ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Ελλάδα – Κόσοβο: Οι ενδεκάδες του αγώνα

Λίγο πριν τη σέντρα στο Ελλάδα - Κόσοβο έγιναν γνωστές οι ενδεκάδες των δύο ομάδων.
Ελλάδα – Κόσοβο: Οι ενδεκάδες του αγώνα

Ελλάδα και Κόσοβο κοντράρονται στο Πανθεσσαλικό (21:45, Novasports Prime – Alpha) και με την αντίστροφη μέτρηση να έχει ξεκινήσει, έγιναν γνωστές οι ενδεκάδες.

Κατά την προσφιλή του συνήθεια ο Γκουστάβο Πογιέτ κάνει πάλι κάποιες αλλαγές. Η μία ήταν ούτως ή άλλως αναγκαστική. Μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του ο Δημήτρης Λημνιός τίθεται εκτός μάχης για μήνες. Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης τον αντικαθιστά.

Προφανώς ο Πογιέτ θέλει ταχύτητα στα άκρα και έναν winger που να πηγαίνει στο ένας μ’ έναν. Το κάνει αυτό ο τελευταίος. Επιστρέφει στην ενδεκάδα και ο Γιώργος Μασούρας αφήνοντας εκτός τον Τάσο Δουβίκα. Κρατάει τη θέση του στο αρχικό σχήμα ο Βαγγέλης Παυλίδης.

Μεσοαμυντικά υπάρχει μία αλλαγή. Ο Πέτρος Μάνταλος μένει εκτός και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης παίρνει τη θέση του. Ελαφρώς πιο αμυντικογενές το σχήμα στα χαφ με τον παίκτη του Ολυμπιακού. Η Ελλάδα, άλλωστε, αντιμετωπίζει τη μοναδική ομάδα που στον όμιλό της στο Nations League μπορεί να της κόψει την πρωτιά.

Οι ενδεκάδες στο Ελλάδα – Κόσοβο

ΕΛΛΑΔΑ (Γκουστάβο Πογιέτ) Βλαχοδήμος, Μπάλντοκ, Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Τσιμίκας, Μπακασέτας, Σιώπης, Μπουχαλάκης, Χατζηγιοβάνης, Μασούρας, Παυλίδη

ΚΟΣΟΒΟ (Αλέν Ζιρές): Μούριτς, Ντομγκιόνι, Ραχμάνι, Κριεζίου, Αλίτι, Μπιτίγκι, Μουσλία, Μπερίσα, Ρουντάνι, Μουρίκι, Ρασίτσα

Οι πάγκοι

ΕΛΛΑΔΑ: Πασχαλάκης, Αθανασιάδης, Τζαβέλλας, Κουρμπέλης, Αλεξανδρόπουλος, Δουβίκας, Γούτας, Ρότα, Γιακουμάκης, Μάνταλος, Γιαννούλης.

ΚΟΣΟΒΟ: Ουικάνι, Μπεκάι, Ζένελι, Σαχίτι, Λοσάι, Ιντρίζι.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελλάδα – Κόσοβο: Οι ενδεκάδες του αγώνα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.