ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης: Ο παίκτης που θα έρθει για να φύγει ο Μαντσίνι

Ο Άρης είναι μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση – Η φυγή του Μαντσίνι δημιουργεί μεγάλο κενό στο ρόστερ και ο Καρυπίδης θα πρέπει να το καλύψει
Άρης: Ο παίκτης που θα έρθει για να φύγει ο Μαντσίνι

Έχει απασχολήσει πολύ το θέμα του Μαντσίνι στον Άρη. Όχι μόνο τους «κίτρινους» της Θεσσαλονίκης αλλά ελλείψει και αγωνιστικής δράσης και όλους τους υπόλοιπους στη Super League 1.

Ο Μαντσίνι είτε με τον έναν τρόπο είτε με τον άλλο θα φύγει. Ο Αργεντινός εξτρέμ είναι εδώ και καιρό σε mood μεταγραφής και τον Ιανουάριο όλα δείχνουν πως θα συμβεί.

Ο ένας τρόπος δηλαδή είναι να πάει στον Ολυμπιακό, ο οποίος θα τον πάρει γιατί τον θέλει και για να μην τον πάρει ο Παναθηναϊκός και ο άλλος (λιγότερες αυτή την στιγμή οι πιθανότητες αλλά ποτέ δεν ξέρεις) το εξωτερικό.

Αν όχι ο πιο ποιοτικός παίκτης στο ρόστερ του Άρη, σίγουρα εκείνος που το τελευταίο 1,5 χρόνο έχει παρουσιάσει εντός αγωνιστικού χώρου την πιο σταθερή απόδοση.

Μάλιστα, αν και διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος όχι μόνο δεν χάνει τη θέση του στην 11άδα, αλλά γίνεται και αλλαγή όποτε την έχει ζητήσει ο ίδιος!

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΜΕ ΔΩΡΟ ΚΑΡΤΕΣ PANINI – ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ONLINE!

Άρης: Ο αντικαταστάτης του Μαντσίνι

Και εδώ έρχεται το κρίσιμο ερώτημα. Ποιος θα αντικαταστήσει τον 26χρονο Αργεντινό στο άκρο της επίθεσης.

Ο Άρης από τη μέση και μπροστά έχει ποιότητα αλλά π.χ. ο Καμάτσο δεν έχει βγάλει τα στοιχεία που είχε στο βιογραφικό του.

Η ομάδα του Πάρντιου δεν είναι τώρα για να κάνει πειράματα. Αν ο στόχος είναι απλά και μόνο η έξοδος στην Ευρώπη, εντάξει φαίνεται ότι θα τον πετύχει.

Λογικά θα μπει στα πλέι οφ και μπορεί να βάλει τον Βόλο από κάτω, είναι στο -3 στη διακοπή για το Μουντιάλ.

Αλλά αν έδωσε τόσα λεφτά ο Καρυπίδης το καλοκαίρι για να είναι αυτός και μόνο ο στόχος, τότε το πρότζεκτ απέτυχε. Το σίγουρο είναι πως στη διακοπή ο Άρης πρέπει να αλλάξει πολλά, θέλοντας με λίγα λόγια παίκτη φτασμένο, έτοιμο να παίξει άμεσα και να βοηθήσει.

Παράλληλα, οι Θεσσαλονικείς αναζητούν στις επόμενες μεταγραφικές περιόδους όχι έναν, αλλά δύο Ετέμπο για να καλύψουν την τρύπα στα χαφ.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Ακολουθήστε τον Agent Greek και στο Twitter!

Οι αθλητικές ειδήσεις σήμερα

Η θέση της ΠΑΕ, το ποστάρισμα του Μαντσίνι και η αλήθεια για τον Αργεντίνο!

Πόσα ζητάει ο Καρυπίδης από Μαρινάκη – Αλαφούζο για τον παικταρά!

Δείτε επίσης

Άγρια Γη: Ο Αντώνης μαθαίνει ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: Ο παίκτης που θα έρθει για να φύγει ο Μαντσίνι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.