ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τσιμίκας: Σπουδαία διάκριση για τον «αφανή ήρωα» του Champions League

Ο Κώστας Τσιμίκας «λάμπει» στο Champions League ξεχωρίζοντας με τις εμφανίσεις του.
Τσιμίκας: Σπουδαία διάκριση για τον «αφανή ήρωα» του Champions League

Ο Κώστας Τσιμίκας έχει καθιερωθεί στην ενδεκάδα της Λίβερπουλ στο Champions League και μάλιστα ξεχωρίζει με τις εμφανίσεις του.

Ο 26χρονος αμυντικός, διανύει τις καλύτερες ημέρες της καριέρας του και πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα των Κόκκινων.

Στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μετράει πέντε συμμετοχές και μάλιστα οι τέσσερις ως βασικός, μοιράζοντας δύο ασίστ και καταφέρνοντας να καταγράψει μία εντυπωσιακή επίδοση.

Ο Έλληνας μπακ αποτελεί έναν από τους «αφανείς ήρωες» της διοργάνωσης, καθώς είναι ο πρώτος σε επιτυχημένες σέντρες ανάμεσα σε όλους τους αστεράτους ποδοσφαιριστές που λαμβάνουν μέρος σε αυτή. Συγκεκριμένα, μέτρησε 14 κάτι που τον φέρνει στην πρώτη θέση της σχετικής κατηγορίας.

Η διοργάνωση δημοσίευσε στην επίσημη σελίδα στο Instagram τη φωτογραφία, με τον κόσμο να τον αποθεώνει στα σχόλια.

Ο 26χρονος φέτος μετράει υπό τις οδηγίες του Γιούργκεν Κλοπ 15 συμμετοχές, έχοντας μοιράσει πέντε ασίστ. Οι τρεις από αυτές είναι στην Premier League.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τσιμίκας: Σπουδαία διάκριση για τον «αφανή ήρωα» του Champions League», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.