ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

Ολλανδία – Κατάρ: Το κανάλι που θα δείξει το παιχνίδι – Ποιος περιγράφει

Ολλανδία και Κατάρ κοντράρονται στο πλαίσιο της 3ης και τελευταίας αγωνιστικής του 1ου ομίλου.
Ολλανδία – Κατάρ: Το κανάλι που θα δείξει το παιχνίδι – Ποιος περιγράφει

Ολλανδία – Κατάρ: Η δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Μουντιάλ 2022 έλαβε τέλος και πλέον από σήμερα μπαίνουμε σε… καθημερινά θρίλερ για την πρόκριση στα νοκ-άουτ.

Σε ό,τι αφορά τον πρώτο όμιλο η αναμέτρηση ανάμεσα στην Ολλανδία και το Κατάρ έχει μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Οι «οράνιε» μετά την ισοπαλία με το Εκουαδόρ βρίσκονται στην κορυφή του ομίλου με 4 βαθμούς, όσους και οι «Τρι», με τη Σενεγάλη να έχει τρεις.

Έτσι, οι Ολλανδοί παίρνουν το εισιτήριο για τους «16» έστω και με ισοπαλία, ενώ αν γνωρίσουν ήττα-έκπληξη τότε θα ευελπιστούν σε νίκη του Εκουαδόρ κόντρα στη Σενεγάλη.

Σε περίπτωση ισοπαλίας στο Εκουαδόρ – Σενεγάλη τότε η Ολλανδία μένει ισόβαθμη με την αφρικανική ομάδα και θα μετρήσει η διαφορά τερμάτων ή τα υπόλοιπα κριτήρια κατάταξης για την πρόκριση.

Από την άλλη, λίγες μόλις ημέρες κράτησε για τους διοργανωτές το όνειρο της συμμετοχής στο Μουντιάλ, καθώς έγιναν η πρώτη ομάδα που αποκλείεται από τη φάση των ομίλων.

Η αναμέτρηση ξεκινά στις 17:00 και θα μεταδοθεί από τον ΑΝΤ1 σε περιγραφή του Σωτήρη Κωσταβάρα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολλανδία – Κατάρ: Το κανάλι που θα δείξει το παιχνίδι – Ποιος περιγράφει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ιωσήφ Σηφάκης

«Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα… και δε θα δουλέψεις ποτέ». Πόσες και πόσες φορές έχουμε ακούσει αυτή την έκφραση και κάπως έτσι κινήθηκα και εγώ. Από το τμήμα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών μηχανικών στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και πλέον στο sportime.gr με στόχο την παρουσίαση των ειδήσεων με ενδιαφέρον, αξιόπιστο και αμερόληπτο τρόπο.