ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Μεταγραφή μέσω Κούρτιτς – Στον «αέρα» του Σεπφ

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Άνταμ Γκρέζντα Τσέριν, παλεύει για να πάρει στόπερ και βλέπει να «κολλάει» του Αλεσάντρο Σεπφ
Παναθηναϊκός: Μεταγραφή μέσω Κούρτιτς – Στον «αέρα» του Σεπφ

Έσκασε η μεταγραφή! Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την τρίτη του καλοκαιρινή προσθήκη και αυτή είναι ο Άνταμ Γκνέζντα Τσέριν. Η ανάγκη για χαφ ήταν μεγάλη και αποκτήθηκε ο 22χρονος που σε πρώτη φάση λογίζεται ως συμπληρωματικός.

Πρακτικά οι «πράσινοι» έως τώρα μόνο έναν παίκτη ενδεκάδας έχουν πάρει. Και αυτός δύσκολα θα ξεκινήσει από την πρώτη στιγμή. Αναφερόμαστε στον Γιούρι Λοντίγκιν, που θα πρέπει να «κερδίσει» τη μονομαχία με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

Η Γερμανία είναι μία αγορά που κοιτούν αρκετά στο «τριφύλλι». Τόσο η περίπτωση του Τσέριν, που πάντως αναγεννήθηκε στη Ριέκα, το επιβεβαιώνει όσο και εκείνη του Αλεσάντρο Σεπφ. Ο πρώτος ήρθε στην Ελλάδα, υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο και ανακοινώθηκε. Ο Παναθηναϊκός θα πληρώσει και ένα ποσό κοντά στις 700.000 ευρώ για να τον κάνει δικό του και αυτό δείχνει κάτι ακόμη. Αλλάζουν επίπεδο οι «πράσινοι» όταν δίνουν πλέον τέτοια ποσά για αγορά ακόμη και για ποδοσφαιριστές που δεν θεωρούνται πρωτοκλασάτοι.

Παράλληλα, άνοιξε και η πόρτα του Αμίρ Ρούζνιτς. Είναι ένας από τους αρκετά δυνατούς Σλοβένους ατζέντηδες με πολλούς καλούς συμπατριώτες του στο πελατολόγιό του. Πέρυσι ακούστηκε πιο δυνατά το όνομά του στην Ελλάδα ελέω Γιάσμιν Κούρτιτς. Έτσι μπήκε πιο ενεργά στα ελληνικά δρώμενα. Παρεμπιπτόντως, δεν πρέπει να αποκλειστεί το να ζήτησε ο Τσέριν και κάποιες πληροφορίες από τον χαφ του ΠΑΟΚ πριν υπογράψει. Ο Ρούζνιτς έχει αρκετούς Σλοβένους, μεταξύ αυτών και ο Γιόσιπ Ίλισιτς, ενώ είναι αρκετά δραστήριος και στην Κύπρο. Δικά του πρόσφατα deals η παραμονή του Κέναν Μπάιριτς στην Πάφο και η πρόσληψη του Ντάρκο Μίλανιτς στην Ανόρθωση.

Από εκεί και πέρα, με αυτή τη μεταγραφή του Τσέριν ο Παναθηναϊκός προσθέτει έναν ακόμη χαφ στο ρόστερ του. Το είχε ανάγκη αυτό. Σε πρώτη φάση έρχεται να γίνει ο αντι-Λούντκβιστ. Για τον δικό του ρόλο προορίζεται. Με την ελπίδα φυσικά πως θα βοηθήσει σαφώς περισσότερο και θα είναι πιο ενεργός.

Παναθηναϊκός: Ο στόπερ και ο Σεπφ

 Εν τω μεταξύ, δεν φαίνεται ότι μπορεί να βρεθεί κώδικας επικοινωνίας με την πλευρά του Αλεσάντρο Σεπφ. Για δεύτερη φορά σε μικρό χρονικό διάστημα ο Αυστριακός αλλάζει άποψη αρκετά εύκολα. Πάγωσε ξανά τους «πράσινους» ζητώντας περισσότερα χρήματα και αυτό προκάλεσε την ενόχληση των τελευταίων. Τελείως δεν έχει καεί αυτή η υπόθεση, αλλά ο Σεπφ χάνει πόντους. Όχι ότι ήταν η μοναδική περίπτωση που δουλευόταν.

Τέλος, το σκανάρισμα για τον αντικαταστάτη του Φραν Βέλεθ συνεχίζεται. Διαρκώς προκύπτουν και νέα ονόματα που βρίσκονται στην «πράσινη» λίστα. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς εξετάζει διάφορες περιπτώσεις. Ιδανικά θα ήθελε αριστεροπόδαρο, καλό με την μπάλα για να βοηθάει στο χτίσιμο των επιθέσεων και δυνατό στον αέρα. Στοιχεία που είχε ο Βέλεθ.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Μεταγραφή μέσω Κούρτιτς – Στον «αέρα» του Σεπφ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.