MEDIA

Σασμός επόμενα επεισόδια: Στη φυλακή η Καλλιόπη – Εγώ σκότωσα τον Άγγελο

Ο Σασμός αναμένεται να συγκλονίσει από τα πρώτα κιόλας επεισόδια της δεύτερης σεζόν του.
Σασμός επόμενα επεισόδια: Στη φυλακή η Καλλιόπη – Εγώ σκότωσα τον Άγγελο

Σασμός επόμενα επεισόδια: Έγινε το τηλεοπτικό φαινόμενο της φετινής χρονιάς. Ο Σασμός του Alpha καθήλωσε τους τηλεθεατές και αναδείχθηκε με διαφορά ο μεγάλος νικητής στην τηλεθέαση φέτος.

Η ιστορία από την Κρήτη συνεχίζεται και αυτόν τον Σεπτέμβριο με τις εξελίξεις να τρέχουν από τα πρώτα κιόλας επεισόδια της σειράς.

Μάλιστα στον δεύτερο κύκλο θα δούμε και την είσοδο του Στέλιου Μάινα και του Γιώργου Γεροντιδάκη ενώ ακόμη μία προσθήκη είναι αυτή του Μάνου Πετούση.

Το πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν βρίσκει τους πρωταγωνιστές σοκαρισμένους από τον θάνατο του Άγγελου. Η θλίψη έχει σκορπίσει στο χωριό και όλοι αναρωτιούνται ποιος να ήταν αυτός που δολοφόνησε τον γιατρό του χωριού.

Ο Άγγελος όμως είχε πολλά μέτωπα ανοιχτά και το μυστήριο γύρω από τη δολοφονία του είναι έντονο. Ο Μαθιός, όπως είδαμε και στο φινάλε, συλλαμβάνεται ως κύριος ύποπτος.

Η καλύτερη μέρα της ζωής του Μαθιού μετατρέπεται στον χειρότερο εφιάλτη καθώς αντί να παντρεύεται τη Βασιλική βρίσκεται με χειροπέδες στη φυλακή με τον ίδιο να ουρλιάζει ότι είναι αθώος και πως ο αληθινός δολοφόνος βρίσκεται κάπου έξω.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Καλλιόπη θυσιάζεται για να σωθεί ο Μαθιός

Η Καλλιόπη βλέποντας της εξελίξεις και τον αγαπημένο της γιο με χειροπέδες καταρρέει. Ούτε σα σκέψη δε μπορεί να δεχτεί ότι ο Μαθιός θα παραμείνει στη φυλακή.

Με τα δάκρυα της να τρέχουν ποτάμι, του ορκίζεται ότι θα τον βγάλει από τη φυλακή και πως δε θα επιτρέψει τέτοια αδικία.

Οι μέρες περνούν και η Καλλιόπη δε μπορεί να ησυχάσει. Οι εφιάλτες για το κακό που έκανε στον Άγγελο τη στοιχειώνουν.

Ώσπου ένα πρωινό πηγαίνει στο τμήμα και ομολογεί ότι αυτή σκότωσε τον Άγγελο.

Η ομολογία πέφτει σα βόμβα στο χωριό. Η Καλλιόπη συλλαμβάνεται και παίρνει όλη την ευθύνη πάνω της ζητώντας να τιμωρηθεί μόνο αυτή.

Ο Μαθιός επιστρέφει στη Βασιλική όμως οι σκέψεις του βρίσκονται με τη μητέρα του η οποία μέρα με τη μέρα γίνεται σκιά του εαυτού της…

Δείτε επίσης:

Σασμός επόμενα επεισόδια: Πασίγνωστη πρωταγωνίστρια μπαίνει στη σειρά

Αυτή η νύχτα μένει: Οι πρωταγωνιστές αποκαλύπτονται

Σασμός: Η Καλλιόπη «πεθαίνει» από τύψεις για τον Μαθιό

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Χωρισμός σοκ Ιουλίας-Γιώργη

Σασμός: Ποιος σπουδαίος ηθοποιός μπαίνει στη σειρά;

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Τηλεθέαση αθλητικών εκπομπών: Σταθερά το Monobala του ΣΚΑΪ οδηγεί την κούρσα, πίσω MEGA και ΕΡΤ

Τηλεθέαση αθλητικών εκπομπών: Σταθερά το Monobala του ΣΚΑΪ οδηγεί την κούρσα, πίσω MEGA και ΕΡΤ

Ξεκάθαρη εικόνα διαμορφώθηκε στην τηλεθέαση των αθλητικών εκπομπών την Κυριακή το βράδυ, με τη Monobala του ΣΚΑΪ να κυριαρχεί και τις υπόλοιπες επιλογές να μένουν αισθητά πίσω.

Ποδόσφαιρο
Media: Survivor τηλεθέαση: Δυνατή πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ με υψηλά ποσοστά

Survivor τηλεθέαση: Δυνατή πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ με υψηλά ποσοστά

Με αξιώσεις επέστρεψε το Survivor στην prime time του ΣΚΑΪ, καθώς η πρεμιέρα του ριάλιτι επιβίωσης κατέγραψε υψηλά ποσοστά τηλεθέασης και έδειξε ότι παραμένει δυνατό χαρτί στο πρόγραμμα του σταθμού.

Media
Media: Survivor 2026 : Έκανε άνω κάτω το Survivor ο Μιχάλης Σηφάκης από το 1ο επεισόδιο

Survivor 2026 : Έκανε άνω κάτω το Survivor ο Μιχάλης Σηφάκης από το 1ο επεισόδιο

Αν μη τι άλλο άφησε το στίγμα του από το πρώτο επεισόδιο στο Survivor 2026 ο Μιχάλης Σηφάκης. Θα μας απασχολήσει…

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2026

Media
Media: Το Παιδί: Η σειρά της ΕΡΤ που «αδικείται» από την τηλεθέαση – Τι δείχνει η πραγματική εικόνα

Το Παιδί: Η σειρά της ΕΡΤ που «αδικείται» από την τηλεθέαση – Τι δείχνει η πραγματική εικόνα

Η σειρά Το Παιδί της ΕΡΤ έχει καταφέρει κάτι σπάνιο: το κοινό γνωρίζει τους χαρακτήρες, λέει ατάκες, συζητά την υπόθεση και την αναζητά ενεργά, όμως τα επίσημα νούμερα τηλεθέασης δεν αποτυπώνουν αυτή την πραγματικότητα.

Media
Media: Survivor spoiler : Ποια ομάδα ξεχωρίζει στο Survivor 2026 – Τι θα δούμε στην πρεμιέρα (11/1)

Survivor spoiler : Ποια ομάδα ξεχωρίζει στο Survivor 2026 – Τι θα δούμε στην πρεμιέρα (11/1)

Το Survivor 2026 κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 11 Ιανουαρίου στον ΣΚΑΪ και τα πρώτα σημάδια από τον Άγιο Δομίνικο αρχίζουν να δείχνουν ποια ομάδα μπαίνει πιο δυνατά. Είναι νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα, όμως οι πρώτες εικόνες έχουν ήδη ενδιαφέρον.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2026.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τo Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τo Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τo Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2026.

Media
Media: Η γυναίκα πίσω από τον Elgin: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ της Μιμής Ντενίση στην ΕΡΤ

Η γυναίκα πίσω από τον Elgin: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ της Μιμής Ντενίση στην ΕΡΤ

Ένα ντοκιμαντέρ με ιστορικό, πολιτιστικό και διεθνές βάρος ετοιμάζει η ΕΡΤ, καθώς ξεκίνησαν τα γυρίσματα του έργου Η γυναίκα πίσω από τον Elgin, σε σενάριο της Μιμής Ντενίση.

Media