ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαιτησία: Οι ορισμοί που θυμίζουν Κλάτενμπεργκ, το μάθημα Μπένετ στις ΠΑΕ και η διάρρηξη του σπιτιού πρώην μέλους της ΚΕΔ!

Θλιβερό να υπερτονίζεται στους πρώτους ορισμούς της χρονιάς, οτι απουσιάζουν οι ξένοι ρέφερι! Tα είπε με τις ομάδες ο Μπένετ! «Μπούκαραν» σε σπίτι πρώην μέλους της ΚΕΔ. Για... μήνυμα κάνει λόγο η Αστυνομία!
Διαιτησία: Οι ορισμοί που θυμίζουν Κλάτενμπεργκ, το μάθημα Μπένετ στις ΠΑΕ και η διάρρηξη του σπιτιού πρώην μέλους της ΚΕΔ!

Διαιτησία: Ο Στέφεν Μπένετ διαδέχθηκε τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ στην προεδρική καρέκλα της ΚΕΔ, αλλά οι ορισμοί – οι πρώτοι του νέου αρχιδιαιτητή και της ποδοσφαιρικής σεζόν – θυμίζουν έντονα εκείνους του προκατόχου του.

Ελλείψει ντέρμπι, αρκετά ΜΜΕ στάθηκαν στο γεγονός οτι στην πρεμιέρα δεν υπάρχουν ξένοι ρέφερι. Λυπηρό τουλάχιστον, αφού έχουμε φτάσει στο σημείο να επιλέγονται ξένοι διαιτητές από… Βουλγαρίες και Αζερμπαϊτζάν, για να σφυρίξουν παιχνίδια της Super League 2!

Ο Μπένετ, στο πλαίσιο του πρόσφατου σεμιναρίου, όπως αποκάλυψε το Sportime, δεσμεύθηκε οτι κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί ξανά! Μένει να φανεί αν θα το κάνει πράξη, ή θα μείνει στα λόγια, όταν πέσουν τα πρώτα τηλέφωνα και βγουν οι πρώτες ανακοινώσεις! Ένα σεμινάριο που άνοιξε με την ομιλία – παρέμβαση Μπαλτάκου, η οποία ενόχλησε την πλειοψηφία του σώματος των διαιτητών – βοηθών της Super League. 

Την περασμένη σεζόν, πολύς ντόρος για τους ορισμούς διαιτητών που σφύριζαν τον Ολυμπιακό. Ο Μανούχος ήταν το πρώτο trend! Ο Μπένετ σαν να μην πέρασε μια μέρα, όρισε τον διεθνή ρέφερι στο Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα! Ουδείς έκανε αναφορά στην επιλογή του Άγγλου!

Ενδιαφέρον έχει ο ορισμός του Κουτσιαύτη στο Λαμία – ΑΕΚ! Ένα γήπεδο που γενικά έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα του Αρτινού!

Φάσεις από Λαμία-Απόλλων πέρσι, είχαν αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης σε αρκετά τηλεσεμινάρια των διαιτητών.

Μπένετ: Τα είπε με εκπροσώπους των ΠΑΕ!

Μια και σήμερα για την σέντρα του πρωταθλήματος. Την Τετάρτη (17/8) ο Στέφεν Μπένετ είχε τηλεδιάσκεψη με εκπροσώπους των ΠΑΕ της Super League. Με «φροντιστήριο» για το offside κυρίως. Στην τηλεδιάσκεψη μετείχαν και οι Μάνταλος – Καρατζίκας, οι οποίοι επίσης μίλησαν.

Να σημειωθεί οτι ο νέος αρχιδιαιτητής, ενημέρωσε τους εκπροσώπους οτι ακόμα δεν έχει πάρει ελληνικό τηλέφωνο. Κάτι που θα γίνει – όπως ο ίδιος είπε – την επόμενη εβδομάδα και θα το δώσει και στις ΠΑΕ. «Δεν έχω πάρει ακόμα ελληνικό τηλέφωνο. Θα το πάρω την επόμενη εβδομάδα και θα σας το δώσω. Οτι χρειαστείτε, θα είμαι διαθέσιμος να το συζητήσουμε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο νέος αρχιδιαιτητής.

Διαιτησία: Διάρρηξη σε σπίτι πρώην μέλους της ΚΕΔ!

Αρχές Αυγούστου, άγνωστοι «μπούκαραν» στο σπιτι του Θάνου Νικολακόπουλου, πρώην μέλους της ΚΕΔ. Το γεγονός οτι οι «διαρρήκτες» βρήκαν κάποια αντικείμενα αξίας, αλλά δεν τα πήραν, βάζει σε σκέψεις την Αστυνομία, η οποία κάνει λόγο για «μήνυμα»! Μάλιστα το πρώην μέλος της ΚΕΔ, ρωτήθηκε αν έχει δεχθεί απειλές!

Για το συμβάν έχουν ενημερωθεί, τόσο το Αθλητικής βίας, όσο ο Λευτέρης Αυγενάκης προσωπικά, αλλά και οι Μπένετ και Κλάτενμπεργκ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Διαιτησία: Οι ορισμοί που θυμίζουν Κλάτενμπεργκ, το μάθημα Μπένετ στις ΠΑΕ και η διάρρηξη του σπιτιού πρώην μέλους της ΚΕΔ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!