ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Αυτός είναι ο αδύναμος κρίκος μετά τα πρώτα φιλικά – Δε θα τον αφήσουν έτσι οι πρωταθλητές!

Ο παίκτης που δεν άρεσε στα πρώτα φιλικά – Ο Ολυμπιακός και οι εξελίξεις!
Ολυμπιακός: Αυτός είναι ο αδύναμος κρίκος μετά τα πρώτα φιλικά – Δε θα τον αφήσουν έτσι οι πρωταθλητές!

Ο Ολυμπιακός έδωσε τα πρώτα του φιλικά στην Αυστρία, από τα οποία σίγουρα ακόμα δεν μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα για τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ωστόσο είχαμε ενδείξεις για κάποια πράγματα, όπως για παράδειγμα την πεσμένη ψυχολογία που έχει ο Τικίνιο.

Ο Βραζιλιάνος βλέπει ότι τα πράγματα φέτος με τον ερχομό του Καμαρά από τον Άρη, αλλά και την παραμονή του Ελ Αραμπί με ηγεμονικό συμβόλαιο, θα είναι δύσκολα.

Όπως αναφέρει το Sportime της Δευτέρας και η στήλη «Agent Greek», φάνηκε ξεκάθαρα ότι είναι reserved player και οι κινήσεις του μέσα στο γήπεδο, έδειξαν πως δεν είναι ξετρελαμένος με τις τελευταίες εξελίξεις στο ρόστερ των πρωταθλητών.

Αυτό έλειπε να είναι βέβαια. Αν σε αυτά προστεθεί και το γεγονός πως ο Χασάν, όπως σας ενημέρωσε το Sportime, έχει ζητήσει να φύγει, τότε από εκεί που ο Ολυμπιακός θα είχε 3-4 εξαιρετικές λύσεις στην επίθεση, κινδυνεύει να μείνει με 2.

Πάντως, τόσο ο Τικίνιο όσο και ο Χασάν αν και εφόσον φύγουν αυτό θα γίνει με αρκετά χρήματα. Δε θα τους αφήσει έτσι ο Ολυμπιακός. Πάντως, η εικόνα του Τικίνιο προβλημάτισε.

Βαγγέλης Λάσκαρης

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Όταν ο ΠΑΟΚ έλεγε «όχι» για τον Μύθου!

Όταν ο ΠΑΟΚ έλεγε «όχι» για τον Μύθου!

Η πρόταση της Κόμο για τον Ανέστη Μύθου που απέρριψε κατευθείαν ο ΠΑΟΚ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα: Γράφει ιστορία ο Ελ Κααμπί με το Μαρόκο και στον Ολυμπιακό κάθονται σε αναμμένα… κάρβουνα

Ολυμπιακός νέα: Γράφει ιστορία ο Ελ Κααμπί με το Μαρόκο και στον Ολυμπιακό κάθονται σε αναμμένα… κάρβουνα

Στον Ολυμπιακό δεν... φοβούνται τόσο τα μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ, καθώς εκεί τα πράγματα είναι πιο συγκεκριμένα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ακόμα γελάνε στον Ολυμπιακό με τον Ρενάτο Σάντσες στον Παναθηναϊκό – Τι λένε για τον Μέντες

Ακόμα γελάνε στον Ολυμπιακό με τον Ρενάτο Σάντσες στον Παναθηναϊκό – Τι λένε για τον Μέντες

Στον Ολυμπιακό λοιπόν... γελάνε με το πως «φόρτωσε» ο Μέντες τον Σάντσες στον Παναθηναϊκό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Θρίλερ με Τετέ

Παναθηναϊκός: Θρίλερ με Τετέ

Είναι πλέον φανερό πως ο Παναθηναϊκός έχει να αντιμετωπίσει νέα συνθήκη στο θέμα του Τετέ και το ζήτημα είναι η στρατηγική

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Βόμβα από την AS! Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Σαντίνο Αντίνο

Παναθηναϊκός: Βόμβα από την AS! Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Σαντίνο Αντίνο

Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Σαντίνο Αντίνο αναφέρει η AS, κρατώντας στο παιχνίδι όμως και τον Ολυμπιακό

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ρόμπερτ Λιούμπισιτς: Άρχισαν τα όργανα για τον Κροάτη της ΑΕΚ

Ρόμπερτ Λιούμπισιτς: Άρχισαν τα όργανα για τον Κροάτη της ΑΕΚ

Ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς ήταν στην πόρτα της εξόδου από την ΑΕΚ μέχρι πριν λίγο καιρό και αυτό προσπαθούν τουλάχιστον 3 ομάδες

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Έσκασε η μεταγραφή! Στην ΑΕΚ ο Γκεοργκίεφ

ΑΕΚ: Έσκασε η μεταγραφή! Στην ΑΕΚ ο Γκεοργκίεφ

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Μάρτιν Γκεοργκίεφ, ο οποίος μάλιστα υπέγραψε συμβόλαιο 4,5 ετών

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Μεγάλη νίκη Εντού αν φέρει στον Ολυμπιακό αυτόν τον παίκτη – Τον θέλει η μισή Ευρώπη

Ολυμπιακός μεταγραφές: Μεγάλη νίκη Εντού αν φέρει στον Ολυμπιακό αυτόν τον παίκτη – Τον θέλει η μισή Ευρώπη

Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί στενά τον 17χρονο Κάουα Πράτες της Κρουζέιρο, που βρίσκεται στο στόχαστρο Νάπολι και Γιουβέντους. Αν κλείσει η υπόθεση, θα πρόκειται για στρατηγική μεταγραφική κίνηση υψηλού επιπέδου.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Μητσοτάκης: «Μεγάλη πρόοδος στο έργο κατασκευής του γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό»

Μητσοτάκης: «Μεγάλη πρόοδος στο έργο κατασκευής του γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό»

Επιθεώρηση στα έργα του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Χάρη Δούκα, με έμφαση στην πρόοδο και την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων.

Ποδόσφαιρο