ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης: Ο Θόδωρος Καρυπίδης δεν το «έχει» με τους φορ – Τρίτωσε το κακό με Γκρέι

Μία του κλέφτη, δύο, τρεις και η καλή του μέρα λέει ο λαός, αλλά στον Άρη δεν έπιασε αυτό στον Καρυπίδη ούτε με Γκρέι.
Άρης: Ο Θόδωρος Καρυπίδης δεν το «έχει» με τους φορ – Τρίτωσε το κακό με Γκρέι

Ο Άρης για μία ακόμα φορά επένδυσε πολλά στην επίθεση. Ο Θόδωρος Καρυπίδης ήταν ο άνθρωπος που πήρε πάνω του την υπόθεση του φορ, με τελευταία προσθήκη τον Γκρέι. Δεν έπιασαν οι προηγούμενες δύο και το κακό πάει να τριτώσει.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, αφού ο ισχυρός άντρας της ομάδας της Θεσσαλονίκης είναι αυτός που παίρνει τις αποφάσεις.

Αυτός άλλωστε πληρώνει. Ωστόσο δε φαίνεται να βάζει μυαλό. Ας δούμε τα δεδομένα που έχουμε στα… χέρια μας.

Ο Καρυπίδης «φαγώθηκε» να δώσει μία δεύτερη ποδοσφαιρική ζωή στον Μήτρογλου και να τον φέρει πίσω στη Super League 1. Φευ! Ακόμη το φυσάει και δεν κρυώνει. Αγωνιστικά και οικονομικά.

Μετά ταξίδεψε τουλάχιστον 5 φορές στο Λονδίνο για τον Αμπουμπακάρ Καμαρά. Πάλι καλά που πρόλαβε και τον ξεφορτώθηκε οικονομικά πάνω στη μία σεζόν.

Και φέτος πήρε ξανά την υπόθεση φανέλα Νο9 πάνω του με την άφιξη του Αντρέ Γκρέι! Μήτε το εν λόγω project βγάζει αγωνιστικό νόημα.

Και ποιος θα το περίμενε να τον «παγώσει» ο Αλαν Πάρντιου που μιλάνε την ίδια γλώσσα! Φανταστείτε, μούντζα…

Διαβάστε όλη τη στήλη «Παρασκήνια» στις σελίδες 2 και 3 του e-Sportime.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: Ο Θόδωρος Καρυπίδης δεν το «έχει» με τους φορ – Τρίτωσε το κακό με Γκρέι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…