ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απόσταση με Ρούμπεν – Μόνο ο Μπουχαλάκης δεν πρόκοψε με Μίτσελ – Καλύτερος ο ΠΑΟΚ χωρίς Κούρτιτς!

Γεμάτα αποκαλύψεις τα Παρασκήνια του Sportime, όπου πρωταγωνιστούν Ρούμπεν, Μπουχαλάκης και Κούρτιτς.
Απόσταση με Ρούμπεν – Μόνο ο Μπουχαλάκης δεν πρόκοψε με Μίτσελ – Καλύτερος ο ΠΑΟΚ χωρίς Κούρτιτς!

Όπως κάθε Κυριακή έτσι και σήμερα, οι αποκαλύψεις από τα Παρασκήνια του Sportime είναι πολλές, όπου έχουν την τιμητική τους, ο Ρούμπεν, ο Μπουχαλάκης και ο Κούρτιτς.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Πάμε στα όσα περνάει ο Παναθηναϊκός και στις ανανεώσεις που έχει μπροστά του. Αν η περίπτωση του Αϊτόρ, η πιο δύσκολη, ένεκα και τραυματισμού φέρεται να ΄χει μπει σε μία λογική ευθεία (πρόταση 8 κατοστάρικα ετησίως, συμβόλαιο μέχρι το 2026) υπάρχουν ακόμη τρία ανοιχτά μέτωπα για το club.

Πάμε στον αρχηγό. Τον Δήμητρη Κουρμπέλη, ο οποίος έχει κάνει το comeback του! Στα 29 του και με agent (σ.σ.: που έχει τα κονέ να δημιουργήσει έτερο πόλο) πια στο πλευρό του βρίσκεται σε ένα κομβικό σημείο επαγγελματικά.

Κλήση ακόμη δεν έχει δεχθεί, το συμβόλαιό του είναι σχεδόν 5 κατοστάρικα τον χρόνο. Ένα reward εφάμιλλο ενός μαγαζιού που κάνει πρωταθλητισμό θα «έκλεινε» το deal. Μην ξεχνάμε: Έλληνας και ο μοναδικός (σταθερά) διεθνής παίκτης του Παναθηναϊκού.

Ο Ιωαννίδης είναι ακόμη 50-50! Μπαρτ Σένκεφελντ. Στα 31 του και με ιστορικό τραυματισμών. Την έχει καταβρεί στα Νότια Προάστια, πλέον εκ των captains, εκείνο που αξιώνει είναι ένα συμβόλαιο 5-6 κατοστάρικα.

Ο ατζέντης του «σκληρό» καρύδι, αλλά δίχως το ανάλογο οικονομικά plan Β’ για να ασκήσει πίεση στον Παναθηναϊκό. Οπότε, προβλέπουμε happy end!

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΜΕ ΚΑΡΤΕΣ PANINI – ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ!

Τρίτος (και τελευταίος), ο… Γιοβάνοβιτς στο γήπεδο: Ρουμπέν Πέρεθ! Νιώθει οικεία και untouchable. Ανάλογη ασυλία δεν θα ΄χε στην La Liga. Η οικογένειά του έχει συνηθίσει στην καθημερινότητα της Αθήνας.

Ο ίδιος ψελλίζει τα πρώτα του ελληνικά, αλλά δεν κάνει εκπτώσεις στο τελευταίο του ποδοσφαιρικά συμβόλαιο. Ήτοι, ΔΕΝ πέφτει κάτω από 7 κατοστάρικα όταν έχει μάθει τα νούμερα των Βέρμπιτς, Σποράρ και Μπερνάρντ. Παναθηναϊκέ, έφθασε η σειρά σου…

Από κει και πέρα, πάμε στην περίπτωση «Μπουχαλάκης» και Ολυμπιακός. Από τους πλέον τίμιους παίκτες σε απόδοση εδώ και χρόνια για την ομάδα του Πειραιά, ωστόσο βρίσκεται κοντά στην έξοδο.

Στα παιχνίδια του Europa League που αγωνίστηκε είχε μια χαρά παρουσία. Αυτό βέβαια δεν μοιάζει αρκετό για να αλλάξει τα δεδομένα με την ομάδα του Πειραιά. Παράξενο, μιας και όλοι ο Μίτσελ γουστάρει τους Έλληνες.

Ο Μίτσελ το ΄χε αποδείξει και στο πρότερο πέρασμά του. «Ολυμπιακός δίχως Ελληνες δεν υπάρχει!», τότε η ατάκα του. Εξ ου και οι πωλήσεις των Σάμαρη, Μανωλά, Μήτρογλου και Σία. Η συνταγή copy paste και τώρα.

Βρουσάι από εξαφανισμένος, 9 αγώνες σε 35 ημέρες. Ανδρούτσος από προπονήσεις με Ολυμπιακό Β’, σκόρερ! Ανδρέας Ντόι από το… πουθενά πλέον με φανέλα βασικού σπίτι του και προ των πυλών της Εθνικής Ελλάδας. Ο Παπασταθόπουλος έχει ξανανιώσει ποδοσφαιρικά και πλέον κάτω από τα δοκάρια υπάρχει πατριωτάκι μας.

Μία ψυχή, όμως, από τα μέρη μας έχει ξεμείνει σε ιεραρχία: Ανδρέας Μπουχαλάκης! Και ζυγώνει τα 30 χρόνια ζωής. Και το συμβόλαιό του λήγει του χρόνου τον Ιούνιο. Δουλειά εν όψει καλοκαιριού… Το πλήρωμα του χρόνου έχει φτάσει.

Τέλος έχουμε τον ΠΑΟΚ και τον Κούρτιτς που πλέον δε φαίνεται να βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» παίζει πολύ καλύτερα χωρίς τον Σλοβένο μέσο στην ενδεκάδα του.  Υπάρχει «θέμα» από πέρυσι με την χάρη του, μολονότι πανηγύρισε 18 φορές!

Λίγο το παχυλό του συμβόλαιο, λίγο το attitude του, λίγο η απουσία διαλλακτικότητας σε αγωνιστικά και μη ζητήματα έφεραν τον Γιασμίν Κούρτιτς στην transfer list του ΠΑΟΚ το καλοκαίρι.

Τελικώς, (ξ)έμεινε! Εν τη απουσία ενίσχυσης και φέτος είναι βασικότατος στον άξονα. Μόνο που πλέον τα σύγχρονα «θέλω» του ποδοσφαίρου δεν βγάζουν αναλογία με το ποδοσφαιρικό του status.

Στα δύο τελευταία ματς εν τη απουσία του, ο ΠΑΟΚ είχε σπιρτάδα, αποτελεσματικότητα, «κέρδισε» με το παιχνίδι του. «Είναι τυχαίο ότι έλειπε;», μία φωνή στα πέριξ του Λουτσέσκου.

Διαβάστε όλη τη στήλη «Παρασκήνια» στις σελίδες 2 και 3 του e-Sportime.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Αθλητικές ειδήσεις τώρα

Παναθηναϊκός: Κοντά στην ανανέωση Κουρμπέλης και Σένκεφελντ – Μακριά ο Ρούμπεν Πέρεθ

Ολυμπιακός: Ο Ντόι στην Ελλάδα ήταν Αλβανός, στην Αλβανία… Έλληνας – Ποδοσφαιρική η απόφαση για το που θα αγωνιστεί

Νικόλ Γιέρτζιν: Δεν φαντάζεστε τι τρώει η πανέμορφη 400αρα από την Σκωτία

Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μεταδόσεις: Λίβερπουλ – Λιντς (1/1/2026): Πού θα δείτε απόψε τον αγώνα

Λίβερπουλ – Λιντς (1/1/2026): Πού θα δείτε απόψε τον αγώνα

Λίβερπουλ - Λιντς στην Premier League, ένταση και γρήγορος ρυθμός στο Άνφιλντ,με τη Λίβερπουλ να πιέζει και τη Λιντς να κυνηγάει τις κόντρες.

Μεταδόσεις
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Φεύγει δανεικός από τον Ολυμπιακό Β’ για να πάρει παιχνίδια – Τον πιστεύουν πολύ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Φεύγει δανεικός από τον Ολυμπιακό Β’ για να πάρει παιχνίδια – Τον πιστεύουν πολύ

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού λοιπόν, παρακολουθούν στενά την πορεία του και θεωρούν πως μπορεί να αποτελέσει κομμάτι του συλλόγου στο μέλλον.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Κοντά σε deal η ΑΕΚ με Βάργκα Μπαρνάμπας – Μόνο τα ιατρικά απομένουν

Κοντά σε deal η ΑΕΚ με Βάργκα Μπαρνάμπας – Μόνο τα ιατρικά απομένουν

Ο Βάργκα Μπαρνάμπας βρίσκεται μία ανάσα από την ΑΕΚ, με τις πληροφορίες από την Ουγγαρία να αναφέρουν ότι απομένουν μόνο τα ιατρικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή από τη Φερεντσβάρος.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός μεταγραφές: Προσπαθούν να ξεφορτωθούν τον Βιλένα και πληρώνουν κιόλας για να φύγει

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Προσπαθούν να ξεφορτωθούν τον Βιλένα και πληρώνουν κιόλας για να φύγει

Κανονικά στις προπονήσεις ο Τόνι Βιλένα, ο οποίος είχε φτάσει να έχει market value το 2019 στα 14 εκατ. ευρώ αλλά δεν θέλουν να τον βλέπουν.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ενημέρωση ΠΑΕ Ολυμπιακός για τις ελάχιστες θέσεις στο καράβι Πειραιάς – Ηράκλειο ενόψει Σούπερ Καπ

Ενημέρωση ΠΑΕ Ολυμπιακός για τις ελάχιστες θέσεις στο καράβι Πειραιάς – Ηράκλειο ενόψει Σούπερ Καπ

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φιλάθλους για τις τελευταίες διαθέσιμες θέσεις στο καράβι Πειραιάς - Ηράκλειο ενόψει του Σούπερ Καπ με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Πήρε το διαμάντι του Κάμπου ο Ολυμπιακός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Πήρε το διαμάντι του Κάμπου ο Ολυμπιακός

Οι «ερυθρόλευκοι» βλέπουν στον Βαρσάμη ένα project με προοπτική και τον εντάσσουν άμεσα στον κορμό της U19.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Είπαν στον Αρίας για τον Ολυμπιακό και τρελάθηκε

Ολυμπιακός μεταγραφές: Είπαν στον Αρίας για τον Ολυμπιακό και τρελάθηκε

Από το καλοκαίρι, όταν έπεσε το όνομα του Αρίας στο τραπέζι, ο Μεντιλίμπαρ, αφού εξέτασε τα χαρακτηριστικά του πείστηκε πως είναι παίκτης που του «κάνει».

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Πιέζεται, αλλά δεν θέλει να ακούει ο Γιαννιώτας!

Άρης: Πιέζεται, αλλά δεν θέλει να ακούει ο Γιαννιώτας!

Ο Χιμένεθ ενημέρωσε τον Γιαννιώτα ότι δεν είναι στα πλάνα του, αλλά ο Έλληνας εξτρέμ δεν θέλει να… ακούει για ΑΕΛ!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Ο Γκουγκεσασβίλι που τελειώνει και ο δανεικός Μπαλωμένος!

ΠΑΟΚ: Ο Γκουγκεσασβίλι που τελειώνει και ο δανεικός Μπαλωμένος!

Ο Λουτσέσκου έχει «τελειώσει» τον Γκουγκεσασβίλι και στον ΠΑΟΚ σκέφτονται να κόψουν τον δανεισμό του Μπαλωμένου στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ποδόσφαιρο