ΚΟΣΜΟΣ

Ουκρανία: Αυτή είναι η νέα αγαπημένη του Ρόμαν Αμπράμοβιτς – Ξεχνά τα πάντα στην αγκαλιά της

Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς πιάστηκε από τον φακό των παπαράτσι μαζί με την ηθοποιό από την Ουκρανία
Ουκρανία: Αυτή είναι η νέα αγαπημένη του Ρόμαν Αμπράμοβιτς – Ξεχνά τα πάντα στην αγκαλιά της

Ουκρανία: Από τη συγκεκριμένη χώρα κατάγεται (αν και Ρωσίδα) η εντυπωσιακή ηθοποιός που έχει κλέψει την καρδιά του Ρόμαν Αμπράμοβιτς, σύμφωνα με δημοσιεύματα των τελευταίων μηνών.

Ας θυμηθούμε τι ανέφερε, μεταξύ άλλων, η «Daily Mail» τον περασμένο Μάρτιο:

«Ο Ρώσος ολιγάρχης Ρόμαν Αμπράμοβιτς συνδέεται με μια εντυπωσιακή ηθοποιό, ουκρανικής καταγωγής, που δεν έχει ούτε τα μισά του χρόνια.

Φέρεται να βλέπει κρυφά την όμορφη τηλεοπτική σταρ Αλεξάντρα Κορέντιουκ, 25 ετών, η οποία εμφανίστηκε σε ρωσική κωμική σειρά με τίτλο «You’re All P***ing Me Off».

Αν και λίγα είναι γνωστά δημοσίως για την ηθοποιό που έγινε επιχειρηματίας, λέγεται ότι άρχισε να βγαίνει με τον ολιγάρχη στο τέλος της χρονιάς».

Τον έπιασε ο φακός των παπαράτσι μαζί με την ηθοποιό από την Ουκρανία

Κατά τα φαινόμενα, τα δημοσιεύματα αποδείχθηκαν αληθή, αφού ο Αμπράμοβιτς εθεάθη με την Κορέντιουκ στην περιοχή του ακρωτηρίου Τόλστι στην πόλη Γκελεντζίκ.

Οι παπαράτσι κατάφεραν να βγάλουν μια φωτογραφία του ζευγαριού από μακριά και εν συνεχεία να τη μοιράσουν στο διαδίκτυο.

Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς φορά μαύρο σορτς και μπλε πουκάμισο, ενώ εκείνη ένα λευκό φόρεμα.

Ο σκοπός της επίσκεψης του δισεκατομμυριούχου στην επικράτεια του Κρασνοντάρ δεν αναφέρεται.

Πιθανότατα ο Αμπράμοβιτς να επισκέφθηκε το ξενοδοχείο που αγόρασε τον περασμένο Φεβρουάριο ή να έχει στα σκαριά νέες συμφωνίες.

Να σημειωθεί ότι ο Ρώσος ολιγάρχης σκοπεύει να αποκτήσει στην περιοχή το μεγαλύτερο υδάτινο πάρκο στη Ρωσία.

Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονταν σε εξέλιξη γι’ αυτό το θέμα, αλλά τίποτα δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι έπειτα από ένα τεταμένο διάστημα που έφερε η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, με αντίκτυπο και στην ιδιοκτησία της Τσέλσι, ο Αμπράμοβιτς δείχνει να χαλαρώνει στην αγκαλιά της όμορφης ηθοποιού.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ουκρανία: Αυτή είναι η νέα αγαπημένη του Ρόμαν Αμπράμοβιτς – Ξεχνά τα πάντα στην αγκαλιά της», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.