ΚΟΣΜΟΣ

Τουρκία: Πανέμορφη Τουρκάλα ηθοποιός είχε ατύχημα και φάνηκαν όλα

Το ατύχημα της Τουρκάλας ηθοποιού που τα έδειξε... όλα.
Τουρκία: Πανέμορφη Τουρκάλα ηθοποιός είχε ατύχημα και φάνηκαν όλα

Η διάσημη ηθοποιός στην Τουρκία, Burcu Özberk, δεν συμμετέχει σε κάποια σειρά της σεζόν που έρχεται και συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Η πανέμορφη ηθοποιός αποφάσισε να αλλάξει την εικόνα της στις διακοπές της, δημοσιεύοντας διάφορες φωτογραφίες στα Social Media. Μετά το τέλος της σειράς που μεταδόθηκε από το FOX TV και στην οποία συμμετείχε, αποφάσισε να κάνει διακοπές πρώτα στο Μπαλί και στη συνέχεια το Μποντρούμ της Τουρκίας.

Η Özberk είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram, εκεί όπου την ακολουθούν πάνω από 9,2 εκ. άτομα και σε πολλές φωτογραφίες της τα Likes ξεπερνούν ακόμα και τα 600.000. Μάλιστα, αρκετά και ιδιαίτερα κολακευτικά είναι τα σχόλια που συνοδεύουν τις φωτογραφίες που ανεβάζει για την ομορφιά, το στυλ της και την γλυκιά φυσιογνωμία.

Ο φωτογραφικός φακός την έπιασε σε εκδήλωση στην οποία έδωσε το παρών, έχοντας ωστόσο ένα μικρό… ατύχημα με αποτέλεσμα να φανούν τα πάντα. Συγκεκριμένα, φάνηκε το ντεκολτέ στο στήθος της, λόγω του ιδιαίτερα μικρού μεγέθους της μπλούζας της, το οποίο σχολιάστηκε από ΜΜΕ της Τουρκίας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Πανέμορφη Τουρκάλα ηθοποιός είχε ατύχημα και φάνηκαν όλα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα