ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απίθανο αυτό που κάνει ο ΠΑΟΚ με τον Λύρατζη

Ο ΠΑΟΚ έχει στο περίμενε τον Λευτέρη Λύρατζη, ενώ τον είχε ενημερώσει πως άμεσα θα υπάρξει επιβράβευση για την ανέλιξή του.
Απίθανο αυτό που κάνει ο ΠΑΟΚ με τον Λύρατζη

Περίεργο παιχνίδι υπομονής παίζει ο ΠΑΟΚ με τον Λευτέρη Λύρατζη. Ο νεαρός μπακ περιμένει εδώ και μέρες το νέο συμβόλαιό του, αλλά ακόμα δεν έχει λάβει ειδοποίηση από τους αρμόδιους.

Ο Σάστρε είναι πλέον «καμένο» χαρτί για τον ΠΑΟΚ. Όσες φορές έχει κληθεί να αγωνιστεί, ο Δικέφαλος του Βορρά υπέφερε. Ο Βιεϊρίνια μπορεί να δίνει λύσεις, αλλά πόσο θα αντέξει ακόμα.

Απίθανο αυτό που κάνει ο ΠΑΟΚ με τον Λύρατζη

Ο Λευτέρης Λύρατζης είναι η μοναδική αξιόπιστη λύση που έχει ο ΠΑΟΚ σαν δεξί μπακ, ο παίκτης που «έφαγε» τον Σάστρε, αυτός που βάζει πάντα βασικό ο Λουτσέσκου, μέλος της Εθνικής ομάδας και παίκτης που δικαιολογημένα δημιουργεί προσδοκία πώλησης.

Εδώ και δύο εβδομάδες έχει ενημέρωση πως θα κληθεί να υπογράψει νέο συμβόλαιο, ως ανταμοιβή για τις εξαιρετικές του εμφανίσεις, αλλά ακόμα είναι στο περίμενε.

Ο 22χρονος μπακ έχει συμβόλαιο ως το 2025 που μετά βίας φτάνει τα 100 χιλ. ευρώ για κάθε έτος συνεργασίας. Του έχουν τάξει, μα πάνω από όλα δικαιούται, αύξηση. Το τηλέφωνό του ακόμα δεν έχει χτυπήσει πάντως.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΣΟΚ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Βέβαια στην Τούμπα γίνονται και μπαράζ συναντήσεων που έχουν βγάλει νικητή τον Λουτσέσκου..

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Ακολουθήστε τον Agent Greek και στο Twitter!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απίθανο αυτό που κάνει ο ΠΑΟΚ με τον Λύρατζη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.