MEDIA

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Βασιλική μαθαίνει πως ο Μαθιός δολοφόνησε τον Στεφανή!

Δείτε όσα είπαν οι πρωταγωνιστές της σειράς «Σασμός» στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται»
Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Βασιλική μαθαίνει πως ο Μαθιός δολοφόνησε τον Στεφανή!

Σασμός επόμενα επεισόδια: Στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» φιλοξενήθηκαν οι πρωταγωνιστές της σειράς Μαριλίτα Λαμπροπούλου και Δημήτρης Λάλος.

Φυσικά αναφέρθηκαν στην εξέλιξη του σίριαλ του ALPHA, όπως για παράδειγμα στη δολοφονία του Στεφανή από τον Μαθιό.

Η Λαμπροπούλου ρωτήθηκε αν η Βασιλική θα μάθει την αλήθεια για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Η απάντησή της: «Κάποια στιγμή θα το μάθει, αν και δεν έχουμε τα σενάρια στα χέρια μας, αυτά που σας λέω σας τα λέω από το μυαλό μου. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος από αυτόν και αυτό είναι που θα θέλαμε με την έννοια ότι έτσι κι αλλιώς θα πρέπει να καθαρίσει, να υπάρξει κάθαρση και θα είναι μια εξέλιξη που μας δώσει υλικό για τη συνέχεια ώστε να παίξουμε με άλλα συναισθήματα και σκέψεις και βιώματα».

Από την πλευρά του, ο Λάλος σχολίασε: «Όσο πιο περίπλοκο είναι για τον ηθοποιό αυτό που του δίνουν να παίξει, τόσο μεγαλύτερη είναι η πρόκληση».

Επίσης, σε ερώτηση αν οι Μαθιός και Βασιλική θα έχουν happy ende, η Λαμπροπούλου απάντησε: «Μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα αίσιο τέλος, η αλήθεια είναι ότι η ιστορία με τον Μαθιό και την Βασιλική είναι σαν παραμύθι».

Νωρίτερα, όπως διαβάσατε στο Sportimeη Καλλιόπη βρίσκεται ένα βήμα πριν από το έμφραγμα, ενώ αυτή τη φορά στο επίκεντρο θα έρθουν ο Λευτέρης και ο Παντελής, οι οποίοι προσπαθούν να τα βρουν μεταξύ τους.

Για όλες τις εξελίξεις από τη σειρά Σασμός και όλες τις αγαπημένες σας σειρές μπορείτε πάντα να τσεκάρετε το mediatime.gr.

Το trailer της σειράς «Σασμός» για τη Δευτέρα (7/11)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Βασιλική μαθαίνει πως ο Μαθιός δολοφόνησε τον Στεφανή!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα