MEDIA

Ατζούν σε Ντάνο: «Μπες στο Survivor All Star έστω για ένα μήνα!»

Συνεχίζεται η προσπάθεια να μπει στο Survivor All Star ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Τι είπε ο Ατζούν στον Ντάνο για να τον πείσει.
Ατζούν σε Ντάνο: «Μπες στο Survivor All Star έστω για ένα μήνα!»

Πόσες και πόσες φορές σας το έχω πει. Άλλο Survivor με Ντάνο, άλλο Survivor χωρίς. Όταν μιλάμε για Survivor All Star, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι το πρώτο όνομα που έρχεται στο μυαλό όλων. Το θέμα είναι πως θα πείσει ο Ατζούν τον Ντάνο να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Στο παρελθόν, τα προβλήματα ήταν άλλα. Διότι, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που προσπαθεί ο Ατζούν να βάλει στο παιχνίδι τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Ο τελευταίος είχε πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις παλαιότερα. Πλέον, ο Ντάνος έχει το περιθώριο να πάει ξανά στον Άγιο Δομίνικο. Πλέον είναι άλλα τα ζητήματα που πρέπει να λύσει ο Ατζούν.

Βέβαια, ο Ατζούν ως Ατζούν δεν έχει και την τρελή συμπάθεια στον Ντάνο, αλλά αυτό δεν παίζει ρόλο. Ανέκαθεν ο Τούρκος παραγωγός κοίταζε το προϊόν του και την τσέπη του. Άλλο το Survivor με τον Αγγελόπουλο μέσα. Και μόνο η ανακοίνωση της συμφωνίας θα φέρει πανικό. Εκτός του ότι μιλάμε για σίγουρη επιτυχία στην τηλεθέαση.

Survivor All Star έστω για ένα μήνα

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει πολλούς ενδοιασμούς. Ξέρει πως δεν θα είναι εύκολο να κάνει ότι έκανε στο πρώτο Survivor. Πέρασαν και αρκετά χρόνια από τότε, αν και ο ίδιος κρατιέται εξαιρετικά καλά. Από την άλλη, στο παιχνίδι θα είναι και παίκτης έτοιμος για να σηκώσει την κούπα.

Ο Ντάνος δεν είναι πολύ θετικός να μπει και στο παιχνίδι με τα ίδια χρήματα που θα πάρουν οι υπόλοιποι. Όχι πως θεωρεί κακή ιδέα το να πληρώνονται όλη το ίδιο. Ούτε εξέφρασε στις συζητήσεις πως θέλει να είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος. Ατομικά κάνει τα κουβέντες, κοστολογώντας τον εαυτό του πολύ υψηλά. «Εγώ θέλω τόσα». Απλά και ξεκάθαρα. Το τι συμφώνησαν οι άλλοι δεν είναι κάτι που τον απασχολεί.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και για οικογενειακούς λόγους δεν μπορεί να λείψει για αρκετό καιρό από την Ελλάδα. Εδώ είναι που έρχεται η παραγωγή έτοιμη να κάνει μια εξαίρεση. «Έλα έστω για ένα μήνα», έχει ειπωθεί στον Ντάνο. Πως θα αποχωρήσει όμως; Ο κόσμος (και να βγει στον τάκο, αν βγει) δεν πρόκειται να τον βγάλει; Άρα…;

Τι κρατάμε από όλο αυτό και έχει τη σημασία του. Ο Ατζούν το παλεύει ακόμα με τον Ντάνο για το Survivor All Star

Διαβάστε ακόμα

Τότε χωρίζουν Βρισηίδα και Μαρτίκας

Υποφέρει η Σοφία Χατζηπαντελή

Σε αυτή την ταινία θα παίξει ο Ντάνος

Ο Ντάνος από τα παλιά…

Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2026

Media
Πρωτοσέλιδο Sportime: Πρωτοσέλιδο Sportime (13/1): Το σοκ με Τσάμπι Αλόνσο ή μπορεί και όχι…

Πρωτοσέλιδο Sportime (13/1): Το σοκ με Τσάμπι Αλόνσο ή μπορεί και όχι…

Πρωτοσέλιδο Sportime (13/1): Η είδηση που σόκαρε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη, η Ρεάλ Μαδρίτης έδιωξε τον Αλόνσο

Πρωτοσέλιδο Sportime
Media: Survivor 2026 – Στατιστικά 12/1: Αυτοί οι παίκτες είχαν τους καλύτερους χρόνους και τα πρώτα stats

Survivor 2026 – Στατιστικά 12/1: Αυτοί οι παίκτες είχαν τους καλύτερους χρόνους και τα πρώτα stats

Οι πρώτοι αριθμοί από το Survivor 2026 που αφορούν χρόνους και στατιστικά των παικτών των δύο ομάδων.

Media
Media: Eurovision: Αναβάλλονται οι ημιτελικοί και ο τελικός – Αλλαγή πλάνου από την ΕΡΤ

Eurovision: Αναβάλλονται οι ημιτελικοί και ο τελικός – Αλλαγή πλάνου από την ΕΡΤ

Ανατροπή στο αρχικό πλάνο της ΕΡΤ για τη Eurovision, καθώς οι ημιτελικοί και ο τελικός μετατίθενται χρονικά, με το κανάλι να προχωρά σε αλλαγές λίγο πριν την τελική ευθεία.

Media
Media: Μεγάλη Χίμαιρα : Ποιοί ειναι οι συμβολισμοί και τα κρυμμένα μηνύματα στο μυθηστόρημα του Καραγάτση

Μεγάλη Χίμαιρα : Ποιοί ειναι οι συμβολισμοί και τα κρυμμένα μηνύματα στο μυθηστόρημα του Καραγάτση

Η Μεγάλη Χίμαιρα δεν είναι απλώς μια ιστορία έρωτα αλλά ένα βιβλίο γεμάτο συμβολισμούς για τη μοίρα την επιθυμία και τη σύγκρουση με την ελληνική κοινωνία.

Media
Media: Survivor spoiler 12/1 : Ποιοι έχουν το προβάδισμα να κερδίσουν την 2η ασυλία;

Survivor spoiler 12/1 : Ποιοι έχουν το προβάδισμα να κερδίσουν την 2η ασυλία;

Εκτίμηση για την ομάδα που έχει προβάδισμα να κερδίσει την 2η ασυλία στο Survivor 2026 που έκανε την πρεμιέρα του.

Media
Ποδόσφαιρο: Τηλεθέαση αθλητικών εκπομπών: Σταθερά το Monobala του ΣΚΑΪ οδηγεί την κούρσα, πίσω MEGA και ΕΡΤ

Τηλεθέαση αθλητικών εκπομπών: Σταθερά το Monobala του ΣΚΑΪ οδηγεί την κούρσα, πίσω MEGA και ΕΡΤ

Ξεκάθαρη εικόνα διαμορφώθηκε στην τηλεθέαση των αθλητικών εκπομπών την Κυριακή το βράδυ, με τη Monobala του ΣΚΑΪ να κυριαρχεί και τις υπόλοιπες επιλογές να μένουν αισθητά πίσω.

Ποδόσφαιρο
Media: Survivor τηλεθέαση: Δυνατή πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ με υψηλά ποσοστά

Survivor τηλεθέαση: Δυνατή πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ με υψηλά ποσοστά

Με αξιώσεις επέστρεψε το Survivor στην prime time του ΣΚΑΪ, καθώς η πρεμιέρα του ριάλιτι επιβίωσης κατέγραψε υψηλά ποσοστά τηλεθέασης και έδειξε ότι παραμένει δυνατό χαρτί στο πρόγραμμα του σταθμού.

Media
Media: Survivor 2026 : Έκανε άνω κάτω το Survivor ο Μιχάλης Σηφάκης από το 1ο επεισόδιο

Survivor 2026 : Έκανε άνω κάτω το Survivor ο Μιχάλης Σηφάκης από το 1ο επεισόδιο

Αν μη τι άλλο άφησε το στίγμα του από το πρώτο επεισόδιο στο Survivor 2026 ο Μιχάλης Σηφάκης. Θα μας απασχολήσει…

Media