ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός – Transfer Gossip: Στο πλάνο και το ελληνικό στοιχείο – Αν φύγουν Μανωλάς, Παπασταθόπουλος θα γίνει κίνηση να έρθει ο Χατζηδιάκος!

Το ελληνικό στοιχείο αποτελεί προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό, ανέκαθεν. Αν φύγουν Σωκράτης και Μανωλάς, θα γίνει κίνηση για Χατζηδιάκο.
Ολυμπιακός – Transfer Gossip: Στο πλάνο και το ελληνικό στοιχείο – Αν φύγουν Μανωλάς, Παπασταθόπουλος θα γίνει κίνηση να έρθει ο Χατζηδιάκος!

Ο Ολυμπιακός δεν τα βρήκε με Μπίλιτς και συμφώνησε με Κορμπεράν. Ένας από τους λόγους που δεν ήρθαν σε συμφωνία έχει να κάνει και με το γεγονός πως το club έχει (και) δικό του οργανόγραμμα. Αν αποχωρήσουν Μανωλάς και Παπασταθόπουλος, για παράδειγμα. Θα γίνει κίνηση για τον Παντελή Χατζηδιάκο.

Ο Παντελής Χατζηδιάκος είναι στην transfer list της Αλκμααρ, με την ΑΕΚ να παρακολουθεί επίσης της εξελίξεις. Στο μυαλό του 25χρονου κεντρικού αμυντικού είναι να κάνει το βήμα παραπάνω και να αποχωρήσει από την ΑΖ. Αρκεί να υπάρξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις. Το τελευταίο διάστημα άλλωστε, οι Έλληνες παίκτες του Ραϊόλα είναι σε αμηχανία και ο Χατζηδιάκος είναι ένας από αυτούς.

Ο τρόπος παιχνιδιού του ταιριάζει απόλυτα στο πως παίζει ο Κορμπεράν. Ο τελευταίος είναι ενήμερος πως θα γίνουν κινήσεις στο κέντρο της άμυνας. Ο βασικός στόπερ της Εθνικής Ελλάδας είναι από τους παίκτες που μπορούν να βγάλουν την μπάλα με ασφάλεια από την άμυνα και στα ανασταλτικά του καθήκοντα από αυτούς που βγαίνουν πρώτοι στην μπάλα. Κι όλα αυτά σε ιδανική ηλικία, με τις απαιτήσεις τις Αλκμααρ να είναι σε λογικά πλαίσια. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, ο παίκτης να ενδιαφέρει.

Τι θα κάνει ο Ολυμπιακός με Σωκράτη, Μανωλά

Η διαρροή από την Σαουδική Αραβία δεν ήτα τυχαία για τον Κώστα Μανωλά. Υπάρχει προβληματισμός για τον ίδιο και την επόμενη μέρα του στην Ελλάδα. Επιπρόσθετα, ο ίδιο δεν νιώθει άνετα και με την κατάσταση στον Ολυμπιακό.. Διότι, αυτή τη στιγμή είναι αρκετά δύσκολη τη δεδομένη στιγμή. Ο Ρούντι Γκαρσιά τον έχει στο «ψηστήρι» σε καθημερινή βάση από το τηλέφωνο και αυτό είναι ένα στοιχείο που πρέπει να το κρατήσουμε.

Από την Ιταλία προκύπτει πως η Παλέρμο ενδιαφέρεται για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα αναφέρουν πως θα έρθει και επίσημη πρόταση από την ιταλική ομάδα. Για την ώρα δεν έχει φτάσει κάτι στα γραφεία της ΠΑΕ, αλλά αν προχωρήσει το οτιδήποτε από την πλευρά του «Πάπα» ας μη αποκλείουμε το οτιδήποτε.

Πάντως, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δεν ήταν ανάμεσα σε όσους αγωνίστηκαν στα παιχνίδια με την Μακάμπι Χάιφα. Χωρίς να σημαίνει κάτι αυτό. Επιπρόσθετα, ούτε η εν γένει παρουσία του μέχρι στιγμής κρίνεται ανεπαρκής. Κάθε άλλο…

Όποια πρότασή ικανοποιεί θα γίνει δεκτή…

Είναι δεδομένο πως ο Ολυμπιακός θα κάνει αποδεκτή κάθε πρόταση που τον ικανοποιεί. Με άλλα λόγια, τα πάντα είναι ανοικτά. Στην προσπάθεια για rebuilding και χτίσιμο μιας ομάδας από το μηδέν, η ανανέωση είναι απαραίτητη. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως αν αποχωρήσουν αρκετοί Έλληνας, δεν θα γίνουνε ενέργειες απόκτησης άλλων στη θέση τους. Υπάρχει μια μακροσκελής λίστα με ονόματα.

Σε περίοπτη θέση είναι το όνομα του Παντελή Χατζηδιάκου, όπως αναφέραμε και πιο πάνω. Κι αν αποχωρήσει κάποιος στόπερ είναι κάτι παραπάνω από πιθανή η συγκεκριμένη κίνηση. Διότι, οι αλλαγές στο κέντρο της άμυνας, ούτως ή άλλως, ενδέχεται να είναι αρκετές. Καιρός γαρ εγγύς…

Αθλητικές ειδήσεις

Τι λέει το Twitter για Κορμπεράν;

ΠΑΟΚ: Ετοιμάζεται να διώξει κόσμο ο Λουτσέσκου!

Χώρισε την Βαλαβάνη για άλλη παίκτρια του Survivor o Βασάλος;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός – Transfer Gossip: Στο πλάνο και το ελληνικό στοιχείο – Αν φύγουν Μανωλάς, Παπασταθόπουλος θα γίνει κίνηση να έρθει ο Χατζηδιάκος!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…