ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαρτσελόνα: Μετά τον Πικέ «τελειώνει» και άλλο θρύλο της ομάδας ο Τσάβι!

Η Μπαρτσελόνα κάνει ολοκληρωτικό ξεσκαρτάρισμα και ο Τσάβι είναι ο βασικός λόγος!
Μπαρτσελόνα: Μετά τον Πικέ «τελειώνει» και άλλο θρύλο της ομάδας ο Τσάβι!

Σίγουρα η Μπαρτσελόνα με προπονητή τον Τσάβι έχει αρχίσει και περνάει σε μία νέα εποχή, την οποία θέλει να γεμίσει με επιτυχίες.

Μπορεί αρκετές φήμες να ήθελαν τον Μικέλ Αρτέτα να παίρνει τη θέση του Ισπανού τεχνικού, κάτι τέτοιο δε φαίνεται ότι θα γίνει και ο σχεδιασμό στους Μπλαουγκράνα συνεχίζεται κανονικά.

Τι και αν είναι νωρίς λοιπόν; Η Μπαρτσελόνα έχει αρχίσει να τσεκάρει μεταγραφικούς στόχους και πάνω από όλα θέλει να κάνει το ξεσκαρτάρισμα του.

Η αρχή έγινε από τον Ζεράρ Πικέ, ο οποίος σταμάτησε το ποδόσφαιρο και δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται, ενώ έρχεται και άλλος ένας από τους θρύλους της ομάδας.

Συγκεκριμένα, μιλάμε για το Σέρχιο Μπουσκέτς που προέρχεται φυσικά από τη Μασία και ήταν παρών στις μεγαλύτερες επιτυχίες της ομάδας.

Η Μπαρσελόνα δεν πρόκειται να του ανανεώσει το συμβόλαιο του και αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα.

Μάλιστα ήδη φαίνεται ότι έχει προτάσεις στα χέρια του, αφού τόσο ομάδες από τη Σαουδική Αραβία αλλά και από το MLS τον θέλουν.

Ο ίδιος πάντως φαίνεται ότι προτιμάει να πάει στην Αμερική, όπου όπως και να το κάνουμε και η ποιότητα ζωής είναι καλύτερη και το πρωτάθλημα πιο ενδιαφέρον.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπαρτσελόνα: Μετά τον Πικέ «τελειώνει» και άλλο θρύλο της ομάδας ο Τσάβι!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.