ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης νέα: Ο Καρυπίδης προτιμάει ξένο για την επίθεση!

Υπαρκτό το σενάριο για τον Διαμαντάκο σε ότι αφορά την επίθεση του Άρη, αλλά Θόδωρος Καρυπίδης προτιμά ξένο επιθετικό.
Άρης νέα: Ο Καρυπίδης προτιμάει ξένο για την επίθεση!

Άρης νέα: Το σενάριο για  τον Διαμαντάκο και τον Άρη που σας αναφέραμε είναι σίγουρα υπαρκτό. Είναι ένας τύπος φορ που κάνει και κολλάει στο παζλ της ομάδας του Χερμάν Μπούργος.

Έχει τα στοιχεία εκείνα που δεν έχει ο Γκρέι. Είναι πιο φορ περιοχής σε σχέση με τon Τζαμαϊκανό επιθετικό. Ο Έλληνας επιθετικός δεν είναι ωστόσο στην κορυφή της λίστας.

Όμως όπως αναφέρει το Sportime της Τετάρτης και η στήλη «Agent Greek», ο Θόδωρος Καρυπίδης παρότι δεν έχει κακή άποψη για τον συγκεκριμένο παίκτη, έχει άλλα προτεραιότητες.

Η λόξα του είναι ξένος επιθετικός και ενδεχομένως και καλύτερος του Γκρέι. Αν δεν ήταν η χασούρα της Ευρώπης θα κάναμε διαφορετική κουβέντα.

Πάντως, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης δεν έχει καμία πρεμούρα να πάρει Έλληνα παίκτη, σώνει και ντε. Έτσι απλά για να πάρει.

Ειδικά στη γραμμή κρούσης έχει καεί από τις επιλογές Ελλήνων (Μάνος, Μήτρογλου). Ξένος είναι η πρώτη του επιλογή και η λόξα του. Αλλά του Διαμαντάκου «παίζει» το όνομα. Βέβαια, ένας στόπερ είναι αυτό που επείγει…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης νέα: Ο Καρυπίδης προτιμάει ξένο για την επίθεση!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.