πρόβλημα στον δικέφαλο στο ματς με την Άστον Βίλα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Νότιγχαμ Φόρεστ: Ο Σον Ντάις ξεπέρασε τον Ποστέκογλου και σταθεροποίησε την ομάδα

Νότιγχαμ Φόρεστ: Ο Σον Ντάις ξεπέρασε τον Ποστέκογλου και σταθεροποίησε την ομάδα

Ο Σον Ντάις συμπλήρωσε δύο μήνες στη Νότιγχαμ Φόρεστ, άφησε αιχμές για τον Ποστέκογλου και μιλά για τη μάχη επιβίωσης στην Premier League και την Ευρώπη.

Ποδόσφαιρο