ΤΕΝΙΣ

Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε ο Τσιτσιπάς – Πρόκριση στους «16» του Paris Masters πριν αρχίσουν τα δύσκολα!

Άνετη πρόκριση στους «16» του παρισινού Masters για τον Στέφανο Τσιτσιπά, έχοντας πλέον αρκετά και δύσκολα εμπόδια μπροστά του.
Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε ο Τσιτσιπάς – Πρόκριση στους «16» του Paris Masters πριν αρχίσουν τα δύσκολα!

Μπορεί η πρεμιέρα κάθε τουρνουά να κρύβει παγίδες, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ωστόσο φρόντισε να μην… πέσει σε αυτές, κάνοντας ένα ιδανικό ξεκίνημα στο Paris Masters.

Στο τελευταίο τουρνουά ATP 1000 της σεζόν που διεξάγεται στο Μπερσί, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας και Νο. 5 της παγκόσμιας κατάταξης πέρασε bye στον δεύτερο γύρο, εκεί όπου όπου συνάντησε τον 32χρονο Βρετανό (Νο.27) Ντάνιελ Έβανς.

Το έργο του αποδείχθηκε αρκετά εύκολο, καθώς έπειτα από 1 ώρα και 18 λεπτά επικράτησε με 2-0 σετ (6-3, 6-4), παίρνοντας το εισιτήριο τη φάση των «16». Αυτή ήταν η τρίτη του νίκη στις ισάριθμες μεταξύ τους αναμετρήσεις, χωρίς μάλιστα να έχει χάσει σετ.

Με αυτόν τον τρόπο ο «Στεφ» έφτασε τις 58 νίκες στη φετινή σεζόν (58-21), λίγες ημέρες μετά την ήττα του στον τελικό του τουρνουά της Στοκχόλμης, αλλά και την συζήτηση που δημιουργήθηκε με αφορμή το ξέσπασμα προς το πατέρα του από την εξέδρα.

Από ‘κει και πέρα, το επόμενο εμπόδιο θα είναι ο νικητής από το ζευγάρι του Κορεντίν Μουτέ με τον Κάμερον Νόρι. Στα προημιτελικά, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, διασταυρώνεται με τον Ράφα Ναδάλ, ενώ στα ημιτελικά «πέφτει» στον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Στην άλλη μεριά του ταμπλό και πιθανοί αντίπαλοι μόνο στον τελικό, είναι οι Κάρλος Αλκαράθ και Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Τσιτσιπάς: Tα highlights της άνετης πρόκρισης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε ο Τσιτσιπάς – Πρόκριση στους «16» του Paris Masters πριν αρχίσουν τα δύσκολα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.