ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νεϊμάρ: Έκανε «άρρωστο» κοντρόλ σε μπάλα που πέφτει από τα 35 μέτρα! – Τρελάθηκαν οι Βραζιλιάνοι συμπαίκτες του (vid)

Η αποστολή της Εθνικής Βραζιλίας στο Μουντιάλ έπαιξε ένα ιδιαίτερο challenge στο οποίο αναδείχθηκε ξεκάθαρος νικητής ο Νεϊμάρ.
Νεϊμάρ: Έκανε «άρρωστο» κοντρόλ σε μπάλα που πέφτει από τα 35 μέτρα! – Τρελάθηκαν οι Βραζιλιάνοι συμπαίκτες του (vid)

Κανείς δε μπορεί να αμφισβητήσει την ποιότητα του Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος άσος μπορεί κατά καιρούς να μπαίνει στα πρωτοσέλιδα για την εξωγηπεδική του συμπεριφορά ή για τα… εκκεντρικά του ντυσίματα που σχολιάζονται έντονα, όμως πρόκειται χωρίς αμφιβολία για έναν από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της εποχής του .

Με την Εθνική Βραζιλίας να έχει αρχίσει την προετοιμασία της για το Μουντιάλ του 2022, ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν απέδειξε για ακόμη μία φορά το τεράστιο ταλέντο του.

Αυτός και οι Βραζιλιάνοι συμπαίκτες του δοκιμάστηκαν σε ένα ξεχωριστό challenge από τη βραζιλιάνικη τηλεοπτική εκπομπή «Domingão com Huck» στο οποίο ένα drone ανέβαζε μία μπάλα ποδοσφαίρου σε ύψος 35 μέτρων και οι παίκτες έπρεπε να καταφέρουν να την κοντρολάρουν.

Η δοκιμασία αποδείχτηκε ιδιαίτερα δύσκολη για τους περισσότερους. Τι και αν οι ποδοσφαιριστές με καταγωγή από τη χώρα της «Σάμπα» έχουν τη φήμη της εξαιρετικής τεχνικής και ότι «κολλάνε» τη μπάλα στο πόδι; Κάτι τέτοιο όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω έμοιαζε αδύνατο.

ALERT! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΩΡΑ!

Ροντρίγκο, Άντονι, Ραφίνια, Γκάμπριελ Ζεσούς, Πέδρο και Μαρτινέλι φαίνονται στο βίντεο να αποτυχαίνουν παταγωδώς. Ο μοναδικός εκτός του Νεϊμάρ ο οποίος καταφέρνει να κάνει καλό κοντρόλ είναι ο Ριτσάρλισον.

Ωστόσο ο Νεϊμάρ το πήγε σε άλλο επίπεδο κάνοντας την πρόκληση στην οποία οι υπόλοιποι συμπαίκτες του έμοιαζαν ερασιτέχνες να μοιάζει παιχνιδάκι. Ο σούπερ σταρ της Βραζιλίας κατάφερε να κοντρολάρει την μπάλα χωρίς μεγάλη δυσκολία κάνοντας μάλιστα και τσαλιμάκια με τους συμπαίκτες του να τρελαίνονται και τον παρουσιαστή να του δίνει δικαιωματικά το βραβείο.

Δείτε το βίντεο με το κοντρόλ του Νεϊμάρ:

 

Αθλητικές ειδήσεις σήμερα

Οι Έλληνες που θα αγωνιστούν στο Μουντιάλ

Τζόρτζια Λορέν Έλενγουντ: Η πανέμορφη 27χρονη Καναδή στα σύνθετα είναι δυνατή και έχει τα γούρια της

Δείτε ακόμα

Πολύ στενοχωρημένος ανακοίνωσε το τέλος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νεϊμάρ: Έκανε «άρρωστο» κοντρόλ σε μπάλα που πέφτει από τα 35 μέτρα! – Τρελάθηκαν οι Βραζιλιάνοι συμπαίκτες του (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις